Bana ceza veren o yöneticinin..........

3 yıl sonra herkese merhaba der ve bu konu vesilesiyle Kazene teşekkür ederim :)

ps: konu dışı olduysa affola, ilk mesajımı nereye yazacağımı şaşırdım
 

Bu parayı özel bir amaca hizmet edilmesinde minnacık da olsa bir katkımız olsun diye ödedik.........Eh geri dönüş olarak dakika engelinin olmaması da iyi oldu tabi........
 
Bu parayı özel bir amaca hizmet edilmesinde minnacık da olsa bir katkımız olsun diye ödedik.........Eh geri dönüş olarak dakika engelinin olmaması da iyi oldu tabi........

Aynen öyle,keşke daha çok böyle şeyler olsa da,minicik de olsa katkıda bulunabilsek.
 
3 yıl sonra herkese merhaba der ve bu konu vesilesiyle Kazene teşekkür ederim :)

ps: konu dışı olduysa affola, ilk mesajımı nereye yazacağımı şaşırdım

İnanamıyorum aaaaa office!
Hosgeldin
Daha gecen gun depresif ile seni konustuk üzerine senin gelmen...
Cok şaşkınım ama cok da sevindim!!!
 
İnanamıyorum aaaaa office!
Hosgeldin
Daha gecen gun depresif ile seni konustuk üzerine senin gelmen...
Cok şaşkınım ama cok da sevindim!!!

Kazen bunu yazarak konunu sabote etmek istemezdim... Ama cidden cok mutluyum office in dönmesine.
Böceğim geldi, office geldi... Eski KK olur mu bilmem ama gercekten sevindim bir an...
 
hehehe teşekkürler kızlar yaw :) özlenmek güzel şeymiş unutmamışsınız beni çok teşekkürler içten mesajlarınız için, evet ekip toplanıyor gene galiba hehe
 
Bu parayı özel bir amaca hizmet edilmesinde minnacık da olsa bir katkımız olsun diye ödedik.........Eh geri dönüş olarak dakika engelinin olmaması da iyi oldu tabi........

Aynen öyle,keşke daha çok böyle şeyler olsa da,minicik de olsa katkıda bulunabilsek.

bu msjları düşünmeden yazdığınız belli.


hımm..

kırmızı yazılı olmak pro ise , parayı veren düdüğü çalar demek oluyor anladığım kadarıyla..bizden bazı ayrıcalıklarınız oluyor yani.

Mune Hanım msjında belirtmişti zaten Kazen Beyin bu sitenin kazancıyla hayır yapıldığını..
 
Kazen nerelerde ki ? :44: Döndü dolaştı proluğa kadar geldi iş. Niye bu kadar gerildiniz anlayamadım doğrusu.
 
Hanımlar,
lütfen karşılık hoşgörü...

Birde konuya yorum yapsak.
 
