Bana bir eyler syleyn!

• Konu Sahibi Konu Sahibi perijojo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

perijojo

Ziyaretçi
slm arkadaslar ben 6 senelık evlıyım esımle gorucu usulu evlendık bır cocugumuz oldu suan 2 yasında sayılırewsım calısıor ama eve gec gelıyor ne yapmalıyım aramızda kotu olan seyler benı alıp gezdırmıyor eve sureklı gec gelıyor nerdeyse sabahlara kadar beklıyorum onu kendıme nasıl cevırebılıurım bana yardım edın ne olurfisfisfis

Anlamadım ki..
Eşiniz işinden dolayı geç geliyorsa ne yapsın ki?
Yok eğer işi erken bitiyor,geceleri geziyor ve size karşı bir soğukluğu varsa,oturup konuşmanızı önerebilirim..
Durup dururken bu umursamazlık ortaya çıkmamıştır di mi?

evet bende anlamadım işinden dolayı mı geç geliyor yoksa öylesine mi??

ısınden 7 de cıkıor ama dısarda arkadaslarıyla beraber takılıor

siz oturup konuşmayı denemediniz mi pekii?

Bu aksam denıcem bakalım neler olacak yarın anlatırım arkadaslar

eve gec gelıyorsa konusamamanız normal,
bu gece konusun bakalım yarın..

bencede geç geliyosa konuşmaya ne ara vakit bulcaksınız neyse deneyin bakalm

evli çocuğunuz olmuş ailesiniz artık arkadaşlarıyla her gece her gece ne yapıomuş merak konusu bence!

görücü usulü derken yaşınızı bilmiyorum ama bekarlıkta bekarlığını yaşayamadan evlenen erkeklerde görülüyo

diye söyleniyor..genede bu yaptığını normal bişeymiş hale getiremez sanırım..

evet arkadaslar konusamadım cunkı yıne gec geldı ve yanında yaverlerı vardı.

yaverleri kim oluyor yahu :uhm:
birde sakın sakın saldırgan bi tavırla konuşmayın derim, iyice ters tepmesin konuşmanız
gerçi siz de bilirsiniz bunu da hatırlatayım dedim

gec saatte geliyor.. bid eyaver denilen kişilerle buyuk ihtimal erkektir bunlar :1shok:

ve sisin bir cocugunuz var 2 yaslarında.. siz ve cocugunuz gece yatarken eve baskalarıyala gec saatte geliyor.. peki haber verdimi size gelicez diye.. cunku ev hali uygunsuz olabilirdiniz.. eger haber vermemişsse bence uyumayın etmeyin konusmaya calısın... olmadı iş yerine gidin yada eşinize giderken yada isteyken söyleyin bi zahmet erken gelsin...

yada güzel güzel işteyken arayın "hayatım bugün erken gelirmisin eve.. güzel yemeklerde yaptım.. hem ufaklıkta özlüyo seni" falan desen eve gelincede gayet güzel bir ortamda konussan acık acık.. nasıl olur...??

evet cnm ebnde cok rastladım oyle 25 ten once evlenen erkeklerde cok goruluyor bence erkekler tabırı caızse hayata doymadan evlenmemelı dıe dusunuyorum ayrıca merak ettım neden gorucu usulu nasıl oldu sevıyormusun???

eşiniz size ve çocuğuna vakit ayırmayıp arkadaşlarıyla takılıyorsa neden evlendi ki...?

seni aldatıp aldatmadığından mı şüpeleniyorsun yoksa?

bence mutlaka konuşmanız lazım. başka türlü çözülmez bu. neden böyle yapıyor evde onu rahatsız eden bişey mi var anlatsın. çocuk da var arada zaten eve gece arkadaşlarnı getirmesi de pek normal değil yani. o uyumak için yanına gelene kadar ya da eve gelene kadar ne olursa olsun bekle bence canım ..

gece vakti eve erkek arkadaslarini getirmesi hicmi hic saglikli gorunmuyor + izin bile istemesi sozkonusu olmamasi lazim gece napcak bunlar yahu gece oldumu evli evine koylu koyune + sizin bir bebeginiz var 2 yasinda ne dusuncesizlik bu ! Lutfen kusuruma bakma ben cok feminist davranirim bu konularda ..Esini cok iyi tanimayanlar misal sen bir orneksin cunku gorucu usulu evlenmisiniz neden bu ornekte bayanlar hemen cocuk sahibi oluyorsunuz ben cok uzuluyorum bu durumlara + aldatilma ihtimalinde buyuk daha dikkatli ol

Yarın iş çıkışı direk eve gel konusmamız lazım dıyın.

Bı koca karısına vakıt ayırmaz mı yaa,nasılsın dıye sormaz mı.. Allah vermesın başa :1no2:

allah yardımcın olsun canım maalesefki böyle sorumsuz erkekler çok toplumda konuşmanında pek faydası yok gibi görünüyor çünkü ortada konuşulacak muhattab yokki adam eve yatmaya geliyor çok üzülerek söylüyrum bunu acaba başka bir kadın olabilirmi bu yönden takip edin bakalım allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…