bana çok kızacaksınız ;(

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Merhaba sevgili arkadaşlar. Önceki konumu bilmeyenler için link; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanlimla-sorunlar.781503/
Arkadaşlar ben öyle hata ettim ki kendimi boğasım geldi. Bugün bir yazısını görüp eski nişanlıma kendi face hesabımdan mesaj attım bu bana cevap atmayınca ben mesaj üstüne mesaj attım. Hatta bazı mesajlarımı çevrimiçi olduğu halde okumadan sildi bile. hatta sonrasında unutmana yardımcı olmak için yazmıyrum dedi. His ediyrum zaten belki de biri var ama ben gibi saf hangi akla hizmet mesaj atıp kendimi küçülttüm ha bunda annesiniin de rolü var çünkü barışmamız için mesaj attı durdu. Ben yeniden olmaz dediğim halde. Kendimi çok küçük düşürdüm değil mi. Ben neden dimdik duramıyorum neden bkadar takip edip takıntı hali aldı nolur bu kardeşinize akıl verin. Cidden iç dünyamda sıkıntıdayım yapmak istemedğim halde yanlış olduğunu bildigim halde attım. İçim içimi yiyor mutlu hayatında belki biri var relax hiç mi değerim yoktu da hep böyle oldu vs. vsç.. akıl verin nolur bu akılsıza

Son düzenleme:
Konunu hatirliyoru, o kadar insan yazma demisti.. Bundan sonra yapaak bir sey yok ikinizde yolunuza bakacaksini,onunla tum ilskinizi kesin, sosyal medyadan da takip etmeyin lutfen

İradene sahip çık biraz .önceki konunu okudum ve çok sinirlendim.Anneni ezmiş geçmiş resmn bunlara ragmen yıne de yazmışsın.Üstelik nisanlın cevap dahi vermemiş.İsteseydi verir diye sunuyorum.Bu olmuş ama br daha yazma bnce

Bende ciddi ciddi kizdim zaten Konusahibine... Yanlis oldugunun farkinda o yüzden söze gerek bulmadim...

mutsuzumm atalatamıyrum depreşiyor bir anda ve bugun o yüzden yazdım mesaj ama o zaten coktaan gtti
Yoo kızmadım...
böyle yapa yapa soğursun inşallah

İnşallah sogurum tamamen kalbim yaptığı çoğu şeyin gaddarca olduğunu bildiği halde aklım onayladığı halde bunu yaptım kendimi küçük düşürdüm sadece .

ne yazmıştı da kendine hakim olamadın da yazdın merak ettim

Kendini tutacaksin. İradene sahip cikacaksin canim, diyoruz ya bir sınavdayiz diye bu sınavi kazanmak da kaybetmek de elimizde..
Kendini uzunca bir sure tut, yazmamaya çalış bakma profiline.
Zaten sonra yazma istegi gelse bile yazamiyorsun garip ama öyle..

ne yazmıştı da kendine hakim olamadın da yazdın merak ettim

mevlananın bir sözüydü beni suçlarcasına yazmış yok mutsuz edenlere tesekkur falan diye bende sinirimden hakim olamadım yazdım. ah aptal kafam

sildim engelledim zaten hiç birine cevap atmayınvcca ama yinede çok zoruma gitti cok...

evet kendini küçük düşürmüşsün ama artık yapacak birşey yok, önüne bak, nasılsa bu insanları bir daha görmeyeceğim diye düşünerek her yerden engelle, annesi diğer akrabaları dahil, ve kendine ağır bi meşgale bul

Keşke yazmasaydın... Tabi şimdi yapacak bir şey yok iş işten geçti. Bir dahakine pişman olacağın şeyler yapmazsın umarım.

biliyorum küçük düşürdüm kendimi engeledim zaten bugün haklısınız

mevlananın bir sözüydü beni suçlarcasına yazmış yok mutsuz edenlere tesekkur falan diye bende sinirimden hakim olamadım yazdım. ah aptal kafam
Hım biliyorum o sözleri gerçekten kıskırtmış seni normal yazman sana hak verdim ama değmezmiş işte onu gördün bidaha yazmassın herşey bir tecrübe...

Hım biliyorum o sözleri gerçekten kıskırtmış seni normal yazman sana hak verdim ama değmezmiş işte onu gördün bidaha yazmassın herşey bir tecrübe...

herşeyi yalanmış. sık sık çevrimiçi o mutlu buldu birilerini beni ise insan yerine bile koymuyr o kadar değersizim.

Sildigini nerden anladin ki? Ayrica belki isi vardi snra cevap verecekti. Israrla yazilirsa tabii cevap alamazsin. Ben de gnlerdir birinden telefon bekliyorim sinirlendm uzuldm ama yazmadim. Sonunda kendisi sıkıntısı oldugu icin bilerek aramadigini soyledi. Biraz beklemek gerek yanii. Neyse bosver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…