Ya ciddi bi konu ama yorumunuza istemsiz güldüm canim sıkkın olduğu halde :) çok tatlı
Bende ciddi ciddi kizdim zaten Konusahibine... Yanlis oldugunun farkinda o yüzden söze gerek bulmadim...Ya ciddi bi konu ama yorumunuza istemsiz güldüm canim sıkkın olduğu halde :) çok tatlı
Cok sirin bi sekilde kizdin ama sevimli olmus gulesi geliyo insanın. :)Bende ciddi ciddi kizdim zaten Konusahibine... Yanlis oldugunun farkinda o yüzden söze gerek bulmadim...
Bende ciddi ciddi kizdim zaten Konusahibine... Yanlis oldugunun farkinda o yüzden söze gerek bulmadim...
Yoo kızmadım...
böyle yapa yapa soğursun inşallah
ne yazmıştı da kendine hakim olamadın da yazdın merak ettim
Kendini tutacaksin. İradene sahip cikacaksin canim, diyoruz ya bir sınavdayiz diye bu sınavi kazanmak da kaybetmek de elimizde..
Kendini uzunca bir sure tut, yazmamaya çalış bakma profiline.
Zaten sonra yazma istegi gelse bile yazamiyorsun garip ama öyle..
Merhaba sevgili arkadaşlar. Önceki konumu bilmeyenler için link; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanlimla-sorunlar.781503/
Arkadaşlar ben öyle hata ettim ki kendimi boğasım geldi. Bugün bir yazısını görüp eski nişanlıma kendi face hesabımdan mesaj attım bu bana cevap atmayınca ben mesaj üstüne mesaj attım. Hatta bazı mesajlarımı çevrimiçi olduğu halde okumadan sildi bile. His ediyrum zaten belki de biri var ama ben gibi saf hangi akla hizmet mesaj atıp kendimi küçülttüm ha bunda annesiniin de rolü var çünkü barışmamız için mesaj attı durdu. Ben yeniden olmaz dediğim halde. Kendimi çok küçük düşürdüm değil mi. Ben neden dimdik duramıyorum neden bkadar takip edip takıntı hali aldı nolur bu kardeşinize akıl verin. Cidden iç dünyamda sıkıntıdayım yapmak istemedğim halde yanlış olduğunu bildigim halde attım. İçim içimi yiyor mutlu hayatında belki biri var relax hiç mi değerim yoktu da hep böyle oldu vs. vsç.. akıl verin nolur bu akılsıza
evet kendini küçük düşürmüşsün ama artık yapacak birşey yok, önüne bak, nasılsa bu insanları bir daha görmeyeceğim diye düşünerek her yerden engelle, annesi diğer akrabaları dahil, ve kendine ağır bi meşgale bul
Hım biliyorum o sözleri gerçekten kıskırtmış seni normal yazman sana hak verdim ama değmezmiş işte onu gördün bidaha yazmassın herşey bir tecrübe...mevlananın bir sözüydü beni suçlarcasına yazmış yok mutsuz edenlere tesekkur falan diye bende sinirimden hakim olamadım yazdım. ah aptal kafam
Hım biliyorum o sözleri gerçekten kıskırtmış seni normal yazman sana hak verdim ama değmezmiş işte onu gördün bidaha yazmassın herşey bir tecrübe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?