- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Resmen arkadaşlarımın iş yerinde benim dedikodumu idari amire yaptığına şahit oldum birde yüzüme gülen tipteler sevimsiz pisliklerSevgilin konusunda haksızsın ilgileniyor adam.
Diğerlerini at çöpe zaten.
Hayır normalde çok pozitif bir insanım beni bu hale çevre getirdiGenel olarak insanlarla sorununuz var sanirim? Madem boyle dusunuyorsunuz ayrilin.
Acil doktoru bende acil hemşiresi :)Bende başkasının olduğunu düşünüyorum.
Yorgunum diye mesaj atmayacak kadar ilgisizse, ilgi gösterdiği biri vardır.
Taş mı taşıyor? Madende mi çalışıyor? Acil doktoru mu?
Önerim;ayrıl.
Başka birisi olması olamaz yaniBende başkasının olduğunu düşünüyorum.
Yorgunum diye mesaj atmayacak kadar ilgisizse, ilgi gösterdiği biri vardır.
Taş mı taşıyor? Madende mi çalışıyor? Acil doktoru mu?
Önerim;ayrıl.
Hahah yorgun olması normal o zamanAcil doktoru bende acil hemşiresi :)
Bilmem nöbetteym Yorgun'um yoğunum o yüzden olabilirNoktalama işaretlerine ve imlaya neden hiç dikkat etmezdiniz yazınızda?
Yani bende sizinle ayni fikirdeyimHahah yorgun olması normal o zaman
Ama günaydın yazamıyorsa napacan öyle adamı derim. Dedim bile.
Ya tertemiz bir sayfaya geçiş olarak görüyorum ben Yeni yılıKimseyi standart kaliplara sokamayiz. Genel temizlikten ziyade mesafe koymak en iyisi. Konusmak isterlerse arkanizdan zaten yapacak birsey yok. Bence ayrilik kararini sormadan karar verme. Belki gercekten yoruluyordur. Is ortami filan kasiyor da olabilir. Ha sen sıkıldıysan o ayri ama su 1 ocakin 31 araliktan ne farki var da insanlarda bir karar alma telasi oluyor onu hic anliyamiyorum:)
Sevgilinizle berabermisiniz peki zaten arkadaşlarım artık telefonlarınıda açmadım anlaşmış gibi arkaya arıyorlarBizde o kadar konuşuyoruz hatta dört ay hiç görüşmedik günde toplamn20_25 dk telefon bazen bi Günaydın mesajı sadece, bazen 3_5 mesaj zaten uzakta olunca çok konuşacak birşey de olmuyor. İlgisiz deme yani . Diğer insanları da bir an evvel çıkar hayatından benimde öyleydi hepsini sildim çok mutluyum :)
HepimizinGonlunuze gore olsun o zaman:)
Cümle biraz düşük mü olmuş sankiSevgilinizle berabermisiniz peki zaten arkadaşlarım artık telefonlarınıda açmadım anlaşmış gibi arkaya arıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?