benimse geçen yıl 7 ve 9 ay dan kalan cezalarım var , (ceza 50 puanım ) 1911 yılından olan , halen silinmedi , sanırım keyfi ceza silmeme gibi durumlarda oluyor bu kk , belli bir müddet sonra silinir deniliyordu, ama silinmedi!!!!!kıim kime dum duma?!!!!
2007 yılından beri burdayım ve hiç ceza almadım.Verdiğim huzurdan dolayı ,bence site yönetiminin beni ödüllendirmesi gerek
Kazen, buraya yaptığım ilk yorumuma , yanıt istiyorum . Beni atlama lütfen . Burdayımmmm
şuan aldığım cezaları masaya yatırmaya hiç mecalim yok
konuşşsak ne olacak ki? ceza puanından düşülse konuşurum sabaha kadar
ben bir smiley yüzünden ceza yemiş insanım.
kazen, ceza puanlarına göz atarım dıyorsan konuşalım
Kazen, buraya yaptığım ilk yorumuma , yanıt istiyorum . Beni atlama lütfen . Burdayımmmm
Yazımda da belirttim 3 cümle kurmuşum 1 tanesi konuya ait diğeri de üstteki mesaja gönderme, biri de kişisel.
öküz altında buzağı bulamazsınız ben bunu yazmışım 1 cümle konuya ait diye benim yazımı bana soru olarak soruyorsunuz...
1,5 sene önce verilmiş ceza ona bakıyorum cezanızı da gördüm. O gün ki şartları bilemiyorum cezayı da ben vermemişim. Şikayet edilmeseniz ceza almazsınız.
Merhaba
Ceza silme diye bir durum söz konusu değil bazıları expire olmuş cezaları diyor ki ben profilimde görmek istemiyorum bu cezanında süresi doldu onu silermisiniz. Ceza silinmiyor, bu expire olmuş cezalar siliniyor yani acayip gereksiz bir işlem.
5 tane ceza almışsınız ve bunun 1 tanesini mi sorguluyorsunuz ? Cezaya katılıyorum demişsiniz ceza almışsınız :)
sürekli öküz altında buzagı ya da buna benzer yorumlar yazmanız ben de alaycı tavır icinde oldugunuzu sezdiriyor.
ayrıca ben smileden ceza yiyen biri olarak bunun da bizim icin ceza kapsamına girebilecegını düşündüm.
bunda art niyet aramayınız.
İyi de, orda bahsedilen üye sert konuşurken, başkası ceza alınca, biz de kalkıp haksızlığa uğrayan kişiyi savununca, o sert konuşan üyenin bizi şikayet etmesi haksız olduğumu göstermez ki ? Yani şöyle, ben sana gıcığım şikayet edeyim ceza ye , oh mis.
Curly, Taraf tutmuş demektir o zaman.
1,5 yıldır hala aynı cezanın peşindeyim. 100 puan alınca siteden şutlandığımızı varsayarsak, 30 puan o cezaya fazla. O zaman 3 kere "kesinlikle katılıyorum" yazıp ceza yiyeyim. Sonra bir de ağır bir hakaretle 10 puancık ceza. Tamamdır. Şuuuuuuuuuut ve goooooool.... Top ağlardaaaaa.:26:
Sizin yapmak istediğiniz sizi rahatsız eden konuların silinmemesi. Bu sebeple bana açık yüreklilikle gelmek yerine bu şekilde bak işte konu siliniyormuş cümlesini almak için uğraştınız. Bir mesaj atmız yeterliydi oysa.
Bu sebeple sizin samimiyetinize inanmıyorum, bu da zaten sizi çok ilgilendirmiyor görünen tavrınız bu. Konunuz silindiğine göre buzağı aramayın ...
ben ösym soruları fetullahçılara servis ediyor yazdım diye 40 ceza puanı almıştım.yani ceza almıştım da puanımı falan hatırlamıyordum şimdi baktım 40 (yazıyla kırk)ceza puanı.
Pek ağız dalaşı yapan biri değilim genelde kavga etmek isteyenlere pek cevap vermem ve bu da onları iyice sinirlendirir.Kötü içerik butonunu da pek kullanmam zaten.Eğer çok ağır bir hakaret veya küfür yoksa.Bazen onlarda bile kullanmam.
Yalnız şu osym konusunda kurum olarak kastedilen ösym mi ,fetullahın dersaneleri mi onu çözememiştim.
Neyse... Kazen cezayı sen vermemişsin zaten cevap vermek zorunda değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?