Ben X adlı bir sitede 4 sene geçirdim. 2 yıl bölüm adminliğide yapmıştım. Buna rağmen x sitesinin adaleti fiyaskoydu. Kayırma vardı.
Ben bu sitenin adeletinden son derece memnunum.Bir kere ceza aldım , hiç neden aldım diye düşünmedim.Çünkü konu da haksızdım , konunun alakasız yerlere gitmesine ortak olmuştum. Kimse aldığı cezalardan kolay kolay kendini suçlu görmez bu da normal çünkü kişi hep kendini haklı görür.İnsanlar bencidir :) Sorun şu ki burda ceza almak çoğuna zor geliyor. Hele bazı arkadaşlar var ki bunu hayat memat meselesi yapıyor Hayatı ciddiye almamak gerek ama nedense burda ceza alanlar sanki hapse girmiş gibi davranıyor.
Neyse onun haricinde cezam yok , ikinci üyeliğimde yok.Kazen abiyi tanımıyorum hatta öyle ki adminlerden kimseyle muhabbetim yok.Ama hani mune demiş ya bizi cezalarla değil bize attığınız mesajlarla tanırsınız diye.Gerçekten çok haklılar . Yanlış anımsıyor olabilirim Muneden sanırım bir mesajımı silmesini rica etmiştim ve çok güzel bir cevap almıştım.Burda en çok Kazen Abiye mesaj attım sanırım ve bana verdiği cevaplardan çok memnunum. Ne aksi bir cevap geldi nede o bazılarına yazdığı gibi sert bir uslup.
Ben ılıman bir insan değilim burada yaptığım yorumlar normal hayatımda ki kadar sert. Ama kimseyi yerden yere vurmuyorum yada haksız çıkartmak için uğraşmıyorum. Fikrimi söylüyorum.Ben buradakilerin tartışmaya ceza verdiğini sanmıyorum tartışma sırasında ki uslup ceza görüyor.
Bu sitede yorumlarına bayıldığım iki insan var biri egem , biri de Kazen . Kazen abinin o sert uslubuna bayılıyorum çünkü verdiği cevaplar yerinde oluyor. Ve bu beni rahatsız etmiyor. Çünkü ben buraya her zaman kadınlar doğru diye bakmıyorum , yada erkek diye onun haklı olması benim zoruma gitmiyor. Belirtiyorum tekrardan kimseyi tanımıyorum. Çıkarım yok , yalaka asla olmadım.Ama ben tarafsız gözle bakabiliyorum. Çünkü ben haksızlığa tahammül edemeyen bir insanım.
Kuralları kimse sevmez ... Bende dahil. Ama nasıl hayatımızda düzen sağlamak için kanunlar varsa burada da kural olmak zorunda.Yoksa herkes birbirine küfür eder bundan şüphem yok.Gruplaşma olayı da o kadar normal ki ... Sonuçta burası sanalda olsa insanların olduğu bir yer . Ve biliriz ki aynı düşüncelere sahip insanlar her yerde grup olurlar. Bu doğanın kanunu ne yazık ki :) Birilerinin yakınlığı neden beni rahatsız etsin. Ama arkadaşın haksızken onun yalakası olmak benim doğama ters.
Son olarak burada aldığımız cezalar hayat sahnesinde bize eksi olarak yazılmıyor. Lütfen kötü usluplarımızla insanları kırmayalım.
Buna üst kademede dahil. Onları da inciltiyor bazı arkadaşlar. Onların başını ezme politikası var bazı arkadaşların . Onların sert usluplarını normal buluyorum çünkü hak veriyorum bazen üyeler sınırlarını zorluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pro üyelikten kazanılan paralarla yardım mı yapılıyor bilmiyordum...

Bu konuda biri beni ayınlatırsa sevinirim...
 
İyi geceler öncelikle...
Ben haklı yere verilen hiç bir cezaya çıkıp neden diye sormam hatta konu içeriğimi silmiştim
ve ceza almıştım gayet hakvermiştim..
Ama kimse kusura bakmasın şu son ceza kesinlikle adil değildi..
İster eleştiri olarak kabul edip dikkate alın isterseniz umursamayın
ben olsam ne olmasam ne sonuçta koskoca site bana muhtaç değil
Aynı şekilde benim tüm hayatım buradan ibaret değil..
Ama madem böyle bir konu var düşüncemi yazmak hakkım diye düşünüyorum..
Kendini,haddini bilmez insanlar yazmak olsun diye yorumlarımızı alıntılayıp
resmen sataşıyorlar,işin özü kaşınıyorlar!
Zeka seviyemize kadar dil uzatıyorlar
doğal olarak cevap veriyoruz diye ceza alıyoruz üstelik de tam 5 gün!
Sebep polemik kk ya yakışmayan üslup buyrun bakalım
benim üslubumda yakışıksız ne varmış tersine o küstaha karşı çok kibarca
karşılık verdim..
Bence bu tarz cezalar yalnızca polemiği başlatanlara,sataşanlara verilmeli..
haa karşılığı kötü hakaretler boyutunda verenlere de verilebilir ama
bu süre de beş gün olmamalı..
Ve benim verdiğim cevabın hala yakışmayan üslup içerdiğini düşünmüyorum..
Haksızsam susarım ama haklı olduğum yerde öleceğimi bilsem susamazdım..
Kolay gelsin..






kadınlar
Kulübü Üyelerine yakışmayan üslup / tartışma / polemik
--------------

Bu ihtar için 10 puan aldiniz. İhtarin süresi dolana kadar Foruma veya belirli kısımlara erişiminiz kısıtanabilir. Ağır ihlaller için verilen ihtarların süreleri sınırsızdır yani bitmez.

