Bana ceza veren o yöneticinin..........

Bana ne ben Küçük Emrah gibi alttan bakınmak istemem
Gururluyumdur

Ziyaretçi olarak girerim kimselere belli etmem
Kan kusar kızılcık şerbeti içtim derim huyum kurusun

Bana ne ben Küçük Emrah gibi alttan bakınmak istemem
Gururluyumdur

Ziyaretçi olarak girerim kimselere belli etmem
Kan kusar kızılcık şerbeti içtim derim huyum kurusun

bi dakka ya, beğenilerinede online olmadan bakabiliyoki, demekki sadece arkadaşlarının mesaj akışını görcek

bi dakka ya, beğenilerinede online olmadan bakabiliyoki, demekki sadece arkadaşlarının mesaj akışını görcek

yok beğenilerine online olmadan bakamıyor ya nerden bakıyor.
Cezalıyken zaten beğeniler ve mesajlar bildiriler kısmında görünüyor.Bildiriyle mesaj ayrı ayrı yazmıyor.O da aslında ayrı yazsa daha iyi normal zamanda da ,yani cezalı değilken.

canım nickine tıkla, beğenildiklerine tıkla ordan görüyosun işte, online değilken

hatta online değilken nickine tıklayıp arkadaşlarının yazdıklarınıda takip edebiliyodun, evet tamamen ziyaretçi gibi oluyor, jetonum geç düştü

Son düzenleme:
hani gruplaşmalar oluyor demişsiniz ya. ben de şunları yazmadan geçmeyeceğim

bazı arkadaşlar kkyı fazlasıyla ciddiye alıyor. mesela bi konuda tartıştığı üyeyi hemen arkadaşlarına şikayet ediyor. diğerleriyle birleşip o konunun

kişinin üstüne gidiyorlar. aa kız duydun mu şu bana böyle dedi, bu şunu yaptı, ben ona düşmandım X onla arkadaşmış onu da sildim

bunları yapan arkadaşların kociş parası yiyip, netten vakit buldukça ilgilendikleri yavruları var. bir de egoları hep tavandadır

ben asabiyim, bazen çok ağır konuşurum, konuyu geyiğe çevirrim, belki hakarette ederim ama yukarıda yazdığım kişiler kadar ciddiye almam kkyı

burayı çok seviyorum, en zor günlerimde burdaki arkadaşlar yanımda oldu. ama hiçbirimiz kkyı saplantı haline getirmedik

hani konu içinde demişler ya şu gruplaşmayı bitirelim diye.. bence yazdığım gruplaşmayı bitirin

üstüne alınan buyursun sorsun

gruplaşmanın bitmesi için kimsenin özelden faceden msn den vs görüşmüyor olması lazım bu da imkansız
ben kimse o an için bi mesaj isteğinde bulunmadan özel mesajlarımı açmıyorum, mesajı alıp tekrar kapatıyorum
özel hayatımda da kimseyle görüşmüyorum burdan böylesi daha güzel açıkcası, görüşseydim yanlı davranabilirdim belki,
bu tamamen benim fikrim tabii, kimsenin görüşüp görüşmediği beni ilgilendirmez

Son düzenleme:
Mune Hanım kendi adıma yazacak olursam yazdıklarınızı samimi bir tebessümle okudum.. bu kadar ince ayrıntılara varacak şekilde açıklama yaptırdığım içinde kusura bakmayın eğer benim yazdıklarım kaale alınarak yazıldıysa sizin msjınız.

sonuç itibariyle hakkınız var haklısınız.. msjınızda adaletle geçen satırları yanlış okumuşum Özür dilerim

adaletle ilgili verdiğiniz örnekleri üzerime alınmamakla birlikte size hak veriyorum..Allah kolaylık versin.

ancak şu konuda ayrılıyoruz ; yeni üye olan birisi sizinle yada Kazen Beyle irtibata geçmediği sürece , msjlarınızı okumadığı sürece nasıl tanıyacak yani? üslubunu nereden bilecek? yeni üye olmasın bi 3yıllık olsun desemde söylediğim gibi bir irtibat sözkonusu olmamasına rağmen fikir sunmak bu kişinin eleştirisi değil ön yargısı olur .olumlu veya olumsuz neyse.

eski üyeler derken Kazen Beyle veya sizinle bir irtibata sahip insanların eskiye ve şimdiye yönelik fikirlerini söyleyipte eleştiri yapmalarından daha doğal bir durum yoktur.

son olarak,Kazen bey hakkında söylediklerinizle şimdi hakkında bilgi sahibi oldum işte.Tşk ederim.

işte bende dahil olmak üzere birçok üye Kazen beyin hakkında yeterli veya hiç bir bilgiye sahip değiliz.. belki siz çok yakınısınız ,komşususunuz ne bileyim ,tanıyorsunuz biliyorsunuz özelliklerini vs..

