bana bir yol gösterin

zaman en guzelseylerı anlatacaktır ıkınızede.....ama SEVIYORSAM BENIMMDIRRRR!!!!!! SONUNA KADAR...SAHIP CIK SEVGINE..kolay kolay bulmuyo herkes..ayrılmaman duasıylaa.s.

Her zaman sevgime sahip çıktım zaten, arkasında durdum herşeyin ama yetmiyomuş be cnm, yetmiyomuş. Denemediğim şey kalmadı ama olmuyo olmuyo, ve o hala seviyorum diyip duruyo işte. Sevgi böyle bişeymi ki, en başta seven insan ayrılmaz, hadi bi anlık şeyle ayrıldı diyelim dayanamaz bir günde döner, ve asla barışmak için uğraşıp duran birini bu kadar çok reddedemez. Diyorum da, demekle kalıyorum işte sadece, kalbime söz geçiremiyorum hala...

offfffff denizoykuya.sende ne sabir varmis.bunlari bize yazdigina ona anlatsana kiz.sen niye kendine de ona da zulum cekdiriyorsun.inan buray yazdigin herseyi kopyala ona yolla ayni gun sana evlenme teklif eder ya.boyle aska kim hayir der ki.cesaretli ollllllllllllllllllllllllllllllllll.madem seviyorsun vaz gecme.ask kolay bulunan sey degil.kadrini bil

Ya cnm ben buraya yazdıklarımın bin kat fazlasını söyledim ona, ama değişen bişey yok. Aşktan nefrete doğru geçiyorum artık yavaş yavaş, hiç korkmadan açık açık söyledim herşeyi, yeri geldi yalvardım ama her seferinde de reddedildim. Allah kimseye yaşatmasın bunları, insan kendinden bile nefret eder duruma gelebiliyor.

Okadar yalnız hissediyorum ki kendimi, onunla birlikte tüm hayallerim tüm umutlarım hepsi gitti. Çok yalnız ve ve çok çaresizim. Artık döndürmeye çalışmıyorum tabi beklemiyorum da, ama düzelemiyorum, içim çok acıyo ya. Koca dünyada tek başıma kalmış gibiyim, bir o vardı beni yaşama bağlayan, hayatımdaki tek güzellik oydu. Şimdi o da olmayınca, herşey çok zor ve anlamsız geliyor. Napıcam ben arkadaşlar ya, artık geçsin istiyorum herşey, artık acı çekmek istemiyorum, hayatıma devam etmek istiyorum ama yapamıyorum. Onun hayatı hiç sekteye uğramadan devam ediyor başından beri, bense tamamen bıraktım herşeyi. Malesef ki okulum uzuycak oyüzden, değmezdi tabi ama oldu işte. Bundan sonra da böyle devam etmek istemiyorum. Ben depresyona girdim sanırım.

Pazar günkü konuşmamızdan sonra hiçbir şey yapmadım söylediğim gibi ama dün gece 3'te email atmış bana azönce gördüm. Sana olan sevgimden şüphe etme nolur, yok işte sen çok harika bir insansın yok bu dünyada üzülmeyi hakeden en son insansın falan gibi şeyler yazmış. Ya ne güzel yavaş yavaş düzelmeye başlamıştım, hiç beklemediğim bir anda yaramı açtı yine. Cevap yazsam mı yazmasam mı ona bile karar veremiyorum. Anladığım kadarıyla suçluluk duygusu ve vicdan azabı yiyip bitiriyo onu. Benden onu teselli etmemi mi bekliyo anlamıyorum ki.

