Bana bir tavsiyede bulunmak istermisiniz...

nursehulya

68.5..68.1....60
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.642
605
113
Merhaba sevgili arkadaşlar...Bugün kafama sürekli takılan ve kurtulamadığım sıkıntılarımdan dolayı psikiyatrise gittim...Dr. bana fazla kendimi dinlememem gerektiğini ve kendime bir meşgale bulmamı istedi...Sizden isteğim evde ne igibi uğraşlar bulabilirim kendime yardımcı olursanız sevinirim...Bu arada örgü bilmiyorum...Şimdiden teşekkür ederim...

en güzel şey kitap okumak bence,hem zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın hem yeni şeyler öğrenirsin,hem de olayların içindeymişsin gibi alır seni götürür.

ben evde olsam kesınlıkle el işleriyle meşgul olurdum
mesela keçeden bıseyler yapmak.
evde beğenmedığım bıseylerı boyamak
resım kursuna yazılmak vb.

Bence de kitap okuyun ama pozitif içerikli kitaplar olsun ki içiniz burkulmasın okurken. : )
Spor yapın mutlaka, spor mutluluk hormonu salgılamanızı sağlar ve kendinizi çok daha iyi hissedersiniz.
Bir de çok bilgi sahibi olmasam da, internette anket doldurarak para kazanabilme gibi işle mevcut,böylece para da kazanmış olursunuz.
Evde durmak, çalışmak kadar zor bir şey...İnsanın kafasına olur olmaz fikirler üşüşüyor.Kendinizi meşgul ederseniz,gerçekten iyi hissedeceksiniz.

Örgü örebilirsin diycektim örgü bilmiyorum demişin zaten :1: aslında çok zor değil.Atkı örebilirsin zevklide oluyor
Resim yapabilirsin...Yürüyüş yapabilir. mümkünse bir spor salonuna yazılabilirsin..İnternetten değıişik yemek ,pasta vs
tarifleri araştırıp onları deniyebilirsin..Kendine ait bir moda ,yemek (artık ilgi alanın ne ise ) Bloğu oluşturabilir oraya günlük bişeyler araştırıp yazabilirsin vsss

anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz..lise mezunu da olsanız lisans mezunu da olsanız kpss çalışın..hem konuları yetiştireceğim derken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız 24 saat size yetmez kendinizi dinleyecek vakit bulamazsınız..hem de meslek sahibi olursunuz..

1 kitap ıkumak
2 de uzun serileri olan bir diziyi takibe başlamak :)

Teşekkür ederim arkadaşlar ilginize aslında yapabileceğim ne çok şey varmış...Fakat farkındalık önemli olan iyiki varsınız...

Kitap okumanı tavsiye ederim. Bende kendimi çok dinliyorum çünkü ama kitap okumak gerçekten çok iyi geliyor.

Geçmiş olsun.

Merhaba sevgili arkadaşlar...Bugün kafama sürekli takılan ve kurtulamadığım sıkıntılarımdan dolayı psikiyatrise gittim...Dr. bana fazla kendimi dinlememem gerektiğini ve kendime bir meşgale bulmamı istedi...Sizden isteğim evde ne igibi uğraşlar bulabilirim kendime yardımcı olursanız sevinirim...Bu arada örgü bilmiyorum...Şimdiden teşekkür ederim...

kafanı dagıt gecer demek biraz bastan savma bir cumle gibi geldi ama bir bildigi vardır diyerek;
herkes kitap oku demis, haklılar ama okumaktan keyif alan biri olsaydınız bunu zaten yapıyor olurdunuz. belki bu bahaneyle bir kitap tutkunu olursunuz :34:
muzik yapmak, resim, el işi, ahsap boyamı, takı tasarımı vs buna benzer seylere simdiye dek ilginiz olmamıs olabilir ama deneyenler vazgecemiyor... hem ugrastıfınız alanda uretken oldugunuzu da hissedersiniz.
bu arada ben hicbir seye yogunlasmak istemedigim zamanlar muzik esliginde puzzle yaparım, dunya durmus gibi dusunce falan kalmıyor.

evde yapabileceğin o kadar çok şey var ki..
ilgi alanına göre kitap oku. ama okuma alışkanlığın yoksa zevk vermez sanki..
illa evde olması şart mı? engelliler derneği gibi dernekler var maddi yardımın olmaksızın katılabileceğin şeyler.. onlara gidebilirsin. hem ruhunu doyurur...
halk eğitim kursları var. ahşap boyama gibi... bunlarda da ilgini çekenlere gidebilirsin.
ve tabi spor yapabilirsin. açık havada tempolu yürümek maliyeti sıfır, kazancı en çok olan en kolay spordur.

Kitap okuyun akıcı kitaplar..Pc varsa film izleyin..

spor yapmanızı tavsiye ederim ben de illa spor merkezi olması şart değil evde de olabilir ama merkeze giderseniz daha çok keyif alırsınız hem de bir disiplini olmuş olur evde insan aynı düzen ve disiplinde yapamaıyor. örgü bilmiyor olsanız da öğrenmeye çalışın ya da dikiş kurslarına gidin inanılmaz zevkli dikişle uğraşmak. ayrıca bir arkadaşın tavsiyesi de çok güzel kpss'ye hazırlanın demiş kendinizi strese sokmadan bunu da yapabilirsiniz...

Keçeden ne istiyosan yapman mümkün hemen hemen

Ben mutfak kapı süsü ve buzdolabı magneti yapmıştım mesela
Kendi el emeği olunca daha hoşuna gidiyo insanın, evimde de kullanıyorum :16:

Back
X