bana bir yol gösterin..

Valla hiççç üzme kendini. Emin ol onların içi huzurludur.
Tek dertleri torunları iyi olsun başka bişiy istemezler.
Siz iyi oldukça o zaten mutludur.
Bu saatten sonra sizin mutluluğunuzdan başka ne huzur verir ki ana babaya.

Hiç vijdan azabı falanda çekmeyin. Daha neler diyorum bu yorumu yazan arkadaşa. Aile kavramı önemlidir. Ve aile birbirinin zor gününde destek olmak demektir. Anne babalık görevi son nefesini verene kadar devam eder. Evlatlık görevinin devam ettiği gibi.

Rabbim düşürmesin ama siz ilerde anne babanız size muhtaç olduğunda eminim dakika düşünmeden eşinizi bırakıp ailenizin yanına koşacaksınız.

Karşılık olarak düşünmeyin o maksatla yazmıyorum amacım sadece aile ne demek bunu ifade etmek.

Rahat olun, eminim hem kızınız hem anneniz hem babanız oldukça mutlular.

Sevgiler.

çok çok teşekkür ederim yorumunuza,inanın okurken gözlerim doldu,tutunacak bir dal arıyorum,içimi görseniz ezik ezik annemi ayrı babamı ayrı kızımı ayrı düşünüyorum,hepsi için ayrı ayrı üzülüyorum ..yazdıklarınız moral oldu sağolun

Cnm anlıyorum seni çok iyi. Eğer çok kötü hissediyorsan kendini şu şekilde çözüm getirebilirsin. Ben öyle yapıyorum.
Benimde kızıma annem bakıyor, benim anneminde evi tek oda sobalı ama bizim arabamız var ve her sabah bırakıp her akşam alıyoruz. Mümkün mertebe diğer odalara çıkmıyorlar wc içinde üstünü giydirip öyle gidiyorlar.
Çok soğuklarda, karda, kışta haftaiçi kızımı bir gece annemde bırakıyorum, bir-iki gece de bende annemde kalıyorum.
Böylelikle kızım yollarda perişan olmamış, annem de babamda düzenini bozmamış oluyor.
Bazende annem bende kalıyor haftaiçi. Ama bugüne bugün ne annemden ne babamdan bir off duymadım.
Anneme kızımı kreşe göndermek istediğimi söyledim. Çünkü senin gibi vijdan azabı çekiyordum. Kadıncağız emekli oldu torun bakmaya başladı ve yaşı da genç henüz diye. Kıyameti kopardı annem. Vazgeçtim mecburen göndermedim.

Sende içini ferah tut Şartlar ne olursa olsun onların keyfi yerinde. Torunları olmuş, onun sağlığından başka ne isterler.
Bu dünyada daha fazla ne mutlu ederki onları.

Ne zaman istersen yazabilirsin bana. Yanındayım. Bilirim bu duyguların hepsini.

çok sağol içimi rahatlatıyor yazıların,sağolsun ALLAH bin kere razı olsun bende ne annemden nede babamdan off duymadım,torunlarını kendi canlarından daha çok seviyorlar,araba olsa sabah alır annemi akşam evine bırakırım ama malesef arabamız yok,
ama bu haftayıda geçirelim karar verdim artık annemde bakılsın kızıma,ben sabahları bırakır akşam bazen kalırım bazende eve geçeriz,1 yıla ihtiyacım var borçlar bir hafiflese hemen çıkacağım işten,kızım her akşam yatarken anne yarın işe mi gideceksin yine deyip dudak büküyor içim parçalanıyor,işe gitme ben senden hiçbişey istemicem marketten diyo ölüyorum o anlarda ...

