Bana ceza veren o yöneticinin..........

Kazen, buraya yaptığım ilk yorumuma , yanıt istiyorum . Beni atlama lütfen . Burdayımmmm

Merhaba
Ceza silme diye bir durum söz konusu değil bazıları expire olmuş cezaları diyor ki ben profilimde görmek istemiyorum bu cezanında süresi doldu onu silermisiniz. Ceza silinmiyor, bu expire olmuş cezalar siliniyor yani acayip gereksiz bir işlem.

2007 yılından beri burdayım ve hiç ceza almadım.Verdiğim huzurdan dolayı ,bence site yönetiminin beni ödüllendirmesi gerek

Ben 2010dan beri burdayım ve mesaj sayım 32000 i geçti ve hiç ceza almadım ozaman bende ödül istiyorum

Kazen, buraya yaptığım ilk yorumuma , yanıt istiyorum . Beni atlama lütfen . Burdayımmmm

1,5 sene önce verilmiş ceza ona bakıyorum cezanızı da gördüm. O gün ki şartları bilemiyorum cezayı da ben vermemişim. Şikayet edilmeseniz ceza almazsınız.

Aynen, ceza puanlarına göz atacaksan.

5 tane ceza almışsınız ve bunun 1 tanesini mi sorguluyorsunuz ? Cezaya katılıyorum demişsiniz ceza almışsınız :)

farzet ki o burayı okuyacak topiği vardı,bende o sıralar beni tehdit eden,rahatsızlık veren biri için; içinde şer..fsiz den tut i.ne de olan bir mesaj yazdım,gönderdim.
Gönderdikten sonra yazdıklarımın siteye yakışmadığını farkettim hatta ceza yerim diye düşündüm ama hem mesaj değiştirmek yasak olduğu için hem de yazdıklarımı sonuna kadar hakettiği ve o şeyleri yazmak beni bi nebze rahatlattığı için hiç ilişmedim...Ertesi gün 1 günlük ceza yediğimden açamadım topiği,ki hakettiğimi düşünüyordum...
sonraki gün açtım sayfayı ki ne göreyim,o yazdığım kötü sözlere ceza almamışım da siteden uzaklaştırılan bir arkadaş geri döndüğünde yazdığım cevaba ceza almışım
neymiş o topik eşe dosta serzenişler duygular dile getirilsin diye yapılmış,benim gibi hoşgeldin tarzı cümleler yazılamazmış...
oysa farzet ki o burayı okuyacak topiğine 'o arkadaşın benim yazdığımı okuyacağını' farzedip içimden gelenleri yazmıştım...Daha önce de çok kere gördüm aynı siteden arkadaşların farzet ki topiğinden birbirleriyle konuştuğunu,hatta eylülbaşak arkadaş da bana birşey yazmıştı bende ona cevap atmıştım bir zamanlar (yüzde yüz emin olmamakla beraber büyük ihtimal farzet ki topiğinden)
Sonra bir de yazdıklarımız silinmiş...
Hala düşünüyorum içinde site yöneticisine karşı sitemim olmasaydı yine de o cezayı yer miydim diye

sürekli öküz altında buzagı ya da buna benzer yorumlar yazmanız ben de alaycı tavır icinde oldugunuzu sezdiriyor.

ayrıca ben smileden ceza yiyen biri olarak bunun da bizim icin ceza kapsamına girebilecegını düşündüm.
bunda art niyet aramayınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
1,5 sene önce verilmiş ceza ona bakıyorum cezanızı da gördüm. O gün ki şartları bilemiyorum cezayı da ben vermemişim. Şikayet edilmeseniz ceza almazsınız.

