bana çok yüklendi ve artık patladım...

Şok ola ola okudum, yahu neden ayrılmıyorsunuz?
Allah aşkına yapmayin bunu kendinize...
İşte bana anlattığı kaynana hikayesine inandım. Epey sonra durumu öğrendim...ev ile alakalı ise ben yeni girdi, toparlanamadı zannettim ama aslında evi tiksinç. Bundan ayrılmam lazım hem annem babam görseler kızım sen aklını mı yitirdin bu neyin nesi öyle derler...

Valla bn sandim ki sacinin arkasina yetisememisdir iyi sampuanlamamis. insanlik hali diye dusundum. Bi baktim hep boyle koku var yagli. Sonra itiraf etti sacini hiccc sampuanlamazmis neymis sampuan sagliksizmis. Bide ilk bulusmamizda ayakkabi boyasi surmus sacina beyazlari kapansin diye (bnden 12 yas buyuk). Obur bulusmada bi baktim saclar bembeyaz. Bazen ben de kndime hayret ediyorum hatta suç komple bende ne isim var bunun gibisiyle.
Ve sen bununla hala berabermisin sasirdim yol ver gitsin arkana bile bakma

Valla bn sandim ki sacinin arkasina yetisememisdir iyi sampuanlamamis. insanlik hali diye dusundum. Bi baktim hep boyle koku var yagli. Sonra itiraf etti sacini hiccc sampuanlamazmis neymis sampuan sagliksizmis. Bide ilk bulusmamizda ayakkabi boyasi surmus sacina beyazlari kapansin diye (bnden 12 yas buyuk). Obur bulusmada bi baktim saclar bembeyaz. Bazen ben de kndime hayret ediyorum hatta suç komple bende ne isim var bunun gibisiyle.
Sen gerçekten aklını kaçırmışsın, böyle bir manyakla niye uğraşıyorsun?

Ayol bu adam ac kalsa sizi kesip yer, durdugunuz kabahat hem bencil hem iğrenç pislik öğkk. Saçına ayakkabı boyası sürmek nedir ya vizyonsuz kart zampara. Topuklarinizi poponuza vura vura kaçın, üst üste şikayetler ederken iyi, siz rest çekince "üstüne çok geldim galiba özur dilerim" bu aklının başına gelmesinin bu kadar kısa sürmesi, bu surenin de sizin rest çektiğiniz ana denk gelmesi ilginç değil mi sizce de?

Sadece ama sadece bu pasakliligi bile ayrılma sebebi. Midem kalktı sabah sabah:kusmuk:

