- 9 Mart 2017
- 534
- 351
- 33
Aslında yakın yerler ama ters yönlerde olunca uçak daha sıkıntılı oluyor.Uçak nasıl olmaz? En yakın ile otobüs/arabayla gidip oradan uçakla gitme şansın yok mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında yakın yerler ama ters yönlerde olunca uçak daha sıkıntılı oluyor.Uçak nasıl olmaz? En yakın ile otobüs/arabayla gidip oradan uçakla gitme şansın yok mu?
Vazgeçtim bendeGitmezdim
Malesef işte in bin olacak sürekli ve araçlar hemen hazır olmayabiliyor,sıkıntılı vesselamBiz kizimla 3 haftada bir ailemin yanina gideriz biz ilcedeyiz onlar merkezde aramizda 1 saatlik yol var.her gidisimde hala telaslaniyorum ya uyumasa ya aglarsa diye.bence 7 saatlik yol ve o kadar araba degistirme tek basiniza cok zor.cantalari kim tasiyacak diger araba hemen gelecek mi bunlar zor
Aynen zor olacak diye vazgeçtimSu soguklarda 22 aylik bebekle 3 vasita degistirmek akil kari is degil. Ucak olsa veya tek vesait olsa tamam
En önemlisi çocuğum dedim ve vazgeçtim,en azından havalar güzel olduğunda hastalık riski daha az olurBen çocuğumu yormazdim havalar güzel olunca giderdim
Evet çok küçük değil ama şu zamanları durdurmak daha zor benim için,çok hareketli ve sıkılır diye düşünüyorum. Ayrıca saat daha fazla olabiliyor,tek araç olmadığı icinBen olsam giderdim dayanamam bahara kadar. Bebeğiniz çok küçük değil. Yedi saat de çok uzun değil.
Zaten yolculuk zor ,birde tek başıma olacağım ve 3 araç değiştireceğim o yüzden şimdilik erteledim gitmeyioğlumla seyahat ederken yan koltuğu da alıyorum rahat oluyor ama inip binmek zor olabilir az eşya almak lazım yanına o da Bebek'le kış günü zor
Ben özellikle dolmuş vs sevmiyorum hem çantan yanında hem çocuk kucağında o yol zulüm oluyor
Aynen size katılıyorumhava isininca gidin derim. Yol zor, kalorifer yok, fazlaca zahmetli.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim,ins sonraki yolculuğumda kullanırım,sağolunBak çocuğa bilet indirimi yapmak zorundalar, muhakkak hatırlat görevliye öyle yaparsan :)
22 aylık baya büyük bence, oyun kartları, aktivite kitabı, bir iki renkli boya alırsınız yanınıza,
Biraz meyve, kuru meyve falan, ev yapımı hamur işi belki, piknik yapa yapa gidersiniz.
Kangurunuz varsa indi bindilerde çok rahat edersiniz. Yoksa da baston lazım, diğer arabalar ölüm olur.
Hastalık için doktorunuz varsa bağışıklık kuvvetlendirici vitamin takviyesi sorabilirsiniz. Ya da takarsa ağzını kapatacak şekilde ince tülbent gibi ya da atkı gibi bir şey takabilirsiniz.
Malesef otogarlarda duruyor araçlar ama kötü yerler genelde9 10 saat buyuk insan icin bile zor.Ama indiginizde yarim saat bir saat hava alip cocugu eglendirebilecek yerler varsa gidilir neden gidilmesin.
İşte benim de aklıma o geldi. Senin için sıkıntı olur. Kendi arabanla olsa dura dura gidersin bir şekilde ama...Evet çok küçük değil ama şu zamanları durdurmak daha zor benim için,çok hareketli ve sıkılır diye düşünüyorum. Ayrıca saat daha fazla olabiliyor,tek araç olmadığı icin
Doğru söylüyorsunuz hastalık konusunda ama birde şöyle bir şey var,küçük bir yere gidiyorum. Açıkçası orda hastalansin istemem hem doktor yok hemde hasta olursa gittiğimden bir şey anlamam. Tavsiyeleriniz güzel aklımda olsun ,daha sonra işime yarar mutlaka,sağolunBence gidin hastalanırsa götürürsünüz bir doktora ama ailenizi görmüş olursunuz
Otobüste yedirmek için meyve alın yanınıza oyalanacağı oyuncakları da alın bir kaç kat giydirin üstünü otobüsün sıcaklığına göre azaltır artırırsınız
2 koltuk alırsanız uyuturken boş tarafa yatar molalarda sıkı giydirip açık havaya çıkarın hem yürür hem temiz hava alır
Ben yolcuklarda çocuklar için abur cuburu serbest bırakıyorum sizde isterseniz yapın
Alt açma setleri oluyordu battaniye alt açma yastık şeklinde varsa onu mutlaka yanınıza alın çok işe yarar
Şu ara grip salgın zaten evde de olsa hasta olabilir diye düşünün
Aynen ,valla ev sobalı ,benim bebis hareketli,sobadan uzak tutmak bile işkence olur. Geçen evi sobalı olan bir yakinimiza gittik,hep peşindeydim. Bunlar bile düşündürüyor beniBen gitmezdim. Bir de sobalı diyorsunuz o da sıkıntı. Baharı beklemek mantıklı. Ben spguk olunca 10 dakıkalık yere bile gitmem ne gerek var bildiğin çile ..
Aynen öyle,şimdilik vazgeçtim bakalım bahara kadar hayırlısıİşte benim de aklıma o geldi. Senin için sıkıntı olur. Kendi arabanla olsa dura dura gidersin bir şekilde ama...
Dediğiniz gibi gidip doktor doktor gezemem,birde gittiğim yerde doktorda yok. En iyisi ertelemek dedim gitmeyiBen gitmezdim gitmiyorumda... bi defa gittim bi aylık tatilimin 20 günü bebeği doktor doktor gezdirmekle geçti
Yolculukta çocuk için ayrı poşet yap .. bn küçük okul çantası hazrlamıştm.. içine başta Abur cubur olmak üzere oyun hamuru boyama defteri kalemleri gibi ilgisini çekecek bi sürü şeyler koy sıkıldıkça diğerini verirsin..