Orjinal Mesaj:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-es...l#post27653371


mortishya kullanıcısından alıntı

konu sahibi hadi iyisin arkadas buldun kendine tam ayni kafadan bulusun kendinizi ovup durun ben sizi zeka seviyesi ,hayata bakis,gorgu ve insaniyet anlaminda cok yakin buldum :))



Ben ise sizin zeka seviyenizi kimse ile yakın bulamadım..
Yazımın tamamını okudunuz mu.?
Zira yazdıklarımdan bunu mu anladınız gözlerinizle okuyup beyninizle
anlamlandırdığınızdan emin misiniz?
Ben kendimi övmedim tersine iyi özelliklere sahip olmanın
maddi beklentilere girmeyi gerektirmeyeceğini anlatmak istedim..
Ama zekamız ve ifade ediş tarzımız uyuşmuyor olsa gerek..



 
hehehe teşekkürler kızlar yaw :) özlenmek güzel şeymiş unutmamışsınız beni çok teşekkürler içten mesajlarınız için, evet ekip toplanıyor gene galiba hehe


sizi tekrar görmek çok güzel. Sabah sabah çok mutlu oldum:)
 


benim ,içinde yorumlara göre beğendim butonuna basarım ,niki ne olursa olsun benim için fikirler önemli bunlar bizim fikir dünyamızı

zenginleştiriyor , asla tahamül edemediğim ise kadının bir erkeğe erkek olduğu için boyun eğmesi ve bu doğrultuda yetiştirilen

kadınlar
 
Bir arkadasimiz evli ve eski sevgilisini sevdigini anlatan bir konu acmis basligida ALLAH BELAMI VERSiN BENiM idi. Bende sadece amin yazdim ban yedim :)) e kisi zaten kendisi icin beddua etmis bende amin demisim ne var bunda anlayamadim :)))


Off çok güldüm
Benimde banlarımın yarısı bu tip banlardır.
İlk üyelik zamanlarımda sinirlenir gerilir kavga ederdim.
Ama son yıllarda hep bu tip komik geyik imalar yüzünden banlanıyorum.


 
Düşüncelerinizi yazarken kışkırttığını, sizin deyiminizle kaşındığını düşündüğünüz üyeye cevap vermemekte bir seçenekken üyeye cevap verir polemiğe girerseniz ceza alırsınız.
Ki bakın kaşınıyordu demek bile polemiğe zemin hazırlamaktır.
Aldığınız cezanın kaç gün olduğuna biz karar vermiyoruz, bunu defalarca dile getirdim, mune 3 kere ceza almışsa, her aldığı ceza 10 ceza puanıysa, son ceza alışında sistem şimdiye kadar aldığı cezaların ceza puan toplamına bakar, ceza puanı toplamına göre gün girer sistem.
Bakın ısrarla sistem diyorum, ceza puanlarını biz değil sistem hesaplıyor.
Daha önce konu içeriği silmekten ceza almışsınız, konu silmek 30 ceza puanı almanıza sebep olmuş, 10 puanda son cezanızdan almışsınız, toplam ceza puanınız 40 olmuş, 40 puan karşılığı banlanma süreniz 5 güne tekabül etmiş.


Diğer üyeyse zaten hala banlı zira ceza puanları almış başını gitmiş.


Birde şunu atlıyorsunuz( Bunu genele yazıyorum, bireysel algılanmasın, sözüm bunu yapan herkesedir)topiğin birinde bir üyeyle polemiğe girdiniz, sonra baktınız iş çığrından çıkıyor hoppp kötü içerik yaptınız, neden? O üye banlansın diye, kusura bakmayın ki siz de banlanırsınız, üyeyle atışmadan evvel niye aklınıza gelmedi kötü içerik, dur ben taşı gediğine oturtayım sonra banlatır attırırım diye mi düşünüyorsunuz. O zaman niyetiniz zaten belliymiş, belki kışkırtan karşı taraf değil sizsiniz, belki kumpastı herşey.

Yönetimi tenkit ederken kendi öz eleştirinizi de yapmalısınız, x kışkırtıyorsa herkes kötü içeriğe bassa birtek x ceza alır, x kışkırttı diye dur sen, şimdi ben senin ağzının payını veririm diyerek konuya dalanlar çoğunluktaki birtek x değil, ona cevap yetiştiren, ağzının payını verdim diyen bir sürü üye ceza alıyor tek bir topikte.

