bana bir yol gösterin nolur.

annene söylesen de bence annen seni düşünerek ayrılmak istemiycektir çünkü hiçbir anne tamam kızım sen okulu bırak bana bak demez. yanlış anlama lütfen ne kadar güçlü annesine destek olan bi evlatsınız, ne mutlu

annene söylesen de bence annen seni düşünerek ayrılmak istemiycektir çünkü hiçbir anne tamam kızım sen okulu bırak bana bak demez. ne kadar güçlü annesine destek olan bi evlatsınız, ne mutlu

Kendini kötü hissetme
Elbette kurcalayacaksin
Seni dünyaya getirdiyse baba olmayi göze aldiysa kızını böyle suphelendirmeyecek
İyi yapmışsın annenle paylasarak
Tek başına yuklenmemelisin
inanın çok zor ve psikolojimi çok etkiliyor. kızıyorum babama. annem üzülmesin istiyorum tek istediğim bu.

annene söylesen de bence annen seni düşünerek ayrılmak istemiycektir çünkü hiçbir anne tamam kızım sen okulu bırak bana bak demez. ne kadar güçlü annesine destek olan bi evlatsınız, ne mutlu
annemi mutsuz mu ettim bilmiyorum söyleyerek

annemi mutsuz mu ettim bilmiyorum söyleyerek
Hayır siz anne olsanız çocuğunuz bunu bilse siz de bilmek istemez misiniz ?
Anneniz teknolojiden anlamıyor olabilir sizin kadar takip edemez
İyi yaptınız söyleyerek
Herkesin hakkı var böyle şeyleri bilmeye
Hiç bir ebeveynde çocuğunun sırtına böyle şeyler yukleyip özel hayat diyemez

O zaman saklamayi iyi bilsin

Sen iyi yapmışsın
Ben de bilsem ben de söylerdim anneme

Hayır siz anne olsanız çocuğunuz bunu bilse siz de bilmek istemez misiniz ?
Anneniz teknolojiden anlamıyor olabilir sizin kadar takip edemez
İyi yaptınız söyleyerek
Herkesin hakkı var böyle şeyleri bilmeye
Hiç bir ebeveynde çocuğunun sırtına böyle şeyler yukleyip özel hayat diyemez

O zaman saklamayi iyi bilsin

Sen iyi yapmışsın
Ben de bilsem ben de söylerdim anneme
teşekkür ederim. inşallah doğrusu budur.

farklı bir numara oldugunu söylediğimde; bundan kolay ne var in bak aşağıda mı dedi. kendi kaybeder inş. öyle bir hata yapmıyodur dedi. ben yengen gibi değilim dedi
bence zaten sen de emin deilsin o yüzden boşuna kadının içine kurt düşürme hemen, rahatlat

Delil buldugun zaman soyleyebilirsin ama sende emin degilsin ki. Ama bence babani takip et bir daha ayni hatayı yapmasin.

annemi rahatlattım. ben de rahat tavrıı sergiledim.
ii etmissin. kendi zihnini de bulandirma hemen, sonucta ortada bisey yok. bi aksam farkli numaradan biri aradi die bu kadar suphelenme hemen, umarim dusundugun gbi bisey yoktur, sen de rahatca derslerine odaklanabilirsin

Babamın telefonunda erkek isimli kadın var. İlk konumda bahsettiğim kadın. Ne yapayim? Konuşsam mı yoksa hâlâ mı karışmıyım

Back
X