hımm..
kırmızı yazılı olmak pro ise , parayı veren düdüğü çalar demek oluyor anladığım kadarıyla..bizden bazı ayrıcalıklarınız oluyor yani.
en azından 5dk ya düşse özel msjlarda gönderme zaman ayarı?
yada sağ alt köşede olacak kısa sohbet penceresine sadece arkadaşlarımıza link göndermek için bir pencere olsa?
son bir önerimi de yazayım ; üye adımızın altındaki rütbenizi yazın dediği yere..dinlediğimiz müziğin çıkması mümkün olabilir mi aynı msn gibi.
Bu parayı özel bir amaca hizmet edilmesinde minnacık da olsa bir katkımız olsun diye ödedik.........Eh geri dönüş olarak dakika engelinin olmaması da iyi oldu tabi........
3 yıl sonra herkese merhaba der ve bu konu vesilesiyle Kazene teşekkür ederim :)
ps: konu dışı olduysa affola, ilk mesajımı nereye yazacağımı şaşırdım
İnanamıyorum aaaaa office!
Hosgeldin
Daha gecen gun depresif ile seni konustuk üzerine senin gelmen...
Cok şaşkınım ama cok da sevindim!!!
Kazen bunu yazarak konunu sabote etmek istemezdim... Ama cidden cok mutluyum office in dönmesine.
Böceğim geldi, office geldi... Eski KK olur mu bilmem ama gercekten sevindim bir an...
Bu parayı özel bir amaca hizmet edilmesinde minnacık da olsa bir katkımız olsun diye ödedik.........Eh geri dönüş olarak dakika engelinin olmaması da iyi oldu tabi........
Aynen öyle,keşke daha çok böyle şeyler olsa da,minicik de olsa katkıda bulunabilsek.
hımm..
kırmızı yazılı olmak pro ise , parayı veren düdüğü çalar demek oluyor anladığım kadarıyla..bizden bazı ayrıcalıklarınız oluyor yani.
bu msjları düşünmeden yazdığınız belli.
Mune Hanım msjında belirtmişti zaten Kazen Beyin bu sitenin kazancıyla hayır yapıldığını..
hehehe teşekkürler kızlar yaw :) özlenmek güzel şeymiş unutmamışsınız beniçok teşekkürler içten mesajlarınız için, evet ekip toplanıyor gene galiba hehe
Bu kişiler ipten banlanmalı bence...Anlaşamaz,tartışırsın bu başka..İnsanlar anlaşamadıkları kişilerle bir zaman sonra barışabilir de...Mesela kişisel olarak anlaşamadığım halde ,hiç görüşmediğimiz halde mantıklı bulduğum ,yorumlarını beğendiğim ,(beğeniye bastığım ) üyeler de var...Ancak alenen hakarete uğramak başka..İşte acıyorsun,şimdi yasal yola başvursam perişan olucak diyorsun.... Fazla mı yufka yüreklilik bilemiyorum..........:44:
Bir arkadasimiz evli ve eski sevgilisini sevdigini anlatan bir konu acmis basligida ALLAH BELAMI VERSiN BENiM idi. Bende sadece amin yazdim ban yedim :)) e kisi zaten kendisi icin beddua etmis bende amin demisim ne var bunda anlayamadim :)))
Düşüncelerinizi yazarken kışkırttığını, sizin deyiminizle kaşındığını düşündüğünüz üyeye cevap vermemekte bir seçenekken üyeye cevap verir polemiğe girerseniz ceza alırsınız.
Ki bakın kaşınıyordu demek bile polemiğe zemin hazırlamaktır.
Aldığınız cezanın kaç gün olduğuna biz karar vermiyoruz, bunu defalarca dile getirdim, mune 3 kere ceza almışsa, her aldığı ceza 10 ceza puanıysa, son ceza alışında sistem şimdiye kadar aldığı cezaların ceza puan toplamına bakar, ceza puanı toplamına göre gün girer sistem.
Bakın ısrarla sistem diyorum, ceza puanlarını biz değil sistem hesaplıyor.
Daha önce konu içeriği silmekten ceza almışsınız, konu silmek 30 ceza puanı almanıza sebep olmuş, 10 puanda son cezanızdan almışsınız, toplam ceza puanınız 40 olmuş, 40 puan karşılığı banlanma süreniz 5 güne tekabül etmiş.
Diğer üyeyse zaten hala banlı zira ceza puanları almış başını gitmiş.
Birde şunu atlıyorsunuz( Bunu genele yazıyorum, bireysel algılanmasın, sözüm bunu yapan herkesedir)topiğin birinde bir üyeyle polemiğe girdiniz, sonra baktınız iş çığrından çıkıyor hoppp kötü içerik yaptınız, neden? O üye banlansın diye, kusura bakmayın ki siz de banlanırsınız, üyeyle atışmadan evvel niye aklınıza gelmedi kötü içerik, dur ben taşı gediğine oturtayım sonra banlatır attırırım diye mi düşünüyorsunuz. O zaman niyetiniz zaten belliymiş, belki kışkırtan karşı taraf değil sizsiniz, belki kumpastı herşey.
Yönetimi tenkit ederken kendi öz eleştirinizi de yapmalısınız, x kışkırtıyorsa herkes kötü içeriğe bassa birtek x ceza alır, x kışkırttı diye dur sen, şimdi ben senin ağzının payını veririm diyerek konuya dalanlar çoğunluktaki birtek x değil, ona cevap yetiştiren, ağzının payını verdim diyen bir sürü üye ceza alıyor tek bir topikte.
Ama söyledikleri yanına kar kalsın mı diyenleri duyar gibiyim, x banlanıyor daha ne olsun? Cevap verdiğinizde o da size cevap yazıyor, ağzının payını vermiş olmuyorsunuz, aksine bir tartışmanın içine giriyorsunuz farkında değilsiniz.
Oysa cevap vermeseniz bir daha sataşmaya niyetlenmeyecek, her sataşma girişimini muhatap olmayarak geri püskürtseniz sizle uğraşılmayacağını anlayacak, cevap vermemek sizi aciz yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?