Bana ceza veren o yöneticinin..........

Editor

Edidir Edi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
1.301
3.042
658
İstanbul
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü
Tüm kadınlarımızın “5 Aralık Kadın Hakları Günü” nü kutluyor, sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan kadınlarımıza başarı, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyor, sevgi ve saygılar sunuyoruz.

teşekkür eder sizinde dünya kadın hakları gününüzü kutlarım, diğer konuya geçim,

şahan gökbakarın bi tiplemesi vardı koca karı kılığına girmiş evliyim çocukluyum ama bu adamdan koca olmaz hala bakireyim diyoduu o geldi aklıma

bunu yazdım ban yedim hala içime oturmuş vaziyette geziyorum, kimseyle dalga geçmedim,rencide etmedim ama ben rencide oldum
halada merak ediyorum neden diye

Ah ah
Bu ulkede kız olmak kadın olmak anne olmak o kadar zorki
Haksızlıkların hangısınden baslamak lazım bılemedım

Kızken 40 yasında adamımı verırıler

Nenem derdi hep Evlenmeyı kurtulus olarak gordum ama baktım gel gor kiiii degısen tek seyın baba evınden koca evıne gıderken sadecee bir yastık oldunu anladım

Anneyken tum yuk kadına kalır

Ezıyet ceken kadındır

Calısan ewın yukunu cken kadın

Bu da yetmesmıs gıbı bıde koca dır dırı

Gelde kadın hakları gununu kutla ıste

Dıyorum ya annneler ogullarınız ıyı yetıstırın!!!!!!!!!

Son düzenleme:
umarım bu konu da silinmez............

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahh be Kazen ahh!
Ben uslandım,olgunlaştım sanırım artık.
Şu 3 gündür raporlu evdeyim de bakıyorum da hiç derdin bitmemiş bizimle!
Kolay gelsin ne diyeyim...

Jinekoloji kategorisinde Kızlık zarı isimli konuya yukarıdaki mesajı yazmışsınız.

Kızlık zarının yazdığınız mesaj ile alakası var mı ? YOK
Konuyu açan arkadaşınızla dalga geçmiş gibi olmuş mu ? EVET

Konu sahibi konu sahte bile olsa mesajınızdan rahatsız olmuş ve sizi şikayet etmiş.

Bakın açılan konu saçma salak olabilir ama kime göre ? Bana yazılan mailleri görseniz, ne cevaplar verirdiniz merak ediyorum. Gerçekten hiçbir şey bilmeyen bir kitle de var. Bu kişilerle dalga geçmek yerine konu hakkında bilginiz varsa yorum yazın yoksa yazmayın. İlla yorum yazmak zorunda değilsiniz. Yorum yazmadınız diye sizi bir yaptırırmımız da yok kimse size bu konu neyi hatırlattı diye de sormadı. Kızın biri kızlık zarı ile ilgili soru sormuş siz konuya ortadan dalıp bu cevabı yazmışsınız ve KONU DIŞI MESAJ diye ceza yemişsiniz.

bu mesaja verdiğiniz cevap

şahan gökbakarın bi tiplemesi vardı koca karı kılığına girmiş evliyim çocukluyum ama bu adamdan koca olmaz hala bakireyim diyoduu o geldi aklıma

Şimdi arkadaşınızı Şahan'a benzetip siz onu rencide etmediniz mi ? Konu ile alakası olmayan bir yorum yazmadınız mı ? (mesajınızın sonunda da bir sürü gülme şekli vardı)

cevabınız AMA ile başlıyor ise haklı bir ceza almışsınız..... Siz dalga geçmedim deseniz de arkadaşınız rahatsız olup sizi şikayet etmiş.

Gayette normal bı konumus aslında sımdı burda dalga gecılıcek bındurum goremedım

Umarım bu konu sılınenler lıstesıne alınmaz!

yok yazmazsam rahat edemem.
editör bey neden bundan önce actıgınız konuyu sildiniz?

silindiginden beri aklım orada vallahi

Aldığım bir cezanın haksız yere olduğunu düşünüyordum...

