İyi akşamlar kızlar. Eşimin ailesiyle zaten sürekli gelgitli bi ilişkim olduğumu soylemistim. Neyse ciddi anlamda huzursuzluk ve kaostan nefret ettiğim için bi şeyleri bazen alttan aldım bazen kendi içimde bahaneler bularak ama onu da o yüzden yapmamislardir diyerek affetmeye çalıştım ama olmadı.Iyi niyetim hep elimde patladı. Neyse kaynim evlendi. Ben kv kp aram iyi olmasa bile eltimin suçu yok onunla belki güzel bi iletişimimiz olur diye ona adım attın.Cunku birlik beraberliği ciddi anlamda seviyorum. Neyse evlendiler ettiler eve davet ettim .Evimde hediyemle samimiyetimile karşıladım. En azından ekimden geleni yaptığımi düşünüyorum. Sonra baktım ben durumlardan gizlenmsiim biraya gelince hep ben nasılsın ne var ne yok vs diyorum. Şok derece mesafeli. Sünnet düğünü oldu kv ve ikisi son anda geldiler hiç ne var ne yok diye soran olmadı.En son kendi durumumda bi video paylaşmıştım o videodan sonra laf sokan durumlar paylaşmaya basladi. Geçen bi toplumda bi arayq geldik asla yüzüme bakmadı gene ben selam verdim ki bu sondu. Kendimi de tartip biçtim ama daha yakın bile olmadigim bi insana ne yapmış olabilirim ki böyle lafa durumlar paylaşıp kendince kendini haklı çıkarıyor. Bi kere kayinvalideme konusu açılınca yüzüme bakmadigini aradığında telefonları acamadigini bu yuzdende kendimi geri çektiğimi söyledim.Acaba bunu mu yetiştirdi buna mı kuruldu diye düşünüyorum. Çünkü durumlarda arkadan konuşanlar bilmem neler gibi şeyler paylaşmis. Kendimden eminken bile neden o salak saçma durumlar modumu düşürüyor?eşim numarasını sil diyor uzak dur Diyor çünkü o da benim iyi niyetimin karşılıksız olduğunu gördü. Artık konuyu açınca kızıyor bu evde bu kızdan durumundan bahsetme bize bak diyor .ama haketmedigim şekilde lanse edilmek uzuyor beni.