Bana çok acil yardım edebilecek olan var mı.

Tekrar ediyorum ben paxera norodal pazil pasifilora hersey kullandım ilaç unutkanlık yapmaz

Cogu kisi unutarak yasiyor olumu hayatin bir gun bitecegini. Dunyada heran bir goz kapaniyor belki .pesinde kostugumuz emellerin aslinda nekadar bos olabildigi olumu hatrlayinca anlasiliyor.ama Efendimiz sas cok dedigi gibi bugun olecekmis gibi ahiret icin calis yarin olecekmis gibi dunya icin calis. Dini duauncen nedir bilmem ama bu dunya sinav meydani annemiz babamiz kardesler es cocuk bir gun ayrilacagiz .bazen duaunuyorum aslinda bu dunya da her an bir ayrilik yasiyoruz .ornegin iki saniye oncesi. Gelmeyecek bir daha.18 yasim gecip gitti yillar hizlica gecip gidiyor. Vedahasi tanigimiz herkes ve bizde dahil herkes birgun dunyadan silinecek . Ya baki entel baki. Baki olan yanliz Allahtir.duan umidin dunyada sevdihin insanlarla ebedihayatta sonsuza kadar beraber olmak olsun.

Tekrar ediyorum ben paxera norodal pazil pasifilora hersey kullandım ilaç unutkanlık yapmaz

Çok teşekkür ederim ya. Annem üzülmesin diye sınav kaygım var annem bir gidip dr a gözükeyim bakalım ne diyecek dedim. İnşallah bir an önce çözüm olur. Dua namaz la birlikte değişecek var gücümle inanıyrum

Ne de güzel yazmışsın aslında çoğu benim ibadetlerimi yaşamamam bu boşluk var . çokk teşekkür ederim Allah razı olsun gönlü güzel insanlar

maneviyat en önemlisi ben rabbimin izniyle intiharın eşiğinden dödüm herkesin zaman zaman hayatının bir bölümünde kaygı(ansiyete)yaşıyabiliyor.bu dünyadaki milyonlarca hastanın başına geliyor dediğim gibi pskologa değil ilk önce pskiyatriye gideceksin ilaç başlıycak ilaçsız iyleşmen cok zor gerekli görülürse pskologa yönlendirir terapi başlanır.sağlıllı bir ömür diliyorum.

Cokkk teşekkür ederim... Aldim randevu o kadar dolu ki ayin 9 una atti; (( cokkk sağolun sen de umarim o günleri tekrar yasamazsin geçmiş olsun çok sağol desteğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…