Kaç kurtar kendini bu adamdan ne köy olur ne kasaba

Bir senelik bir beraberliğimiz var ve uzun lafin kısası o o kadar bencil biri ki hep bana diyen biri. 3 saatlik bir mesafe ve hep benim gelmemi bekliyor. Bikeresinde bana bir saatlik yakınlıkta bi yere ablasını ziyarete gelmişti ve bana ugramadigi icin kirildigimdan dolayı bile bana söylemediğini bırakmadı. Hiçbir faydası dokunmadı, bana vaadlerde bulunup yerine bile getirmedi. Kendimi kullanilmis hissediyorum, bana islerini bile yaptırdı aptalım ben boşluktaydım. Para bile istedi ama geri ödedi az bi rakamda degildi. Allah kahretsin ki yeni ayrildigim döneme denk geldi ve tüm çabalarıma rağmen hayatıma girdi tam da boşlukta oldugum bir zamanda. Onun icin istediğini yapabilirdim öyle bir baglanmistim ki duygusal boşluktan dolayı. Ama rahata erisince cocuklarini bahane ederek coguzaman bana vakit ayırmadı. Ne zaman isi sınavı vs varsa beni daha sık aramaya başladı. Aslında her gün irtibattayız ama nasıl desem sanki beni kaybetmemek icin yapıyor sanki özlediğinden degil de hani kalsın belki lazim olur gibisinden yada bana öyle geliyor. Ögretmenlik sınavın kaybetmiş ve mahkemeyle yeniden sınava girme hakki kazandı. Simdi sürekli bana yükleniyor. iki haftadır hastayım, raporluyum calismiyorum ve biliyor. Öyle basım ağrıyor ki anlatamam bugün zaten iğneli bir tedavi gördüm epey sancim var. Ona söyledim ama yine de sürekli isleriyle alakalı beni arayıp durdu. Sürekli onun ALmanca olan yazilerini düzelttim ve bugün de yine öyle bir şey istedi ama ne konsantre olabiliyorum ne bir sey. Yine de düzelttim ve gönderdim, epey de ugrastim. Oglum annemde bu aralar hasta oldugumdan dolayı. Özenerek düzelttiğim seyleri sürekli eleştirdi. Gecenki düzelttiğinde bilmem kim okudu o da hatalar buldu dedi. Sende bastan ona gönder o zaman dedim. Bugünki icin ise düzelttiğim onca yerler icin "ben onu zaten düzeltmiştim" dedi ve icerikli bir şey sordu ki ben matematikçi degilim, sadece dil olarak Almancasi düzgün mü diye kontrol edebilirim. O senin bileceğin bir kisim benim matematikçi olmadigimi biliyorsun dedim. Dir dir dir konuşuyor neymiş arkadaşına da yollayabilirmismis sanki sana ne gerek var gibisinden ki benim de basım kazan gibi zaten. Artik patladım. Sakinlesemedim (telefondayız). Ona dedim ki: "Sana bir şey söyleyeyim mi. Ben hayatımda senin kadar bencil ve halden anlamaz birini görmedim. Hasta oldugumu biliyorsun, bugün doktordan geldigimi biliyorsun. Yazık degil mi diye hic mi düşünmüyorsun? Benim kendime hayrım yok Allahaskina sırf seni kırmamak icin hayır demedim isini gördüm ya hala eleştiriyorsun yaptigimize beğenmiyorsun sanki gerekmiyormuş gibi yapıyorsun. Artik çok yoruldum inan ben dayanamıyorum bunca yüke iyice sınıra geldim artık yapamıyorum " dedim. "Galiba seni üstüne çok fazla geldim sakin olur musun. Neymiş ben keyif kaciriyormusum" dedi. "Ben yatıyorum iyi geceler" diyip kapattım. Gerçekten iyice bunalttı beni, vampir gibi emiyor sanki beni hatta telefonda sinir olup yarasa emojisi bile koydum isminin yanına. SIzce bundan ayrılmalı miyim? Özür dilerse af mi etmeliyim. Ayraca beni bi diğer rahatsız eden şey de çok pasaklı olması. Saclarinin yağları kokuyor evi de pislik icinde. Bilmiyorum ailemle tanistirmak iyi bir fikir degil sanırım...bir de o kadar cimri ki milletin kullanılmış eski eski eşyalarını topluyor. Hiç mi mide yok ya milletin mesela eski tabakları felan evine alıp kullanıyorsun ne yedi içinden kimbilir. Ona her ziyaretten sonra mikrop kapıp hastalanıyorum. Geçen de sinir oldum ona gelirkene aktarmalı geldim ve trenim kaçtı, ona yarım saatlık bi mesafede olmama rağmen bi gelip beni almadı oradan gece tren istasyonunda dondum ve sonra üşütüp hastalandım. Merhametsiz ne olacak. kavga ettimizden dolayı sinirliyim şuan
Ah be canim adam seni kullanıyor ya sakın ailenle filan tanıştırma evi leşe dönmüş kişisel temizlikten bir haber adami başına ömür boyu bela mi edeceksin....
Silkelen kendine gel gözünü seveyim sen değerli bir kadınsın bunu sakın unutma...

Öggggg saçlarınin yağdan kokuyormu. Cidden nasil dayandim simdiye kadar.en cok buna takıldım pis kokudan nefret ederim. Ayriyetten kendine yazik etme yol yakinken dön

Başkalarıyla tanışıp konuşmaya başladım bile. O benim için bitmiştir. Hayatım boyunca hem kendi hem etrafı pislik ve çöp içinde olan biriyle hayatımı geçiremem. Artık yapamıyorum demiştim umarım artık aramaz beni.

adam cimri
adam aldatmis
adam pis
adam dusuncesiz
adam bencil
adam yalanci
adam guvenilmez
adam resmi nikah istemiyor
yani bunlar sizin mesajlarinizdan cikardiklarim nasil mideniz aliyor Allah askina ne haksizligi ne hakki sizin terazide bir sorun var bence mantikli dusunemiyorsunuz

Demi adam daha ne yapsın uzaklaşmam için 😂

Ben acaip duygusal boşluğa düşmüştüm o anıma denk geldi. Ben kafamda bitirdim bu olayı ve artık arayacağını zannetmiyorum. Artık yapamıyorum yeter dedim. Umarım bidaha arayıp rahatsız etmez.

