yani evet ziyaretçiden farkı yok, muhtemelen gri bi şekilde altta dolaşmaktanda kimse hoşlanmayacağından....
herhalde sadece beğenilerini görebilcek, arkadaşlarının yazdıklarını takip edebilcek kendi profilinden
Bana ne ben Küçük Emrah gibi alttan bakınmak istemem
Gururluyumdur
Ziyaretçi olarak girerim kimselere belli etmem
Kan kusar kızılcık şerbeti içtim derimhuyum kurusun
bi dakka ya, beğenilerinede online olmadan bakabiliyoki, demekki sadece arkadaşlarının mesaj akışını görcek
bi dakka ya, beğenilerinede online olmadan bakabiliyoki, demekki sadece arkadaşlarının mesaj akışını görcek
yok beğenilerine online olmadan bakamıyor ya nerden bakıyor.
Cezalıyken zaten beğeniler ve mesajlar bildiriler kısmında görünüyor.Bildiriyle mesaj ayrı ayrı yazmıyor.O da aslında ayrı yazsa daha iyi normal zamanda da ,yani cezalı değilken.
gruplaşmanın bitmesi için kimsenin özelden faceden msn den vs görüşmüyor olması lazım bu da imkansız
ben kimse o an için bi mesaj isteğinde bulunmadan özel mesajlarımı açmıyorum, mesajı alıp tekrar kapatıyorum
özel hayatımda da kimseyle görüşmüyorum burdan böylesi daha güzel açıkcası, görüşseydim yanlı davranabilirdim belki,
bu tamamen benim fikrim tabii, kimsenin görüşüp görüşmediği beni ilgilendirmez
Ziyaretçi olarakta bakılıyo ki topiklere
Banlı iken giriş yapıp hiç bir şekilde yorum yazamayacaksak, ziyaretçiden de çok bi farkımız yok gibi olur..
Tek o ceza aldığımız topiğe yazamasak ama diğerlerinde özgür olsak olmaz mı
Çok şey istiyorum ben galibatamam tamam sustum
Siteden uzaklaştırmadan cezası alması hariç kesinlikle katılıyorum.
Uyarı cezası daha iyi olur gibi geliyor bana..
Ek olarak "w" gibi türkçede olmayan harflerin, "bence" yerine "bnc" yazılması gibi ergen sms kısaltmalarının da en azından konuların ilk mesajında kullanılmasının uyarı sebebi olması taraftarıyım.
Bu tür yorumları okumak bile istemiyorum.
size katılıyorum birde uyarı olabilir ancak sansür de olabilir.. kısaltmalar olacağı zaman yada w harfi yazıldığı zamanlarda cümle içinde.. o kelimelere sansür uygulanabilir.
bunun istisnası olarak geyik yada gebelikte sürekli yazışılan topiklerde uygulanmasa nasıl olur? mesela kendimden örnek vereyim ,burada yada başka bir topikte yazdıklarıma dikkat ediyorum ancak gebelikte sürekli yazıştığım arkadaşlarımın yanında daha samimi olabilmek için bazen duygularımızı ifade ederken sesli yada sessiz harfler yan yana çok fazla basılabiliyor veya sms gibi sessiz harfler yokta olabiliyor ..
kısaca böyle bi yöntemde değişiklik olacak burada istisna yapılabilir mi?
Sansür çok kullanışlı olmaz gibime geliyor, eğer hatalı harf yada kelimeler sansürlenirse bu kez yazıdan bir şey anlaşılmaz.
Yazım hataları konusunda eleştiriken ben sadece direkt BDVyi düşünmüştüm, örneğin geyik topiklerine bende öyle ciddiyete yada fazla harf kullanmamak gibi detaylara dikkat etmiyorum, haklısınız...
hımm böyle düşünmemiştim evet ,sonuçta msj düzenlemede belirli bi süre sonra aktif özelliğini kaybediyor unutmuşum bunu.
uyarı daha mantıklı evet.birde yazım hatalarından sonra şu noktalama işaretlerine de el atsalar fena olmaz
mesela ben en basitinden bu konuya yorum yazarken yanlış bir kelime bitişik /ayrık vs olduğu zamanlarda sistem otomatik olarak yazdığım kelimenin yanlış olduğunu belirterek kırmızı çizgiyle belirtiyor.. noktalama yada paragrafa geçme konusunda da otomatik bir düzenleyici olabilir mi acaba? mesela ben önceden dikkat etmezdim ama şimdi dikkat ediyorum ve düzgün yazmaya başladım diyebilirim yani zamanla alışkanlık yapıyor diyebilirim bu iyi bir şey.günlük hayatta da işimize yarıyor haliyle.
bence bu kadar aşırıya gerek yok, eğlenmek için geliyoruz buraya, makale titizliğinde yazmak için değil ki
evet bende w,q,sh kullanılmasından rahatsızım, ama bitişik yazılmış, ayrı yazılmış çok önemli değil, hızla yazarken hepimiz yanlış tuşlara basabiliyoruz
ayrıca sürekli mesaj düzenleme panelini kullanmak siteye yük getiriyor, varsın bi noktalama hatası oldun bi harf yanlış basılmış ya da hiç basılmamış olsun önemli değil bence, bunun için kimse uyarı almamalı
bu arada bunuda yazım hatalarını düzenlemek için mesaj düzenleme panelini kullanan en çok kullanan üyelerden biri olarak yazıyorum
birde hiç paragraf yapmadan, enter a basmadan, noktalama işareti kullanmadan yüz satır yazan var, ne yapalım o da onun yorumu, konusuda az okunuyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?