- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
Nankör zaten canım ne yapsam kötü ben oluyorumAratma. Alistirma. Aratmak zorunda degilsin. Ararsan ara telefon acik de olsun bitsin. Aratmak zorunda degilsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nankör zaten canım ne yapsam kötü ben oluyorumAratma. Alistirma. Aratmak zorunda degilsin. Ararsan ara telefon acik de olsun bitsin. Aratmak zorunda degilsin.
Nankor ise ve ne yapsan kotu oluyorsan bir de yapmamayi dene. Hic denedin mi?Nankör zaten canım ne yapsam kötü ben oluyorum
Yok canım boşanalı çok olduNankor ise ve ne yapsan kotu oluyorsan bir de yapmamayi dene. Hic denedin mi?
Yapsan da kotusun yapmasan da. Madem oyle yapma. Bosaniyormussunuz. Evlilik bitmis. Birak aratma. Aratmamak suc degil. Hakim bununla suclamaz seni. Babayla gorusmesini istiyorum, gunlerinin belirlenmesi diye dilekce yaz, avukatin halleder zaten. Boylece soyleyecek sozu kalmaz.
Ee ne dert ediyorsun o zaman. Bir rahatsizlik verirse git savciliga sikayet etYok canım boşanalı çok oldu
Canım işte aratmadın diye saçmalık çıkarabilecek bi insanEe ne dert ediyorsun o zaman. Bir rahatsizlik verirse git savciliga sikayet et
Sen bir savciliga sikayet et bak bakalim sacmalik yapabiliyor mu?Canım işte aratmadın diye saçmalık çıkarabilecek bi insan
Savcılık dikkate alır mı ki bunuSen bir savciliga sikayet et bak bakalim sacmalik yapabiliyor mu?
"Beni rahatsiz ediyor. Ben bosandim. Kendisiyle gorusmuyorum. Ortak cocugumuz var. Cocuk kendisi gorusmuyor. Eski esim de cocugunu hic aramiyor, ana aranmasini bekliyor. Ben bir kisitlama getirmedigim halde cocuk aramak istemediginde sen aratmiyorsun diye beni surekli rahatsiz ediyor. Bu beni tedirgin ve huzursuz ediyor. Cocuklara surekli hadi arayin yoksa benim aratmadigimi iddia edecek ve beni yine rahatsiz edecek diye baski yapiyorum" de. Bir daha seni rahatsiz ettiginde gidip sikayet dilekcesiyle basvur. Birsey kaybetmezsin.Savcılık dikkate alır mı ki bunu
Tamam canım bu yazdığını kenara bi yere yazıcam Allah razı olsun senden çok yardımcı oldun"Beni rahatsiz ediyor. Ben bosandim. Kendisiyle gorusmuyorum. Ortak cocugumuz var. Cocuk kendisi gorusmuyor. Eski esim de cocugunu hic aramiyor, ana aranmasini bekliyor. Ben bir kisitlama getirmedigim halde cocuk aramak istemediginde sen aratmiyorsun diye beni surekli rahatsiz ediyor. Bu beni tedirgin ve huzursuz ediyor. Cocuklara surekli hadi arayin yoksa benim aratmadigimi iddia edecek ve beni yine rahatsiz edecek diye baski yapiyorum" de. Bir daha seni rahatsiz ettiginde gidip sikayet dilekcesiyle basvur. Birsey kaybetmezsin.