bana biri yardım etsin lütfen..

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
33
Merhabalar ben 23 yaşındayım yaklaşık 3 hafta önce lisemden bir arkadaşımla konuşmaya başladık herşey çok güzeldi ben sehirdisinda üno.okuyorum istanbuldan tekirdağ a geldi yeni pazartesi günü buluştuk hatta birlikte uyuduk o kadar ilgiliydi ki bana en ufak kötü bisey yapmadi beni biseye zorlamadı ertesi günü onu yolcu ettim akşama kadar gayet güzeldi akşam biraz soğukluk hissettim sabaha kadar bekledim bugünde devam etti biraz çitlattim biseyim yok dedi ama ben hissediyorum hatta biraz tartıştık şimdi isim var sonra konuşuruz dedi bugün facede profil resmini değiştirmiş uzun zaman sonra bugün ilk kez chek in yapmış ben ne yapmalıyım bana yardım edin kuruntu değil bu düne kadar herşey güzeldi mutluyduk üstüne gitmek istemiyorum ama bu durum beni çok uzuyo bana bir akıl verin onu kaybetmekte istemiyorum ama kendimide kaybetmek istemiyorum.

Bu kadar tanımadan, etmeden, sanki arkadan kovalayan var gibi yaşamak neden bazı duyguları... Ki o duygular en hassas duygular... Tadını çıkarsanız, birbirinizi tanısanız, biz kadınlar erkekler gibi değiliz ki, uyuduk oldu bitti diyebiliyor musunuz? Daha çok duygusallaştırıyor sizi bu tip paylaşımlar. Yapmayın, daha sindirerek ilerleme çalışın ki böyle zayıf kalmayın bu durumlar karşısında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…