Bana bir fikir verin(yolculuk)

Biz kizimla 3 haftada bir ailemin yanina gideriz biz ilcedeyiz onlar merkezde aramizda 1 saatlik yol var.her gidisimde hala telaslaniyorum ya uyumasa ya aglarsa diye.bence 7 saatlik yol ve o kadar araba degistirme tek basiniza cok zor.cantalari kim tasiyacak diger araba hemen gelecek mi bunlar zor
Malesef işte in bin olacak sürekli ve araçlar hemen hazır olmayabiliyor,sıkıntılı vesselam

Ben olsam giderdim dayanamam bahara kadar. Bebeğiniz çok küçük değil. Yedi saat de çok uzun değil.
Evet çok küçük değil ama şu zamanları durdurmak daha zor benim için,çok hareketli ve sıkılır diye düşünüyorum. Ayrıca saat daha fazla olabiliyor,tek araç olmadığı icin

oğlumla seyahat ederken yan koltuğu da alıyorum rahat oluyor ama inip binmek zor olabilir az eşya almak lazım yanına o da Bebek'le kış günü zor

Ben özellikle dolmuş vs sevmiyorum hem çantan yanında hem çocuk kucağında o yol zulüm oluyor
Zaten yolculuk zor ,birde tek başıma olacağım ve 3 araç değiştireceğim o yüzden şimdilik erteledim gitmeyi

Bak çocuğa bilet indirimi yapmak zorundalar, muhakkak hatırlat görevliye öyle yaparsan :)

22 aylık baya büyük bence, oyun kartları, aktivite kitabı, bir iki renkli boya alırsınız yanınıza,
Biraz meyve, kuru meyve falan, ev yapımı hamur işi belki, piknik yapa yapa gidersiniz.

Kangurunuz varsa indi bindilerde çok rahat edersiniz. Yoksa da baston lazım, diğer arabalar ölüm olur.

Hastalık için doktorunuz varsa bağışıklık kuvvetlendirici vitamin takviyesi sorabilirsiniz. Ya da takarsa ağzını kapatacak şekilde ince tülbent gibi ya da atkı gibi bir şey takabilirsiniz.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim,ins sonraki yolculuğumda kullanırım,sağolun

Bence gidin hastalanırsa götürürsünüz bir doktora ama ailenizi görmüş olursunuz
Otobüste yedirmek için meyve alın yanınıza oyalanacağı oyuncakları da alın bir kaç kat giydirin üstünü otobüsün sıcaklığına göre azaltır artırırsınız
2 koltuk alırsanız uyuturken boş tarafa yatar molalarda sıkı giydirip açık havaya çıkarın hem yürür hem temiz hava alır
Ben yolcuklarda çocuklar için abur cuburu serbest bırakıyorum sizde isterseniz yapın
Alt açma setleri oluyordu battaniye alt açma yastık şeklinde varsa onu mutlaka yanınıza alın çok işe yarar
Şu ara grip salgın zaten evde de olsa hasta olabilir diye düşünün

Ben gitmezdim. Bir de sobalı diyorsunuz o da sıkıntı. Baharı beklemek mantıklı. Ben spguk olunca 10 dakıkalık yere bile gitmem ne gerek var bildiğin çile ..

Evet çok küçük değil ama şu zamanları durdurmak daha zor benim için,çok hareketli ve sıkılır diye düşünüyorum. Ayrıca saat daha fazla olabiliyor,tek araç olmadığı icin
İşte benim de aklıma o geldi. Senin için sıkıntı olur. Kendi arabanla olsa dura dura gidersin bir şekilde ama...

Ben gitmezdim gitmiyorumda... bi defa gittim bi aylık tatilimin 20 günü bebeği doktor doktor gezdirmekle geçti :KK14:

Yolculukta çocuk için ayrı poşet yap .. bn küçük okul çantası hazrlamıştm.. içine başta Abur cubur olmak üzere oyun hamuru boyama defteri kalemleri gibi ilgisini çekecek bi sürü şeyler koy sıkıldıkça diğerini verirsin..

Bence gidin hastalanırsa götürürsünüz bir doktora ama ailenizi görmüş olursunuz
Otobüste yedirmek için meyve alın yanınıza oyalanacağı oyuncakları da alın bir kaç kat giydirin üstünü otobüsün sıcaklığına göre azaltır artırırsınız
2 koltuk alırsanız uyuturken boş tarafa yatar molalarda sıkı giydirip açık havaya çıkarın hem yürür hem temiz hava alır
Ben yolcuklarda çocuklar için abur cuburu serbest bırakıyorum sizde isterseniz yapın
Alt açma setleri oluyordu battaniye alt açma yastık şeklinde varsa onu mutlaka yanınıza alın çok işe yarar
Şu ara grip salgın zaten evde de olsa hasta olabilir diye düşünün
Doğru söylüyorsunuz hastalık konusunda ama birde şöyle bir şey var,küçük bir yere gidiyorum. Açıkçası orda hastalansin istemem hem doktor yok hemde hasta olursa gittiğimden bir şey anlamam. Tavsiyeleriniz güzel aklımda olsun ,daha sonra işime yarar mutlaka,sağolun

Ben gitmezdim. Bir de sobalı diyorsunuz o da sıkıntı. Baharı beklemek mantıklı. Ben spguk olunca 10 dakıkalık yere bile gitmem ne gerek var bildiğin çile ..
Aynen ,valla ev sobalı ,benim bebis hareketli,sobadan uzak tutmak bile işkence olur. Geçen evi sobalı olan bir yakinimiza gittik,hep peşindeydim. Bunlar bile düşündürüyor beni

Ben gitmezdim gitmiyorumda... bi defa gittim bi aylık tatilimin 20 günü bebeği doktor doktor gezdirmekle geçti :KK14:

Yolculukta çocuk için ayrı poşet yap .. bn küçük okul çantası hazrlamıştm.. içine başta Abur cubur olmak üzere oyun hamuru boyama defteri kalemleri gibi ilgisini çekecek bi sürü şeyler koy sıkıldıkça diğerini verirsin..
Dediğiniz gibi gidip doktor doktor gezemem,birde gittiğim yerde doktorda yok. En iyisi ertelemek dedim gitmeyi

Back
X