Ama söyledikleri yanına kar kalsın mı diyenleri duyar gibiyim, x banlanıyor daha ne olsun? Cevap verdiğinizde o da size cevap yazıyor, ağzının payını vermiş olmuyorsunuz, aksine bir tartışmanın içine giriyorsunuz farkında değilsiniz.

Oysa cevap vermeseniz bir daha sataşmaya niyetlenmeyecek, her sataşma girişimini muhatap olmayarak geri püskürtseniz sizle uğraşılmayacağını anlayacak, cevap vermemek sizi aciz yapmaz.
 

Uzun açıklamanız için teşekkür ederim..
Ancak ben hala üslupsuz bir cevap verdiğimi düşünmüyorum
Bu üye resmen yoktan yere benim zeka seviyeme dil uzattı
ben sadece zekamız ve ifade ediş tarzımız uyuşmuyor olsa gerek yazdım
bu kadarı ona yeterdi ve bir daha yazmazdım da
Ama başlatana bakmadan verilen cezalar yine yanlış benim içn çünkü
dediğim gibi benim cevabım da hakaret yok..
Eğer ben de hakaret etseydim karşılık olarak cezayı hakederdim..
Bu sistem de pek adil görünmüyor o halde başka bir yolu yok mu?
Bunu öneri olarak sunuyorum..
İnsanın daha önceki hatalarının bedelini katlana katlana ödemesi
Hoş bişey mi? Belki o üye pişman oldu yeni yeni farkediyor yanlışlarını
Mesela laf atan,sataşan üyelere cevap vermemek gerek demek diye
sonra davranışını düzelten çok sayıda üye var
eskiler için hala ceza yemesi doğru mu sizce?
 
Şahsen forumun yönetiminden de disiplin anlayışından da son derece memnunum. Editörlerden yalnızca mune'ye yazdım birkaç kere o da sağolsun incelikle yanıtladı. Fotoğraf ekleme-silme ile ilgili bilgi almak istedim, bir de profillerimizin üyeler dışında görüntülenip görüntülenemediğini sordum.

Geçenlerde kendi hakkında albümünde yanlış bilgi veren bir üyeyle ilgili -isim vermeden- soru sordum, yapılacak bir şey var mı diye, mune yine sağolsun çok içten bir cevap yazdı. Mealen sanal alemde maalesef bunları engellemenin zor olduğunu ama örneğin başkasının fotoğrafını kendi fotoğrafı gibi gösteren üyelerin fark edildiğinde uyarıldıklarını belirtti.

O bahsettiğim arkadaşa albümündeki bir fotoğrafının altında okuyup okumadığını sormuştum, o da tiyatro (oyunculuk) son sınıfta okuduğunu söylediğinde samimiyetle ilgilenmiştim. Ben de tiyatro bölümünde okuyorum ve Ankara'da topu topu 3 tiyatro bölümü olduğundan simaen olsun ortak arkadaşlar, devlet tiyatrosu kanalıyla olsun birbirimizi tanırız. Daha sonra yazdıklarından bölümle alakası olmadığını fark ettim, okuduğunu iddia ettiği okuldaki oyuncu arkadaşlar da öyle biri olmadığını teyid etti vesaire. Ben de mune'nin cevabından sonra hem yaşı küçük olduğundan hem de beni bir genç kız adına üzen başka sebeplerden olabildiğince kibarca ve tatlı dille "keşke böyle yapmasaydın, ne gerek vardı" mealinde bir mesaj yazdım albüme. (özel mesaj atamıyorum henüz) 10 dakika sonra girdiğimde albüm komple silinmişti. Ya da beni engelledi bilmiyorum.

Şimdi böyle bir durumda ne yapılır nasıl bir ceza mekanizması vardır hiç bilmiyorum. Ha albümdeki mesajların ekran görüntüsünü aldım elbette, niyetim kızcağızı rencide etmek değil, editörler konuyla ilgili bir şey sormak isterlerse gönderebileyim diye kaydettim.

KK ile ilgili naçizane böyle bir meramım olabilir. Mesele hayallerimizi gerçek gibi gösterme ihtiyacı değil, bunu çok insani bulurum. Ama hem bölüme, sanat dalına burun kıvırıp hem de diğer üyelerin övgülerini kabul edip insanları kandırmak bana sıkıntılı geldi. Siz böyle bir durumda ne yapardınız bilmiyorum ama o arkadaş beni engelledi mi yoksa albümünü mü sildi merak etmeden de duramıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…