İyi de, orda bahsedilen üye sert konuşurken, başkası ceza alınca, biz de kalkıp haksızlığa uğrayan kişiyi savununca, o sert konuşan üyenin bizi şikayet etmesi haksız olduğumu göstermez ki ? Yani şöyle, ben sana gıcığım şikayet edeyim ceza ye , oh mis.
Curly, Taraf tutmuş demektir o zaman.
1,5 yıldır hala aynı cezanın peşindeyim. 100 puan alınca siteden şutlandığımızı varsayarsak, 30 puan o cezaya fazla. O zaman 3 kere "kesinlikle katılıyorum" yazıp ceza yiyeyim. Sonra bir de ağır bir hakaretle 10 puancık ceza. Tamamdır. Şuuuuuuuuuut ve goooooool.... Top ağlardaaaaa. :26:

sadece şunu söylemek istiyorum...
bir şey oluyor, ''kesin bundan ban yerim'' diyorsun
ve bır bakıyorsun başka bir yorumdan ban yemişsin.

artık konu dışı mesajları kestıremıyorum:26:

bende halen 50 puan ceza görünüyor ,anladıysam arap olayım!!!??

5 tane ceza almışsınız ve bunun 1 tanesini mi sorguluyorsunuz ? Cezaya katılıyorum demişsiniz ceza almışsınız :)

Eeee düşün artık 5 tane ceza alıp hepsine sitem etsem, dersin ki "ya be kadın! 5 tane ceza almışın , hadi birinde hatalı değilsin,ikincisinde hatalı değilsin ama beşincisinde de mi hatan yok ?"
Ben de o zaman susarım.
Ama demek ki 5 cezadan sadece 1ine sitem ediyorsam, işte orda durup gerçekten düşün lütfen. Neden sadece o cezaya sitem ediyorum ?
Son 10 puanlık cezama kızdım. Mune ile konuştuk . Tatlı dili beni baştan çıkardı, dedim tamam 10 puan napalım gönlünüz sağolsun.
Ama 30 puan.
Farkeder mi ya ? İdam edilen birinin tüm sülalesini de idam etsinler o zaman.Ne de olsa anası , bacısı.Cezaya katıldım ceza aldım. O üye de son derece haksız bir şeyden ceza almış ki o zaman ? Onun hakkını da savunurum yani.

Son düzenleme:

Sizin yapmak istediğiniz sizi rahatsız eden konuların silinmemesi. Bu sebeple bana açık yüreklilikle gelmek yerine bu şekilde bak işte konu siliniyormuş cümlesini almak için uğraştınız. Bir mesaj atmız yeterliydi oysa.
Bu sebeple sizin samimiyetinize inanmıyorum, bu da zaten sizi çok ilgilendirmiyor görünen tavrınız bu. Konunuz silindiğine göre buzağı aramayın ...

bu yoruma tamamen katılıyorumm sadece birini savundumki haklı olanıydı tüm kk da arkamda nasıl oluyosa suçlunun yanında bende ceza yedim 2 gün ben anlamadım işleyiş bana adil gelmiyor

samimiyetime inanmayabilirsiniz kazen bey evet bu da beni ilgilendirmiyor.
ama yemin ederim ki kendi konularımla hic mi hic alakası yoktu.
kesinlikle merakımı celbeden sorular sordum.sonucta buraya konu actnız ben de aklımdaki soru işaretlerimi temizledim.
isterseniz konuları geri tasıyabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ösym soruları fetullahçılara servis ediyor yazdım diye 40 ceza puanı almıştım.yani ceza almıştım da puanımı falan hatırlamıyordum şimdi baktım 40 (yazıyla kırk)ceza puanı.
Pek ağız dalaşı yapan biri değilim genelde kavga etmek isteyenlere pek cevap vermem ve bu da onları iyice sinirlendirir.Kötü içerik butonunu da pek kullanmam zaten.Eğer çok ağır bir hakaret veya küfür yoksa.Bazen onlarda bile kullanmam.
Yalnız şu osym konusunda kurum olarak kastedilen ösym mi ,fetullahın dersaneleri mi onu çözememiştim.
Neyse... Kazen cezayı sen vermemişsin zaten cevap vermek zorunda değilsin.

biri gelıyor ve senı tahrık edıyor ve sana söz hakkı doğuyor
cevap verınce polemeıkten gidiyorsun

bence bazı durumlarda ''tahrik'' durumunu göz önünde bulundurarak ceza verılmesı lazım.

şimdi ben bu üyeye cevap vermezsem çatlarım
suç benim mi, yoksa canı sıkılan ve polemiğe girmek isteyen bir üyenin mi?

Son düzenleme:

bazı yasaklı cümleler var
onları kullanmamaya dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…