bana çok kızacaksınız ;(

Sakin ol kuzum neden kendine bu kadar yükleniyorsun ki
Olabilir, kırılma noktaları yaşayabilirsin
Kendine karşı acımasız olma lütfen
Sonuçta içinde kalmadı söyledin rahatladın değil mi?
Oh bak yük kalktı üstünden o lafları söyleyince

diyecek hiç sözüm yok çünkü bende kızıyorum kendime canım

öyle canım bir ömür içimde kalsın istemedim. ama o yazmayınca daha çok kırıldım. zaten ayrılır ayrılmaz başka kız peşine koşmaya başlamıştı artık tamamen umursamaması da sanırım hayatına biri girdi. ne bileyim o çok rahat inşallah bende olurum

yanlış okumuş sanırım ama önemli olan senin bi daha bu hatayı tekrarlamaman çünkü sen ona msj attkça onun totosu havalanacak

evet öyle de oldu sanırım. Kendime kızdım ama toparlansam bitecek te

olursun olursun merak etme
şu yaptığını ben belki 5-6 kez yapmışımdır ayrıldıktan sonra patlama noktasına gelip
ama şimdi diyorum ki aman iyi ki yapmışım çünkü rahatlıyorsun
yaptıklarından pişman olma o an öyle gerekmese yapmazdın zaten
ben çok rahatladım hatta başkasından hoşlanmaya bile başladım emin ol sana da böyle olacak

evet hatta ailemde kızıyr takip etme diyorlar bana ama içimdeki bir dürtü illa bak bak dior. Senin gibi inşallah atlatırım. peki sen ne zamanda toparlandın canım
illaki atlatirsin canim inan bana.biz sana takibi birak desekte birakmayacagini bildigim icin öyle dedim ama kendini tut sakin yazma.madem engelledin öyle kalsin.ben nisan atmayi 3-4 ayda atlattim ama kardesi en yakin arkadasimdi onun dediklerini atlatmak,sindirmek 9-10 ay sürdü.arkadasimda yasadigim hayal kirikligi daha büyüktü yani.suan nefret bile duymuyorum,haklarimi helal edeli cok oldu,bana söylenenler,yasadiklarim aklima gelince icim ciz bile etmiyor,gülüyorum bile.suan cok cok mutlu ve huzurluyum.arkana bakmamalisin,acini dibine kadar yasa,aglama diyemem agla,duygularini bi kagida yaz ve en önemlisi kendinin önemini hic bi zaman unutma.atlatacaksin bana inan

Canim atlatsam bana yeter inan ki

Ayy canim insallah atlatirimm bunu oyle cok iatyrum ki benim daha bir ay dolmadi gever insallah

Ayy canim insallah atlatirimm bunu oyle cok iatyrum ki benim daha bir ay dolmadi gever insallah
merak etme gececek,buna inanarak devam et hayatina canim,hic bisey ailenden ve senden önemli degil.daha evlenmeden senin aileni dislayan,seninlede bir aile olmayi beceremez.etrafimizda birsürü evli insan var ama aile olmak bunu hissettirmek ve hissetmek cok ayri.annene daha simdiden karisma diyen bi adamdan ne sana koca,ne cocuklarina baba,nede ailene damat en önemlisi evlat olur.bende benzer seyleri duydum,hic birimiz agac kovugundan cikmadik,aileme ve bana saygi duymayan birine kendimi feda edemem kimse kusura bakmasin.sende ne zaman onu sevdigini hatirlarsan,ne zaman güzel anilar gelirse aklina bunu düsün ve ne kadar dogru karar verdigini anla

CANIM BANA NE DEDİ BİLİYOR MUSUN BEN KİMSENİN AİLESİNE EVLAT OLAMAM SEN GELİN GELECEKSİN DEDİ. ABLASI DA DEDİKİ ANNEN KOCA DEĞİL EVLAT ARIYORMUŞ KEŞKE ÖNCEDEN BİLSEYDİK DEDİ

Benim en sevdiğim şey birinin kendini tutmaması o cesareti bulup içinde ne varsa yazması. Çünkü savunduğum ve savunmayı asla bırakmayacağım bir şey var 'yaptığının pişmanlığı geçer yapmadığının ki asla' İlerde düşündükçe acaba o mesajı atsam bir şey değişir miydi? diye düşünüeceğine yapmışsın ve değişmeyeceğini görmüşsün. Bu saatten sonra bunu kabul edip önüne bakman en kolayı.Aklında varmış çünkü o mesajı atmak ne yapsan hep aklında kalacaktı ertelesen bile bir yerde patlardı o. Yada içinde patlardı ki bu en kötüsü.
Boşver canım o yüzden amaaan içimden geleni yaptım geriye baktığımda keşke m olmayacak de ve önüne bak artık temiz kafayla.