çok üzüldüm durumuna ama onun davranışlarıda biraz karışşık değilmi sna hem gel diyor hemde gelme kafanız çok karışık anlaşılan allah yardımcın olsun üzülme ama... birleşirsiniz inş.. :)

walla benim de ilişkim nerdeyse nişanlanma asamasına gelmişken bitti.cok uzuldum ama guçlu oldum insanlar sasırdı gucum karsısında.ayrılık sebebimiz anlaşaamamakmış..4 sene anlaştık 4.senenın sonunda mı anladı anlaşamadıgımızı yanı?uzun ilişkiler herseyi bitiriyor bence..sıkıyor belkide..ama senın durumun da belki ailesinde kaynaklanan bişiler wardır..ciddi duşunuyormuydunuz?ewlilik dusunmuyor belki bu yuzden senı daha fazla kırmamak için böle yapıordur.yanı sewiyor ama engeller war sanırım?

walla benim de ilişkim nerdeyse nişanlanma asamasına gelmişken bitti.cok uzuldum ama guçlu oldum insanlar sasırdı gucum karsısında.ayrılık sebebimiz anlaşaamamakmış..4 sene anlaştık 4.senenın sonunda mı anladı anlaşamadıgımızı yanı?uzun ilişkiler herseyi bitiriyor bence..sıkıyor belkide..ama senın durumun da belki ailesinde kaynaklanan bişiler wardır..ciddi duşunuyormuydunuz?ewlilik dusunmuyor belki bu yuzden senı daha fazla kırmamak için böle yapıordur.yanı sewiyor ama engeller war sanırım?

Biz de anlaşamıyomuşuz cnm, öyle şeyler söyledi. 5 yılın sonunda anlaması da süper tabi. Seneye evlenmeyi düşünüyoduk, ama ailesiyle falan bir sorun yok severler beni, annesi ortaokulda öğretmenimdi zaten çocukluğumdan beri tanırlar beni hatta çok sevinmişlerdi çıkmaya başladığımızda, belki onlar bizden daha çok isterlerdi evlenmemizi. Neyse 2 haftayı geçti hiç arayıp sormuyorum, ve bişey yapmayı da düşünmüyorum bir daha. O aklını başına toplayıp çıkarsa karşıma belki ozaman düşünebilirim barışmayı, benden bu kadar artık. Ne yaparsa yapsın.

çok üzüldüm durumuna ama onun davranışlarıda biraz karışşık değilmi sna hem gel diyor hemde gelme kafanız çok karışık anlaşılan allah yardımcın olsun üzülme ama... birleşirsiniz inş.. :)

saol cnm, hem de nasıl karışık, delirtti beni resmen. Ama artık düşünmemeye çalışıyorum, hala canım yanıyo tabi ama yavaş yavaş alışıyorum sanırım bu acıya. Zamanla daha da iyi olucam işallah.

Allahım sen benim aklıma mukayyet ol. 13 ocakta tlfnla konuştuk, bitti dedim kendi kendime birdaha arayıp sormam, ve gerçekten de kafamda o vardı. 5 gün sonra uzunca bir email attı, öyle şeyler yazmıştı ki okusanız bu çocuk barışmak istiyo kesin dersiniz ama araya da olmazı sıkıştırmayı unutmamıştı tabi. Ben de herşey bitti benim için bundan sonra sen istesen bile ben yokum artık dedim, hemen ardından öncekinden de beter bi mesaj gönderdi, niyetin nedir ne yapmak istiyosun böyle dedim cevap yok. Üstünden 16 gün geçti, her geçen gün onu aramadığım için kendimle gurur duyduğum 16 gün. Vee bu gece o aradı yine, nasıl olduğumu merak etmiş sadece ondan aramış, niye hiç bişey olmamış gibi karşıma çıkıp duruyosun böyle sen kendindemisin falan derken kavga ettik yine. Sonra bu yine duygu sömürüsüne başladı işte sen beni çoktan silmişsin de falan filan. Hadi dedim insanlık bende kalsın doğru dürüst anlatmaya çalıştım derdimi yine anlamadı. Sonunda bundan sonra bir daha arama beni konuşmayalım böyle kendime yeni bir hayat kurmaya çalışırken ikidebir kendini hatırlatmanı sevmiyorum dedim. Bu sefer de işte inansan da inanmasan da ben seni çok seviyorum, sen harika bir insansın falan diye saydı baya. Ben de tamam inanıyorum ama artık konuşmayalım dedim, ben bunu açıklamaya çalışırken de bi baktım o da bence de ikimiz için de eniyisi bu demeye başladı ve beni ne kadar çok sevdiğini de eklemeyi unutmadı. Daha fazla dayanamadım kapadım telfnu ben de. Pazartesi günü de ilk iş pisikolağa gidiyorum, yoksa bu çocuk beni ya öldürcek ya da hastenelik edicek bu gidişle. Artık nasıl döndürebilirimden geçtim nasıl kurtulabilirimm nasıl unutabilirimdeyim. 5 yılımı geçirdiğim insanı tanıyamıyorum, allah kimseye yaşatmasın.