şimdi bende artık diyebilirim Helal Olsun gerçekten bu zamanda böyle yapan insan yok Maşallah Allah Razı Olsun.. hayırsever insanları başımızdan eksik etmesin bu zamanlarda özellikle..kara kış geldi. ( Rabbim bu soğuk kış gecelerinde sokaklarda yaşayan insanlarımıza yardım etsin -amin- )

Bence de
Ben görüşmüyorum mesela
Zaten bizim işyerinde face, msn vb. şeyler yasak onlar yasaklanınca burayı buldum
Gün boyu bilgisayar başında çalıştığımdan, evde açmak bile gelmiyor içimden ve yemek telaşı gibi şeylerle uğraşıyorum

Mesaj da nadiren kullandığım bi bölümdür
İlk üye olduğumda bilmediğim çok şey vardı, benim ifadelerim çıkmıyordu Carrie'ye mesaj atmıştım o söyledi sağolsun düzeldi
Bi de birisi birşey sorarsa cevap veririm o kadar

Onun dışında şu benim tavuğuma kışt dedi gibi şeylere dahil olmadım, olmayı da düşünmüyorum
Herkes kendi tavuğuna kendi sahip çıksın

en başta bende beğenmiştim ama bu da sakıncalı bence,diğer topiklerde tartışmayı sürdürürse ne olacak? en iyisi hiç bi yere yazmaması

size katılıyorum birde uyarı olabilir ancak sansür de olabilir.. kısaltmalar olacağı zaman yada w harfi yazıldığı zamanlarda cümle içinde.. o kelimelere sansür uygulanabilir.

bunun istisnası olarak geyik yada gebelikte sürekli yazışılan topiklerde uygulanmasa nasıl olur? mesela kendimden örnek vereyim ,burada yada başka bir topikte yazdıklarıma dikkat ediyorum ancak gebelikte sürekli yazıştığım arkadaşlarımın yanında daha samimi olabilmek için bazen duygularımızı ifade ederken sesli yada sessiz harfler yan yana çok fazla basılabiliyor veya sms gibi sessiz harfler yokta olabiliyor ..

kısaca böyle bi yöntemde değişiklik olacak burada istisna yapılabilir mi?

Sansür çok kullanışlı olmaz gibime geliyor, eğer hatalı harf yada kelimeler sansürlenirse bu kez yazıdan bir şey anlaşılmaz.
Yazım hataları konusunda eleştiriken ben sadece direkt BDVyi düşünmüştüm, örneğin geyik topiklerine bende öyle ciddiyete yada fazla harf kullanmamak gibi detaylara dikkat etmiyorum, haklısınız...

ben kk da çok takılıyorum.hele bu ara rahatsız olduğum için genelde buradayım.evde oturmayı seven birisi değilimdir.kk olmasa bu ara kafayı yemiştim.çok önem de veriyorum.çok sevdiğim arkadaşlarım da var ama reelde görüştüğüm yok şu anda.eskilerden vardı.ben vaz geçemiyorum kk'dan

Cezanın da 'ceza' olabilmesi için bazı kısıtlamalar olması şart hanımlar.
Yoksa gerçekten işler çığırından çıkar. Bence cezalıyken siteye girebilmek
bile yeterli.

Ben de Kazen Bey'in tavırlarından yakınmıştım. Çünkü şöyle düşünüyordum:
Bizler nasıl ki konular da birileri üzerimize gelse dahi sadece 'kib' butonu ile
tepki göstermeliysek, Kazen Bey'de gerekli ihtarı ve uyarıyı yapıp ( mune gibi )
konudan çekilebilir. Ama genelde paylama şeklinde yapıyor bunu diye
düşünmüştüm. Lakin bu konuyu takip ederken nerede zorlandığını anladım aslında.
İfade edileni anlamamaktaki ısrar, bir yerden sonra müdahale edilemez bir tepki
olarak ayyuka çıkıyor... İşte üyelerde de bu durum oluyor. Hepimizin otokontrol
mekanizmalarımıza asılması ile çözülebilir bu sorun sanırım.

