Biraz iman eksikligi sanirim ruhunuz ac kalmis onu doyurmalisiniz inanciniz neyse ona yonelin yaratana siginin duzelicektir. Bendede ara ara olur gece yastiga koydugumda gelir aklima olum annem kardesim esim aglarim olmadik yere sanirim bendede ayni eksiklik var dua edince duzelirim umarim atlatirsiniz
Düşüncenizin ters etki yapmasını sağlayabilirsiniz. Mesela "nasılsa dünya fani, tadını çıkarayım, şunu da yaşayayım, şunu da tadayım, istediğim ne varsa yaşamam lazım" gibi.Arkadaşlar bilmiyorum iç dünyamda neler oluyor bunu bende çözemiyorum. İçimde bir ölüm düşüncesi var nasıl dile getircem bunu dahi bilmiyrum. Ya mesela çok neşeli insanların üzüntülü anında polyanacı yapım var diyim bir seye üzülsem ağlasamda sessizce ağlarım kendimi sıka sıka ama kimseye belli etmem. Çok duygusalım ama son zamanlarda artan bir sorunum var bir işe hevesle başlıyrrum sonra içimi hüzün kaplıyor ya ölüm var nasılsa diyrum musmutsuz oluyrum en sevdiklerimin öleceği yapayalnız dayanıksız kalacagım korkusu sarıyor. Biliyrum psikolog diyeceksiniz ama bunu başka yoldan çözümü yok mu benim gibi yaşayan. Ya boş bir yere gidip susmadan bağıra bağıra ağlamak istyrum. hayatımda kötü bir sey yok bin şükür ailem yanımda kpss çalışyrum. Ama ben bunu nasıl aşıcam bu ölüm konusu ya ölücem zaten deyip bir anda butun mutlulugum gidiyr içimin bir tarafında hep ölüm var bomboşş geliyor anlamsız kalıyor boğazım düğüm oluyr . Bu konuda ne önerirsziniz şunu da diyim önceden yoktu böyle hissim bu yıl oluştu.. teşekkür ederim güzel parmaklarını yorup cevap atanlar için
Depresyona girmişsin, ama gecer. Madem ilaç istemiyorsun, Sana tavsiyem kişisel gelişim kitapları oku, faydasını göreceksin:) okuyup fayda görenler var.
Düşüncenizin ters etki yapmasını sağlayabilirsiniz. Mesela "nasılsa dünya fani, tadını çıkarayım, şunu da yaşayayım, şunu da tadayım, istediğim ne varsa yaşamam lazım" gibi.
Cnm büyük ihtimal depresyon yada ansiyete acilen psikiyatrist gidin bu düşünceyi siz uretmiyorxunuz. Beyninizi size oyunu düşünce bozukluğu serotonin eksikliğinden kaynakli
Olum o kadar da motu bir sey degil. Boyut degistirmek gibi dusun. Anne kanindayken dogmak istemeyiz aglariz. Hep orda kakmak isteriz. Dogunca da olmek istemwyiz. Olnek aslinda bir kapidan baska bir kapiya gecmek gibi dusun.
uzmana gitmeni oneririm.
Ansiyete veya depresyon türü belli ben ikisini birden yasasim
İlaç tedavisi aldım hala da akiyorumGeçmiş olsun geçti mi ilaç tedavisi aldınız mi yoksa kendiliğinden geçti mi
İlaç unutkanlık yapmaz alakası yokHer şey üst üste gelince bana ağır geldi galiba herkese gore durumlr değişir de tabiki. Dr a gideceğim ilaç verirse şimdi kullanmam onu unutkanlık vs yapıyormuş ki KPSS de oabt var unutkanlığa gelmez. Şimdilik ruhumu kişisel gelişim kitapları dua ile tedavi etmeye çalışacağım tesekkur ederim
bence seytan vesvese verıyor sana canm.bolca salavat cek ayetel kursı nas felak oku faydası olacak bak gor ıcten gelerek llaha sıgın....
Bir psikologa görünmende fayda var.Belki ilaç vermezler o şekilde düşün
benzeri gecen sene vardi bende en mutlu animda bile annem olurse ne yaparim babam olurse ne yaparim diye kendimi yerdim inanmazsin belki ama her gece aglardim ki ben hayatta her seye soguk kanli olan biriyim ama bu dusunce beni yerde ya sabah kalkinca felaket olursa ya olude uyanamazsam diye hani endiselendigim su olunce nolcak yapmak istediklerim var su bu ya yarin olursem dur sunu da yapayim bari diye diye kendimi yedim bitirdim ilacla psikolojik destek aldim o zaman iyiydim ama odaklanma problemi yasadim cok savsak bir hale geldim biraktim bir gun cok sevdigim birinin olum haberini aldim o gunden sonra duzeldim inan ki neden duzeldim bende bilmiyorum ama tahminimce o olunce uzuldum bir sure o tarafla ilgilendim taziye su bu sonra bir baktim artik aklimda bile degil herhalde dusunecek baska sey olunca unuttum gitti
Ilac tedavisi almadan iylesemezsin ki daha beter olursun öyle bir ilerler ki içinden çıkılmaz hal alır ben önce depresyon arkasından ansiyete yaşadım beni öldürrrrr ne olur Rabbim derdim aylarca intiharla yaşadım gittikçe ilerledi ve tüm güne yayıldı kendi kendine geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?