Çocuklar böyle. Onlara göre her dakikamız onlarla geçmeli keşke mümkün olsa.
Ama artık kadınlar - anneler daha bilinçli.
Çocuklarına iyi bir gelecek sunma peşindeler.
Unutmayın siz onun geleceği için çalışıyorsunuz.
Bugün sizi anlamasa da yarın anlayacak.
Bende çalışan anne çocuğuyum. Anneme öyle kızardım ki.
Ben anne olunca çocuğumu asla bırakmıcam derdim kendime.
Ama büyüdükçe babam bir dönem işsiz kalınca anladım ki iyi ki annem çalışmış, iyi ki beni okutabilmiş, iyiki bana onca emek vermiş.
Çok şükür kimsye muhtaç değilim Rabbim göstermesin yokluğunu ama dünyanın binbir hali var.
Yalnız kalırsam bu hayatta kızımla ona yetebileceğim maddi ve manevi olarak.

Unutmayın siz karı koca her hafta et yemeseniz de olur. Ama yavrunuza hergün et süt yumurta peynir ne lazımsa yedirmek zorundasınız. Ve günümüzde bir maaşla çok ama çok zor. Çalışan kadın çalışan anne güç demektir.
Kendinizi kötü hissetmeyin.

Sevgiler.

Valla bana kimse kızmasın ama bu yorumu okuyunca inanamadım yazılanlara.Bence anlatmak istediklerini çok acımasız anlatmış yorumun sahibi..

Konu sahibi hanım çalışmak zorunda olduğundan bahsediyor.Yani keyfi yapılan bişi yok ortada.Anne baba olmak aile olmak emek ister.Bu emek vericilik bir ömürde devam eder iki taraf içinde..

Bende ilerde anne olucam çocuğumu gözüm kapalı sadece benim ve eşimin ailesine emanet edebilirdim..İçim ancak o zaman rahat ederdi.
Siz ne güzel bir evlatsınzki ailenize saygı duyuyor onları düşünüyorsunuz.
Ben babanızın içinin buruk olduğuna asla inanmıyorum.Çünkü siz nasıl kızınızı düşünüyorsanız onlarda sizi düşünüyorlardır.Ve eminmki hayatta sizi en iyi anlayan onlardır şuan.Çünkü durumunuz ortada..

Aile olmak fedakarlıktır şuan her iki tarafta bunu yapıyor gözüken oki.Siz suçlu hissetmeyin kendinizi.Onlara güzel evlat olarak ve bi torun vererek çok güzel şeyler yaptığınızın farkında varın....

Babanızıda içten öpün o zaten anlar sizin içinizden geçenleri..Bunları düşündüğünüzü bilse bence çok üzülürdü babanız..

ne güzel şeyler yazmışsınız çok teşekkür ederim.

çok haklısınız,kızımın geleceği için ona rahat bir hayat sağlamak için çalışıyorum,kızımda anlayacaktır birgün..çok teşekkür ederim tekrar..

Insallah anne ve babaniz bu yaptiklarinin mükafatini alirlar.
Nedense bu gibi iyilikler öyle cabuk unutuluyorki....
Senin icin demiyorum canim ama kendi ailemde yasadim.
Annem senelerce cani gibi baktigi torunu, simdi onu ziyaret edecek vakti yokmus.....Aaahhh aaahhhh yarama tuz bastin...
Herseye ve herkese vakti var ama onu 1 haftalikken büyüten 3,5 yasina kadar büyüten anneannesine vakti yok, simdi 20 yaslarinda...
Anneme yalan söylüyoruz aman dersleri cok agirmis gelemiyor diye, annemde cani sag olsun tabiki dersler önemli diyip duruyor.

ayy ALLAH korusun ,inşallah benim kızım kıymet bilir bir evlat olur o yönde yetiştirmeye çalışıyorum..

kızını devlete bağlı bir anaokuluna gönderebilirsin yarım gün 40 lira siz çalışıyorsunuz sanırım tam günde 80 lira bence devlete baglı okul araştırabilirsinizz en azından kızınız sosyalleşir gelişimine katkısı olurr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…