Yalnız yine de konunun başlarındaki atışmamızdaki tavrı ile ilgili düşüncelerim aynı...
Ne ile ilgili sitem ettiğimi apaçık biliyordun Kazen...

hımm böyle düşünmemiştim evet ,sonuçta msj düzenlemede belirli bi süre sonra aktif özelliğini kaybediyor unutmuşum bunu.

uyarı daha mantıklı evet.birde yazım hatalarından sonra şu noktalama işaretlerine de el atsalar fena olmaz

mesela ben en basitinden bu konuya yorum yazarken yanlış bir kelime bitişik /ayrık vs olduğu zamanlarda sistem otomatik olarak yazdığım kelimenin yanlış olduğunu belirterek kırmızı çizgiyle belirtiyor.. noktalama yada paragrafa geçme konusunda da otomatik bir düzenleyici olabilir mi acaba? mesela ben önceden dikkat etmezdim ama şimdi dikkat ediyorum ve düzgün yazmaya başladım diyebilirim yani zamanla alışkanlık yapıyor diyebilirim bu iyi bir şey.günlük hayatta da işimize yarıyor haliyle.

bence bu kadar aşırıya gerek yok, eğlenmek için geliyoruz buraya, makale titizliğinde yazmak için değil ki
evet bende w,q,sh kullanılmasından rahatsızım, ama bitişik yazılmış, ayrı yazılmış çok önemli değil, hızla yazarken hepimiz yanlış tuşlara basabiliyoruz
ayrıca sürekli mesaj düzenleme panelini kullanmak siteye yük getiriyor, varsın bi noktalama hatası oldun bi harf yanlış basılmış ya da hiç basılmamış olsun önemli değil bence, bunun için kimse uyarı almamalı
bu arada bunuda yazım hatalarını düzenlemek için mesaj düzenleme panelini kullanan en çok kullanan üyelerden biri olarak yazıyorum

birde hiç paragraf yapmadan, enter a basmadan, noktalama işareti kullanmadan yüz satır yazan var, ne yapalım o da onun yorumu, konusuda az okunuyor zaten

bakın siz beni yanlış anlamışsınız.

zaten böyle bir düzen var(siteye yük getiriyor olsaydı bu otomatik sistemi kullanıyor olmazdık şuan.) kelimeleri bitişik/ayrık ve yanlış yazdığımızda cümlenin altına ___ bu şekilde otomatik olarak uyarı çıkıyor.. düzeltmek düzeltmemek kişiye kalmış zaten.
benim demek istediğim bazen kullanmak istediğimiz ancak yanlış yerde kullandığımız yada unuttuğumuz noktalamaları gösterebilecek bir otomatik sistem var ise bunun uygulanabilirliğin olması mümkün müdür?

paragrafa geçilip geçilmemesi evet dediğiniz gibi çok kasabilir,haklısınız.

bu arada benim söylediğim öneri MELODİ arkadaşımızın önerisinin ılımlaştırılmış halidir.zira kendisi siteden uzaklaştırma fikrini söylemiştir.

bende diyorum ki tekrar yazayım; eğer böyle bir uygulamaya gidilecekse bazı bölümler istisna olsun zira duygularımızı samimiyetimizi belli etmek için bazen sesli veya sessiz harflere birçok kez basıyoruz..bazende sessiz harfler yanyana gelebilmesi neticesinden kaynaklı uyarı /ceza almak istemiyorum.yine belirttiğim gibi istisna olabilecek yerler geyik yada gebelikteki veyahut başka forumların alt sohbet topiklerine uygulanmasın diyorum.

Bir arkadasimiz evli ve eski sevgilisini sevdigini anlatan bir konu acmis basligida ALLAH BELAMI VERSiN BENiM idi. Bende sadece amin yazdim ban yedim :)) e kisi zaten kendisi icin beddua etmis bende amin demisim ne var bunda anlayamadim :)))

Sözcükleri ve ekleri doğru yazsınlar, arada virgül kullansınlar o da yeter.. Bazı kullanıcıların açtığı konuyu okurken kendimi tercüme yapıyor gibi hissediyorum... Hatta birisi bana mesaj atmıştı "ithafen" yerine "itafen" yazmışım aceleyle, mesaj düzenleme paneli olduğunu da kendisinden öğrendim böylece :) Yazdığım mesajlara hiç geri dönüp bakmamıştım o zamana kadar ama olay benim "ithafen"ime gelene kadar ne anlatım bozuklukları var yahu...
işte->işde
mide->miğde
yaptım->yapdım
iğne->ine hatta inne
herkes->herkez

gibi hatalara acayip ifrit oluyorum!

O değil de istekler hic bitmeyecek.
Kazen nolur istekleri en kısa zamanda toplayıp, derleyip (özel mesaj yoluyla da olabilir bu istekler) anket oluştur.
2013 e yepyeni bir KK ile girelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…