Demi adam daha ne yapsın uzaklaşmam için 😂

Ben acaip duygusal boşluğa düşmüştüm o anıma denk geldi. Ben kafamda bitirdim bu olayı ve artık arayacağını zannetmiyorum. Artık yapamıyorum yeter dedim. Umarım bidaha arayıp rahatsız etmez.
ay inşallah kararinizdan donmezsiniz. ola ki yine geldi dusunmeyi birakip agziniza geleni sayin ki geri donusu olmasin :)

Ne çekiyorsun söylemişssinde zaten sal ipini gitsin okurken bunaldım ayrılmak için bisürü bahanen birikmiş ne duruyorsun

Bazen insan gerçekten kendine en büyük kötülüğü yapıyor bu yazdıklarınızı başkası icin okuyormuş gibi okuyun
Emin’im sizde göreceksiniz ne gerek var bu insani hayatınıza almanıza

Evet İğrenç. Bu kokarcanın beğenmemesi beni dün çıldırttı resmen ya. Hem kendi beceremiyo yapamıyo hem de benim hatasız bir şekilde yaptığım şey beğenilmiyor
Valla canım bak daha önce basından evlilik geçmiş galiba ama bu sefer lütfen bu adamdan uzak dur basını yakma vur tekmeyi yaa sen ne kadar düzgün konusan bir hanfendisin bunu düsün ve yol. Ver

Her şey bir yana "resmi nikah istiyor musun?" dediğinde, kapının önüne koymalıydınız. Bu nasıl bir soru? Nasıl bir zihniyeti var ki böyle saçma bir soru sorabiliyor? Anlattığınız kadarıyla, kişisel hijyeninden bile yoksun ve çıkarcı bir adam. Lütfen yapmayın bunu kendinize ve kurtulun.

Valla canım bak daha önce basından evlilik geçmiş galiba ama bu sefer lütfen bu adamdan uzak dur basını yakma vur tekmeyi yaa sen ne kadar düzgün konusan bir hanfendisin bunu düsün ve yol. Ver
Canım ya, sağol...normalde gayet sakinim, efendiyim ama işte fazla mütevazi olmak iyi değil çok alçakgönüllü olmamak lazım. Evet bir evlilik geçti başımdan anakuzusuydu ayrıldım kaynana akraba evime karışıp teftişe geliyorlardı her gün. Kaçtım arkama bakmadan...

'Aslında her gün irtibattayız ama nasıl desem sanki beni kaybetmemek icin yapıyor sanki özlediğinden degil de hani kalsın belki lazim olur gibisinden yada bana öyle geliyor.' böyle hissediyorsanız böyledir. Çok irdelemenize gerek bile yok. Kullandırmayın kendinizi. Kendi kıymetinizi bilin.lütfen.