Forum kurallarını okudum, isyanı bıraktım....

2 kere ceza aldim. Ama hak etmistim :-D burda düzeni saglamak icin gerekli oluyor bazen ban falan... Yorum yaparken daha dikkatli olmaya calisiyorum simdi..

yok yazmazsam rahat edemem.
editör bey neden bundan önce actıgınız konuyu sildiniz?

silindiginden beri aklım orada vallahi

Çünkü açılan konu benim yaşadığım mail trafiği idi ama konuyu cezalara bağlayıp konu kısaca mundar edildi. Ben orada kimseye ceza konusunu sormadım, zaten konu verilen cezalar da değildi. 2 . sayfadan sonra yok bana burada haksızlık yapıldı yok burada ben cezayı hak ettim şudur budur...

Bana ceza veren yöneticinin ELLERINE SAGLIK...
Demek istiyorum burdan :-D
Ama simdi bu yorumu yazdim ceza almaktan zevk almiyorum yani.. Simdi ellerinize saglik dedim diye bana tsk etmek icin ban istemiyorum )

siz böyle yazınca alakasız gözüküyor fakat o konuya yorum yapan bir arkadaşa istinaden yapılmış bir espriydi hatta espri yaptığım kişide sonradan gülerek cevap vermiş vs , konu sahibinin şikayet ettiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum

konu amacından saptı zaten benim sormak istedigim de buydu:
ilk sayfada konu normal seyirde işlerken birden geyige bağlandı.
ve o geyige siz de katıldınız !

sizler bu sitede kural koyucu iken kuralı ihlal eden yine siz oldunuz..
ha ne oldu konu silindi !

biz yapsak ne mi olurdu?
konu kapanır hepimiz tek tek 3 günden başlayan cezalarla başbaşa kalırdık!
ama sizler bunu yapınca neden ceza almıyorsunuz da konu siliniyor?

ben haksız yere ceza yediğimi düşünmedim hiç, konuştum mu ağır konuşurum hakederim ama pişmanda olmuyorum Allah biliyoya

Kazen bey konusu onemlı degılde hatılrıyorum haklılıgım haksızlıgım savunmuyorumda evlenmeme 3 gun kala ceza yemıs olmam benı maaf etmişti haketmısımdır almısımdır ırdelemıyorum yeterkı uyelık iptali olmasın

Konu silinmedi benim göreceğim bir yere taşındı ! Ben farkıdaysanız 4-5 sayfa sonra bana Carrie benim maillerim nasıldı sorsuna konu ile alaklı diye cevap verdim.
1 cümle ona cevap verdim bir cümlede bu maili sevgilime yolladım dedim. Geri kalan hiçbir soru veya mesaja cevap vermedim. Karıştırmayın !

Konu ile alakası olmayan mesajlara cevap vermedim.

Buyrun mesajım aşağıda

koyu yazdığım bölüm konu ile alakalı.

Bakın ben her şeyi not alırım hiç bir şeyi silmem bu sebeple biraz daha sıkı konularla gelin bana....

Varsayımlar üzerine, aradan bir cümle yakalayıp aha yaktım çıranı yaklaşımı ile yazmayın lütfen...

sizin görecegınız yerde ama ben yazdıgım mesajları neden göremiyorum?
karıstırmadıgımdan adım gibi eminim.
siz maile gelen sacma cevapları vs konu alan bir topik actınız.

ama oradaki üye ban yiyince size şiir göndermiş onu yazdı.
siz de ben bunu sevgilime yazmıstım vs dediniz bu geyik olmuyor mu ?
(ki başta siz söylediniz ki konu mail konusuydu ama cezaya, haksızlıga şuna buna geldi.
e o üyenin dedigi de ban verilmesi üzerine degil mi?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…