Bana ceza veren o yöneticinin..........

varsayım falan degil
ayrıca ne yaptıgını blen bir insanım size nne kastım olabilir ki ?
cocuk degilim ki aradan bir cümle yakalayıp yaktım cıranı vs gibi sacma yorumlar yapayım.

neyse umarım biz de konu acarsak ve birden geyige ya da alakasız bir duruma dönerse silinmesini talep ederiz ve bu talebimiz de yerine gelir.
benim asıl demek istedigim bu.! ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Para için bukadar kadının kahrı çekilir mi bee

Neden ceza verdin neden sildin neden yazdın neden kapadın ohhhooooo.

'Konu dışı mesaj'dan ban yemiş biri olarak şöyle ifade edebilirim:

Bir konu açılıyor, sonra o kunu ile ilgili yorumlar yapılıyor. 1-2 sayfadan sonra
sohbet havasına dönüyor. E haliyle en başından beri takip edince yazılanlara
eşlik etme veya karşılık verme gibi durumlar gelişiyor. Nihayeti de 'ban' yemek
oluyor.

Ben de natlus'un konusunda kayınvalidesi, görümcesi ve görümcesinin çocuklarına
yaptığı yorumlardan sonra açılan 'evde örümcek besle, gelmezler' geyiğine eşlik
etmiştim. Ama natlus'un kışkırtan yorumlarına rağmen yardımcı olmaya çalıştıktan
sonra olmuştu bu. Yani konu dışına çıktığımı kabul ediyorum ama ağır tahrik vardı
konu sahibinden hepimize

Ohhhh ALLAHıma şükürler olsun. Konunun güzelliğine bak yahu.... İçim kıpraştı.

Haksız olduğunu düşündüğüm bir cezam var. O da ilk cezam tamı tamına 30 puanlık olan bir ceza. 30 puanı hak ettiğimi hiç düşünmüyorum. O cezayı da hak etmedim.

"Kesinlikle katılıyorum???" un neresi ağır tahrik, alay, eleştiri ?
Hı, cevap verdiğim katıldığım kişinin mesajı : "Sabahtır her türlü hakereti yapan derins üyemiz varken neden bir kadın arkadasımız uyarı aldı anlamadım!!!
Haksızlıklar diz boyu oldu artık."
O gün şok geçirmiştim ceza aldığımda.
Ki o gün, evet çok net hatırlamasam da, bahsedilen üye o gün biraz sivrilmişti ve başkası uyarı aldı.
Haksızlık varsa ortada, hakkımızı aramak insanlık görevimiz.
Kesinlikle katılıyorum dedim saygılıca. Kibarca ... Bir açıklama bekledik, ama tam 30 puanlık bir ceza yedim.

Son düzenleme:
Biyerde okumustum 2 sene saklanmak zorundaymis diye. Silinen konular silinmiyor bizim göremedigimiz biyere tasiniyor. Öyle biliyorum.

ya ben derdimi anlatamadım yine neyse size iyi sohbetler

2007 yılından beri burdayım ve hiç ceza almadım.Verdiğim huzurdan dolayı ,bence site yönetiminin beni ödüllendirmesi gerek

Siteden buna benzer birçok konu sadece editorlerin göreceği alana kullanıcı istediği için değil site kuralları gereği taşınmıştır.

Buna ek olarak Kişisel konularda üyelerin bu konuda sıkıntım var silermisiniz dediği konular da silinmiştir. (taşınmıştır)

--------------------------------

Merhabalar ''XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX'' başlıklı konunun 10. sayfasında düzeltme yaptıgım bir msj var bu msjımı ve hemen altındaki alıntı yapılmıs msjı silebilirmisiniz acaba, eşime boşanma davası açmıştım burdaki paylaşımlarımıda biliyor yanlış anlaşımlara sebebiyet verebilicek bi yazı, benlik sorun yok ama yanlış anlaşılırsa üzülürüm, lütfen sizden rica ediyorum silerseniz çok sevinirim yardımcı olurmusunuz?

--------------------------------

daha bugün yaşadık keşke bu bayan gelse de sonucu yazsa....

buna yorumu başkaları yapacaktır....

bende hep sunu merak edıyorum lutfen kusura bakmayın yanı sızın ısınız bumu(asla bısey ıma etmıyorum) yanı evınıze ekmegı bu ıstenmı goturuyorsunuz ,

cok saf bı soru sormus olabılırım :26:

peki .. cevap icin tesekkurler.
şimdi bu yazdıgımda da soru işaretlerim var
bu geyik olmuyor mu? ya da kkda geyik anlayısına neler giriyor?
ona göre hareket edelim biz de

buarada benımde cok cok eskı bı konum vardı adım soyadım ve eskı esımın soyadı yazıyordu bende rıca etmıstım sılınmemıstı konu cunku paylasım var denmıstı tüp bebek konusunda yararlı paylasımlar var sılemeyız denmıstı ama adım soyadım sılınmıstı

2 sene rahat bu olalı

bırde bı kac mesajda daha adım soyadım baska uyeler tarafından yazılmıstı mart annelerı ve bebeklerı kısmında o yorumlarda sılınmemıstı adım soyadım fılan tam mesaj numarası fılan ıstenmıstı vermıstım ama sılınmedı sonuc olarak

google yazınca burası cıkıyordu o yuzden ıstemıstım

ama artık cok sorun degıl

Tabiki hayır : ))) Evime ekmeği fırından alıyorum.

Farklı 1 sektörde ve yazılım işinde olan 2 ayrı işletmem var.

benimse geçen yıl 7 ve 9 ay dan kalan cezalarım var , (ceza 50 puanım ) 1911 yılından olan , halen silinmedi , sanırım keyfi ceza silmeme gibi durumlarda oluyor bu kk , belli bir müddet sonra silinir deniliyordu, ama silinmedi!!!!!kıim kime dum duma?!!!!

Son düzenleme:

peki .. cevap icin tesekkurler.
şimdi bu yazdıgımda da soru işaretlerim var
bu geyik olmuyor mu? ya da kkda geyik anlayısına neler giriyor?
ona göre hareket edelim biz de

Yazımda da belirttim 3 cümle kurmuşum 1 tanesi konuya ait diğeri de üstteki mesaja gönderme, biri de kişisel.

öküz altında buzağı bulamazsınız ben bunu yazmışım 1 cümle konuya ait diye benim yazımı bana soru olarak soruyorsunuz...

Ben evdeki okuldaki iş yerindeki her alandaki ceza sistemine karşıyım...

bu sitede böyle bir işleyiş var bunu kabul ederek üye oldum genelde polemik adı altında cezamı aldım hep ama haklı ama haksız işleyiş bu!

şuan aldığım cezaları masaya yatırmaya hiç mecalim yok
konuşşsak ne olacak ki? ceza puanından düşülse konuşurum sabaha kadar
ben bir smiley yüzünden ceza yemiş insanım.

kazen, ceza puanlarına göz atarım dıyorsan konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…