babanızın özbakım becerilerini kendi başına yapmasını engelleyici bir durumu mu var sakatlık hastalık gibi?
sonuçta bebeğin önemli burda.
Benim eşimde şehir dışına çalışmaya gidiyor devamlı bende annemi çağırıyorum. Babamda evinden başka yerde kalmaz. Ama annemlerin evi çok büyük olduğundan doğalgaz her yeri güzel ısıtmıyor. Havalar ısınana kadar eşim gittikçe mecbur idare ediyoruz.
Sende üzülme bence. Ailende anlayışla karşılıyordur. sonuçta torunlarının hastalanmasını istemezler. Havaların ısınmasına ne kaldı. 1-2 aya kadar annen kendi evinde bakar.
Üzülmekte gerçekten çok haklısınız yaşadığınız suçluluk duygusundan kurtulmanın bir yolu var mıdır bilemiyorum ama ne kadar vicdan azabı çekseniz azdır. Bir düşünün siz 62 yaşınıza gelmişiniz, çocuklar büyümüş evlenmiş, artık köşeme çekileyim ikinci baharımı yaşayım, kafamı dinleyim çocuklarım bana destek olsun diye iç geçirirken o yaşta evde tek başına kalmaya başlıyorsunuz. Siz bakmayın onun kendi rızasıymış gibi görünmesine illaki içinde bir burukluk vardır adamcağızın, sonuçta siz nasıl kendi çocuğunuzu düşünüyorsanız o da sizi düşünüyor başına gelenleri sineye çekmek zorunda kalıyordur... baba yüreği işte dayanamaz ama katlanır. Anneniz de bu yaştan sonra çocuk bakmak zorunda kalıyor o zaten apayrı bir tartışma konusu asıl yük onda. Neyse demem o ki biraz dikkat, biraz empati arkadaşlar. Alt tarafı bir ev diye büyüklerimizin hayattan beklentilerini görmezden gelmeyelim. Bilemiyorum haksız taraflarım var mı? olduysa da affola.
evi aldınızmı? aldıysanız, keşke annenlere yakın bir yerden ev alsaydın. çocuk olması çok güzelde, çalışan anneye çok zor ya... hele parasızlıkta...
Üzülmekte gerçekten çok haklısınız yaşadığınız suçluluk duygusundan kurtulmanın bir yolu var mıdır bilemiyorum ama ne kadar vicdan azabı çekseniz azdır. Bir düşünün siz 62 yaşınıza gelmişiniz, çocuklar büyümüş evlenmiş, artık köşeme çekileyim ikinci baharımı yaşayım, kafamı dinleyim çocuklarım bana destek olsun diye iç geçirirken o yaşta evde tek başına kalmaya başlıyorsunuz. Siz bakmayın onun kendi rızasıymış gibi görünmesine illaki içinde bir burukluk vardır adamcağızın, sonuçta siz nasıl kendi çocuğunuzu düşünüyorsanız o da sizi düşünüyor başına gelenleri sineye çekmek zorunda kalıyordur... baba yüreği işte dayanamaz ama katlanır. Anneniz de bu yaştan sonra çocuk bakmak zorunda kalıyor o zaten apayrı bir tartışma konusu asıl yük onda. Neyse demem o ki biraz dikkat, biraz empati arkadaşlar. Alt tarafı bir ev diye büyüklerimizin hayattan beklentilerini görmezden gelmeyelim. Bilemiyorum haksız taraflarım var mı? olduysa da affola.
bebeğin babanesi yada halası yok mu bakabilcek başka biri?
konunuz yüreğimi sızlattı, Allah babanıza sağlıklı uzun ömürler versin, rahmetli babacığım geldi aklıma, annem hasta olmuştu da bende kalmıştı babamında gelmesini istemiştik ama rahat edemem diyip gelmemişti. eminimki babanız evde sıkıntıda çekse evladı torunu için sesini çıkarmaz, zaten genellikle fedakarlığı hep kızın ailesi yapıyorya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?