- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
8 buçukOğlunuz kaç yasinda
Ay kuzum ya böyle durumlarda olan hep çocuğa olur zaten.8 buçuk
Aynen canım bilemedim işte ailesiyle başlarda görüşüyordum şeref...onlar artık senin ailen değil arama dedi.Oğlum gitmek istemiyor ben zorluyorum git diye canım bu arada ama babasından ses yok halaAy kuzum ya böyle durumlarda olan hep çocuğa olur zaten.
Merak etmeyin velayet davası açsa bile hakim çocuğa sorar. İsterseniz annesi filan varsa onu arayın çocuğu gelip almadi diye eski esi ararsanız belki oğlunuz da annem beni yollamak istiyor diye dusunur
Salak ya tabiki sizin aileniz değil ama oglunuzun ailesi kendini bilmez işte.Aynen canım bilemedim işte ailesiyle başlarda görüşüyordum şeref...onlar artık senin ailen değil arama dedi.Oğlum gitmek istemiyor ben zorluyorum git diye canım bu arada ama babasından ses yok hala
Bilemedim canım bi yıldır hiç almadı insan almak için can atmaz mı ya . Ben geçen yaz 5 günlüğüne gitti her gün her dk özledim nasıl söylemiyor şu zaman alıcam diye sünnet olcaktı haber verdim gününü o zaman bişey demedi olduktan sonra bende gelecektim senin yüzünden yanında olamadım diye bide beni suçladı Rabbim görüyor ne diyimSalak ya tabiki sizin aileniz değil ama oglunuzun ailesi kendini bilmez işte.
Allah yardımcınız olsun. Aramayın o zaman her hangi bir sorun olsa da oğlunuz anlatabilir kendisinin aratmadıgını
Canım zaten bu ay alma hakkım var zaten ne planı yapıyosun yazar kesinMesaj atın. "Alacak mısın haber ver ona göre biz plan yapacağız "diyin. En temizi bu olur. Benim kızım henüz telefonla konuşmuyor babasıyla , ben kısa, net mesaj yazıyorum işlerimi öyle hallediyorum. Hem de konuşmamış oluyorum.
iyi de o zaman lütfedip bildirsin paşa hazretleri çok zahmet olacak ama neyse. Sizin zamanınıza ambargo koymaya hakkı yok. Bir de yavrum daha küçücük onun da aklını karıştırıyor alacak mı almayacak mı baştan söylesin.Canım zaten bu ay alma hakkım var zaten ne planı yapıyosun yazar kesin
Haklısın canımSonuç olarak kendisi arayıp çocuğuna ulaşmayı denememiş. Zaten istese bir yolunu bulup ulaşır nasılsın iyimisin yavrum vs diye sorar.Baba ,çocuğunu merak eder arar sorar budurumda yok yere canınızı sıkmayın .Önceliği olan farklı şeylerle uğraşıyordur(hiç hoş olmasada bu durum ) ,aklından bile çıkmış olabilir kendi hayatına dalmışsa .Siz rahat rahat oğluşunuzla ilgilenin merak eden arar ,görmek isteyen gelir görür.
Aynen sinirimi bozuyor çokiyi de o zaman lütfedip bildirsin paşa hazretleri çok zahmet olacak ama neyse. Sizin zamanınıza ambargo koymaya hakkı yok. Bir de yavrum daha küçücük onun da aklını karıştırıyor alacak mı almayacak mı baştan söylesin.
Yok canım yüklemicem demiyorum artık oğluma aramıycam dedi zorlamayın artık kendisinin haber vermesini bekliycem ya da bi kaç gün bekleyip sorcamBencede sen ara cocuga bole bi mesuliyet yukleme
Kendi aramıyor ben zorla aratıyorum sonra da sen aratmadın diyor böyle bi ruh hastasıBen aramazdim. Ogluma da aratmazdim. Cocugunu gormek isteyen arar. Velayet davasi acaesa da acsin. 12 yasindan kucuk cocuklar anneye veriliyor siz sayet babaya bieakmazsaniz velayeti. Zorla babalik yaptiramazsiniz. Birakin o arasin. Aramasini beklemeyin. Isteyen bir sekilde ulasir zaten.
Aratma. Alistirma. Aratmak zorunda degilsin. Ararsan ara telefon acik de olsun bitsin. Aratmak zorunda degilsin.Kendi aramıyor ben zorla aratıyorum sonra da sen aratmadın diyor böyle bi ruh hastası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?