Hayır canım onu tabiki söylememYildiznameden baktim da sen adam olmazsin mi diyeceksin adama?
Canım düzgün birşey yazacaksan yaz yoksa sana oyuncak olsun diye yazmıyorum anlatabiliyormuyumSen sakamisin bacim ramazan ramazan
O zaman oturup cemkirmek yerine duzgun sekilde konusabilirsinHayır canım onu tabiki söylemem
Af buyurun ama adam sizi sadece birşeyler yaşamak için kullanıyor olmasın?
Normal bir sevgililik gibi değil çünkü bu anlattıklarınız
Ve yine af buyurun ama yıldızname filan baktırıp bir de inandığınıza göre siz de pek normal değilsiniz
ben yazdığım an cevap veriyor. Bizim yaşadığımız cinsellik değil sadece çok gezip tozarız. Ben yıldıznameyi sadece baktırdığım için söyledim kimse fal baktırmıyormu anlamadım yaniBir baskasinin yildizname de soyledikleri seni cok alakadar etmemeli. Ha is olsun diye bakarsin o ayri ama iliskine bu ucuncu sahis karar vermemeli.
Olabilecek bir kac sebep;
1- Belki de kovalanmak istiyor. O yuzden cok fazla aramiyor sormuyor .
2- Dusuncesi tamamen cinsellik uzerine o yuzden yaninda olmadiginda cevap vermeye gerek duymuyor.
3- Ucuncu bir kisi daha var sen olmadin mi onunla ilgileniyor . Seni aramaya vakti olmuyor.
ben yazdığım an cevap veriyor. Bizim yaşadığımız cinsellik değil sadece çok gezip tozarız. Ben yıldıznameyi sadece baktırdığım için söyledim kimse fal baktırmıyormu anlamadım yani
ben kimseyi terslemiyorum.Ben oyle bi sey demedim. Ben simdi sana yildizname baksam. Bu erkek soyle boyle desem hem senin kafana kurt dusururum. Cok fazla kaale almamak onu diyorum.
Sorun senin yazman degil ki, onun yazmamasi. O yuzden yazmayi birakacaksin. Bi yerde o kopacak bu kiz niye yazmiyor diye dusunecek.
Ayrica ters bi sey yazmiyorum. Sen ne ben yazmaya mecburum, ne de sen okumaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?