Son düzenleme:
CANIM BANA NE DEDİ BİLİYOR MUSUN BEN KİMSENİN AİLESİNE EVLAT OLAMAM SEN GELİN GELECEKSİN DEDİ. ABLASI DA DEDİKİ ANNEN KOCA DEĞİL EVLAT ARIYORMUŞ KEŞKE ÖNCEDEN BİLSEYDİK DEDİ
banada buna benzerini söylediler canim daha neler neler.bide kardesi en yakin arkadasimdi kac yillik.basta ailem onlari istemedigi icin nisan yapinca onlarda ailemi dislamak istediler.iftira bile attilar,yani demedigim biseyi demisim gibi gösterdiler.ama hic beddua etmiyorum herkes hakettigi hayati yasiyor eninde sonunda,sen sadece pozitif düsün,atlatacagina inan.sana öyle diyen birinden koca olmaz zaten,bosveeer,neler gecmiyor su hayatta.

ne güzel demişşin canım. Haklıın içimde dert olacaktı o farklı bir duygu. Ama o zaten çoktan eski o olmaktan çıkmış

Çok yanlış canım bu tür sözler aile ayrımı olmamalı daha şimdiden bunları dediyse zaten bitmiştir. Ki İnşallah ta hayatın çok mutlu olsun canım

Çok yanlış canım bu tür sözler aile ayrımı olmamalı daha şimdiden bunları dediyse zaten bitmiştir. Ki İnşallah ta hayatın çok mutlu olsun canım
amiin canim cümlemiz insallah sende cok cok mutlu olursun.mutlu olmak icin illa hayatinda biri olmasi gerekmiyor ama rahatlatacaksa söyleyeyim genelde kötü tecrübe edindekten sonra hayatina girenler daha bi deger veriyor senin önceden üzülüp kahroldugun konulara.illaki yeni bi iliski yasayacaksin,evleneceksin ve illaki ufak tefek sorunlar olacak ama hayatini birine endeksli yasama,hersey kendiliginden gelisiyor zaten

en büyük hatam bu oldu onu hayatımın merkezi yaptım oda beni yapmıştı. AMA KOCAMAN yanış mış insan ölümlü ve ne olcağı belli olmuyr. Zaten canım hayatıma birini almayı istemyrum da düşünmuyrum d en azzndan kafam rahat diyim. İnşallah mutlu oluruz..

zaten cok erken henüz,kimse olmasin suan icin hayatinda,hata yapmaya daha meyillisin.ve tekrar kötü bi tecrübe edinirsen bu sefer toparlamasi zor olur.benim hayatima 2 sene sonra biri girdi ve hala o var,iyiki var

zaten cok erken henüz,kimse olmasin suan icin hayatinda,hata yapmaya daha meyillisin.ve tekrar kötü bi tecrübe edinirsen bu sefer toparlamasi zor olur.benim hayatima 2 sene sonra biri girdi ve hala o var,iyiki var

canım senin adoına cok sevindim. peki nişanı sorun etti mi erkek arkadasın ?

Senin yatıp kalkıp nişanlı iken gerçek yüzünü gösterdiği için Allah'a şükretmen gerekirken neden bu adamın peşinden koşmak? Seni istemiyormuş tatlım nişanlı olduğunuz zamanda sana defalarca ayrılalım demiş. Sen yalvarmışsın. "Yalvarmak kelimesi senin tabirin yanlış anlama öyle yazmıştın diğer konunda." Sana saygısı olmayan ailene saygısı olmayan, annene saygısı olmayan birisi için nedir bu üzüntü? Bir daha yapma mümkünse kendisini bütün sosyal iletişim ağlarından sil, gözün görmesin. Ve evet onu lütfen unut!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…