Bana bir fikir verin...

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Bu ay babasının oğlumu alma ayı yaz için ama üç haftadır aramıyo oğlunu ve ne zaman alacağı konusunda bilgi de vermedi. Oğluma ara konuş hem sor diyorum aramıycam diyor şimdi hem ben aratmıyorum diye düşünücek çünkü o derece kötü bir insan hem de nafaka davamız var bu ay acaba ne düşünüyor kestiremiyorum. Velayet davası falan mı açıcak diye düşünüyorum. Aratmıyor yok bilmem ne der ama oğlum mahkeme de sorsalar der zaten annem öle yapmadı diye.Ben de arayıp sormak istemiyorum ne zaman alıcaksın diye, beklemekten de nefret ediyorum ona göre bilirim kendimi ayarlarım en azından nolcak böyle yaa of!

Aynen canım bilemedim işte ailesiyle başlarda görüşüyordum şeref...onlar artık senin ailen değil arama dedi.Oğlum gitmek istemiyor ben zorluyorum git diye canım bu arada ama babasından ses yok hala

Aynen canım bilemedim işte ailesiyle başlarda görüşüyordum şeref...onlar artık senin ailen değil arama dedi.Oğlum gitmek istemiyor ben zorluyorum git diye canım bu arada ama babasından ses yok hala
Salak ya tabiki sizin aileniz değil ama oglunuzun ailesi kendini bilmez işte.
Allah yardımcınız olsun. Aramayın o zaman her hangi bir sorun olsa da oğlunuz anlatabilir kendisinin aratmadıgını

Salak ya tabiki sizin aileniz değil ama oglunuzun ailesi kendini bilmez işte.
Allah yardımcınız olsun. Aramayın o zaman her hangi bir sorun olsa da oğlunuz anlatabilir kendisinin aratmadıgını
Bilemedim canım bi yıldır hiç almadı insan almak için can atmaz mı ya . Ben geçen yaz 5 günlüğüne gitti her gün her dk özledim nasıl söylemiyor şu zaman alıcam diye sünnet olcaktı haber verdim gününü o zaman bişey demedi olduktan sonra bende gelecektim senin yüzünden yanında olamadım diye bide beni suçladı Rabbim görüyor ne diyim

Canım zaten bu ay alma hakkım var zaten ne planı yapıyosun yazar kesin

Sonuç olarak kendisi arayıp çocuğuna ulaşmayı denememiş. Zaten istese bir yolunu bulup ulaşır nasılsın iyimisin yavrum vs diye sorar.Baba ,çocuğunu merak eder arar sorar budurumda yok yere canınızı sıkmayın .Önceliği olan farklı şeylerle uğraşıyordur(hiç hoş olmasada bu durum ) ,aklından bile çıkmış olabilir kendi hayatına dalmışsa .Siz rahat rahat oğluşunuzla ilgilenin merak eden arar ,görmek isteyen gelir görür.

Canım zaten bu ay alma hakkım var zaten ne planı yapıyosun yazar kesin
iyi de o zaman lütfedip bildirsin paşa hazretleri çok zahmet olacak ama neyse. Sizin zamanınıza ambargo koymaya hakkı yok. Bir de yavrum daha küçücük onun da aklını karıştırıyor alacak mı almayacak mı baştan söylesin.

Haklısın canım

Aynen sinirimi bozuyor çok

Bana kalırsa en mantıklısı sizin telefon edip kısa ve ciddi bir şekilde sormanız olacaktır.Plan yapmamız gerekiyor diye bahane kullanabilirsiniz.Mesaj vs atmayın anladığım kadarıyla sorumsuz bir adam sizi geçiştirir belki.Ancak telefondayken ses tonunuzla ciddiyetinizi belirtebilirsiniz.

Boşanmanın sorumluluğunu alın ve çocuğu arada aracı olarak kullanmayın lütfen.Baban seni almayacak mı diye de sıkıştırmayın.Anne ve babasının onu istemediğini düşünebilir.Unutmayın bir evladınız var bu durum sizin iletişiminizi koparmanıza olanak tanımayacak.

İyi akşamlar

Ben aramazdim. Ogluma da aratmazdim. Cocugunu gormek isteyen arar. Velayet davasi acaesa da acsin. 12 yasindan kucuk cocuklar anneye veriliyor siz sayet babaya bieakmazsaniz velayeti. Zorla babalik yaptiramazsiniz. Birakin o arasin. Aramasini beklemeyin. Isteyen bir sekilde ulasir zaten.

Kendi aramıyor ben zorla aratıyorum sonra da sen aratmadın diyor böyle bi ruh hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…