canımbenim ya.... çok fene bi durum... kendini yıpratma nolur sağlık kolay bozulur ama zor elde edilir....herşeyi zamana bırak.... zaman en iyi ilaçtır....rabbim gönlüne göra versin.. hakında hayırlısı ne ise öyle olsun tatlım....

ylf açma ararsa bakma mail alırsan cvp verme karşına çıkarsa selam ver geç ya da selam bile verme umarım herşey yoluna girer

ayy olaya var adam bir var bir yok.. adamı deli eder ya.. 5 yıl geçmiş ya kolay bitermi.. seven insa ne olursa olsun yanında olur.. yazıklar olsun böyle adamlara..!!!

Canım benim yaaa gerçekten yaşadıkların kolay değil..Allah sana güç versin:teselli:
Asla demeyeceksin hayatta..Vazgeçemem diyenlerde bir gün vazgeçebiliyormuş...
Şuan hangi aşamadasınız bilmiyorum ama dilerim birleşirsiniz. Çünkü insan hayatta kaç kere yürekten sevebilirki...Ortada bir sevgi var, emek verilmiş bir ilişki var..Hırs, öfke ya da grurunuz öne geçmesin buna izin vermeyin...
Allah hakkınızda hayırlısını versin...
Her zaman aşk kazansın!

canım dengesizlikler içinde..
düzensiz bi ilişkide iki tarafta yıpranır..
doğru kararı sadece sen kendin ölcüp tartıp werebilirsin.
doğru kararlar alman ve pişman olmaman dileğimle..

sevgiler a.s.

Çok karıŞık ÇoÇuk tam bı dengesz naptıgını bılmıo bence tel no degıŞtırsen bence ozaman alar herŞeyı sıkma canını bÖle kararsızlıktansa hÇ olmasın daha ıııı bence

merhaba..
geçenlerde bi arkadaşıma anlattım derdimi , dediki adamın biri ağaçtan düşmüş , doktor getirelim demişler adam da hayır bana ağaçtan düşen birini getirin demiş. bu yüzden benimle aynı derdi çeken birilerini aradım ve sizi buldum..benimle aynı acıyı yaşayan birilerinin oldugunu bilmek bile üzdü açıkçası .çünkü kimse bunu yaşamamalı.günlerdir gözyaşım dinmiyor , acılar içinde yanıyorum .5 yıldır süren inişli cıkıslı bir ilişkim vardı bir gün tak etti dayanamadım ve bitirdim. aradan 6 ay geçti bu süre zarfında o aradı beni konustuk hal hatır sorduk.o kadar öfkeliydim ki yaptıklarına onu sevmek bile istemiyordum artık.taaki 6 ay sonunda onun yanına gidip baska birinin oldugunu öğrenene dek .yıkıldım bu acıyı hiç tatmamıştım. hastalıklı bi hal içindeyim şimdi .beni hala seviyor mu? bilmiyorum..bi yanım seviyor diyor bir yanımsa giden gitti.şimdi yanımda olması için neler vermem .yerimi başka birinin almış olması nasıl acı veriyor.ne yediğimden tat alıyorum ne de hayatımdan..bu yazılar yazılalı cok olmus ama umarım bana bi yanıt ulasır cünkü cıldırmak üzereyim.deniz öykü merak ediyorum sizin noldu devamında umarım bana ulasabilirsin
şimdiden tesekkürler..

Back
X