5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü
Tüm kadınlarımızın “5 Aralık Kadın Hakları Günü” nü kutluyor, sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan kadınlarımıza başarı, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyor, sevgi ve saygılar sunuyoruz.
Dedikten hemen sonra buyrun aldığınız cezaları masaya koyun diyoruz. Sorun bakalım kim neden ceza yemiş, kadın şiddeti nerede başlar, nerede haksızlık yapılmış, nasıl travmalar yaşadık vs vs vs
Zira gidip her konuya bunu yazacağınıza yazın buraya konuşalım .....
Bugün o gündür !
teşekkür eder sizinde dünya kadın hakları gününüzü kutlarım, diğer konuya geçim,
şahan gökbakarın bi tiplemesi vardı koca karı kılığına girmiş evliyim çocukluyum ama bu adamdan koca olmaz hala bakireyim diyoduu o geldi aklıma
bunu yazdım ban yedim hala içime oturmuş vaziyette geziyorum, kimseyle dalga geçmedim,rencide etmedimama ben rencide oldum
halada merak ediyorum neden diye
insanın kızlık zarının yapısına göre değişir diye düşünüyorum.bn 2 yıllık ewliyim we hala bakireyim birde oğlum war. karmaşık değilmi =) aslında değil.ewlendiğimde bende bilmiyordum ama esnek bi kızlık zarım warmış we zar kasıklarıma yakınmış muayene olduğumda doktorum 'sadece cerrahi müdahele ile weya normal doumla yırtılır demişti.müdaheleyi istemedim.oğlumda sezeryan oldu
şahan gökbakarın bi tiplemesi vardı koca karı kılığına girmiş evliyim çocukluyum ama bu adamdan koca olmaz hala bakireyim diyoduu o geldi aklıma
Jinekoloji kategorisinde Kızlık zarı isimli konuya yukarıdaki mesajı yazmışsınız.
Kızlık zarının yazdığınız mesaj ile alakası var mı ? YOK
Konuyu açan arkadaşınızla dalga geçmiş gibi olmuş mu ? EVET
Konu sahibi konu sahte bile olsa mesajınızdan rahatsız olmuş ve sizi şikayet etmiş.
Bakın açılan konu saçma salak olabilir ama kime göre ? Bana yazılan mailleri görseniz, ne cevaplar verirdiniz merak ediyorum. Gerçekten hiçbir şey bilmeyen bir kitle de var. Bu kişilerle dalga geçmek yerine konu hakkında bilginiz varsa yorum yazın yoksa yazmayın. İlla yorum yazmak zorunda değilsiniz. Yorum yazmadınız diye sizi bir yaptırırmımız da yok kimse size bu konu neyi hatırlattı diye de sormadı. Kızın biri kızlık zarı ile ilgili soru sormuş siz konuya ortadan dalıp bu cevabı yazmışsınız ve KONU DIŞI MESAJ diye ceza yemişsiniz.
bu mesaja verdiğiniz cevap
Şimdi arkadaşınızı Şahan'a benzetip siz onu rencide etmediniz mi ? Konu ile alakası olmayan bir yorum yazmadınız mı ?
cevabınız AMA ile başlıyor ise haklı bir ceza almışsınız..... Siz dalga geçmedim deseniz de arkadaşınız rahatsız olup sizi şikayet etmiş.
yok yazmazsam rahat edemem.
editör bey neden bundan önce actıgınız konuyu sildiniz?
silindiginden beri aklım orada vallahi
Jinekoloji kategorisinde Kızlık zarı isimli konuya yukarıdaki mesajı yazmışsınız.
Kızlık zarının yazdığınız mesaj ile alakası var mı ? YOK
Konuyu açan arkadaşınızla dalga geçmiş gibi olmuş mu ? EVET
Konu sahibi konu sahte bile olsa mesajınızdan rahatsız olmuş ve sizi şikayet etmiş.
Bakın açılan konu saçma salak olabilir ama kime göre ? Bana yazılan mailleri görseniz, ne cevaplar verirdiniz merak ediyorum. Gerçekten hiçbir şey bilmeyen bir kitle de var. Bu kişilerle dalga geçmek yerine konu hakkında bilginiz varsa yorum yazın yoksa yazmayın. İlla yorum yazmak zorunda değilsiniz. Yorum yazmadınız diye sizi bir yaptırırmımız da yok kimse size bu konu neyi hatırlattı diye de sormadı. Kızın biri kızlık zarı ile ilgili soru sormuş siz konuya ortadan dalıp bu cevabı yazmışsınız ve KONU DIŞI MESAJ diye ceza yemişsiniz.
bu mesaja verdiğiniz cevap
Şimdi arkadaşınızı Şahan'a benzetip siz onu rencide etmediniz mi ? Konu ile alakası olmayan bir yorum yazmadınız mı ? (mesajınızın sonunda da bir sürü gülme şekli vardı)
cevabınız AMA ile başlıyor ise haklı bir ceza almışsınız..... Siz dalga geçmedim deseniz de arkadaşınız rahatsız olup sizi şikayet etmiş.
Çünkü açılan konu benim yaşadığım mail trafiği idi ama konuyu cezalara bağlayıp konu kısaca mundar edildi. Ben orada kimseye ceza konusunu sormadım, zaten konu verilen cezalar da değildi. 2 . sayfadan sonra yok bana burada haksızlık yapıldı yok burada ben cezayı hak ettim şudur budur...
konu amacından saptı zaten benim sormak istedigim de buydu:
ilk sayfada konu normal seyirde işlerken birden geyige bağlandı.
ve o geyige siz de katıldınız !
sizler bu sitede kural koyucu iken kuralı ihlal eden yine siz oldunuz..
ha ne oldu konu silindi !
biz yapsak ne mi olurdu?
konu kapanır hepimiz tek tek 3 günden başlayan cezalarla başbaşa kalırdık!
ama sizler bunu yapınca neden ceza almıyorsunuz da konu siliniyor?
Bende bunu o dönemki sevgilime yollamıştım....
daha dün gibi....
Bu arada Carrienin maillerine %99 cevap vermedim çünkü bir anda 10 tane mesaj atıyor cevap vermektense en iyisi susmak o durumda...
haaaa birde MSN'den küsmüyüz diye konuya girer....
Konu silinmedi benim göreceğim bir yere taşındı ! Ben farkıdaysanız 4-5 sayfa sonra bana Carrie benim maillerim nasıldı sorsuna konu ile alaklı diye cevap verdim.
1 cümle ona cevap verdim bir cümlede bu maili sevgilime yolladım dedim. Geri kalan hiçbir soru veya mesaja cevap vermedim. Karıştırmayın !
Konu ile alakası olmayan mesajlara cevap vermedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?