Bir senelik bir beraberliğimiz var ve uzun lafin kısası o o kadar bencil biri ki hep bana diyen biri. 3 saatlik bir mesafe ve hep benim gelmemi bekliyor. Bikeresinde bana bir saatlik yakınlıkta bi yere ablasını ziyarete gelmişti ve bana ugramadigi icin kirildigimdan dolayı bile bana söylemediğini bırakmadı. Hiçbir faydası dokunmadı, bana vaadlerde bulunup yerine bile getirmedi. Kendimi kullanilmis hissediyorum, bana islerini bile yaptırdı aptalım ben boşluktaydım. Para bile istedi ama geri ödedi az bi rakamda degildi. Allah kahretsin ki yeni ayrildigim döneme denk geldi ve tüm çabalarıma rağmen hayatıma girdi tam da boşlukta oldugum bir zamanda. Onun icin istediğini yapabilirdim öyle bir baglanmistim ki duygusal boşluktan dolayı. Ama rahata erisince cocuklarini bahane ederek coguzaman bana vakit ayırmadı. Ne zaman isi sınavı vs varsa beni daha sık aramaya başladı. Aslında her gün irtibattayız ama nasıl desem sanki beni kaybetmemek icin yapıyor sanki özlediğinden degil de hani kalsın belki lazim olur gibisinden yada bana öyle geliyor. Ögretmenlik sınavın kaybetmiş ve mahkemeyle yeniden sınava girme hakki kazandı. Simdi sürekli bana yükleniyor. iki haftadır hastayım, raporluyum calismiyorum ve biliyor. Öyle basım ağrıyor ki anlatamam bugün zaten iğneli bir tedavi gördüm epey sancim var. Ona söyledim ama yine de sürekli isleriyle alakalı beni arayıp durdu. Sürekli onun ALmanca olan yazilerini düzelttim ve bugün de yine öyle bir şey istedi ama ne konsantre olabiliyorum ne bir sey. Yine de düzelttim ve gönderdim, epey de ugrastim. Oglum annemde bu aralar hasta oldugumdan dolayı. Özenerek düzelttiğim seyleri sürekli eleştirdi. Gecenki düzelttiğinde bilmem kim okudu o da hatalar buldu dedi. Sende bastan ona gönder o zaman dedim. Bugünki icin ise düzelttiğim onca yerler icin "ben onu zaten düzeltmiştim" dedi ve icerikli bir şey sordu ki ben matematikçi degilim, sadece dil olarak Almancasi düzgün mü diye kontrol edebilirim. O senin bileceğin bir kisim benim matematikçi olmadigimi biliyorsun dedim. Dir dir dir konuşuyor neymiş arkadaşına da yollayabilirmismis sanki sana ne gerek var gibisinden ki benim de basım kazan gibi zaten. Artik patladım. Sakinlesemedim (telefondayız). Ona dedim ki: "Sana bir şey söyleyeyim mi. Ben hayatımda senin kadar bencil ve halden anlamaz birini görmedim. Hasta oldugumu biliyorsun, bugün doktordan geldigimi biliyorsun. Yazık degil mi diye hic mi düşünmüyorsun? Benim kendime hayrım yok Allahaskina sırf seni kırmamak icin hayır demedim isini gördüm ya hala eleştiriyorsun yaptigimize beğenmiyorsun sanki gereksizmiş gibi yapıyorsun. Artik çok yoruldum inan ben dayanamıyorum bunca yüke iyice sınıra geldim artık yapamıyorum " dedim. "Galiba seni üstüne çok fazla geldim sakin olur musun.” dedi. Neymiş ben keyif kaciriyormusum. "Ben yatıyorum iyi geceler" diyip kapattım. Gerçekten iyice bunalttı beni, vampir gibi emiyor sanki beni hatta telefonda sinir olup yarasa emojisi bile koydum isminin yanına. SIzce bundan ayrılmalı miyim? Özür dilerse af mi etmeliyim. Ayraca beni bi diğer rahatsız eden şey de çok pasaklı olması. Saclarinin yağları kokuyor evi de pislik icinde. Bilmiyorum ailemle tanistirmak iyi bir fikir degil sanırım...bir de o kadar cimri ki milletin kullanılmış eski eski eşyalarını topluyor. Hiç mi mide yok ya milletin mesela eski tabakları felan evine alıp kullanıyorsun ne yedi içinden kimbilir. Ona her ziyaretten sonra mikrop kapıp hastalanıyorum. Geçen de sinir oldum ona gelirkene aktarmalı geldim ve trenim kaçtı, ona yarım saatlık bi mesafede olmama rağmen bi gelip beni almadı oradan gece tren istasyonunda dondum ve sonra üşütüp hastalandım. Merhametsiz ne olacak. kavga ettimizden dolayı sinirliyim şuan
Aynen daral geldi bana da okurken ne ihtiyacınız var ki bu insana. Aşk desen aşk değil arkadaş desen arkadaş değil. Her haliyle sorunlu bir tip karşınızdaki yani neden onunla görüşmek istiyorsunuz hâlâ. Oğlunuz varmış ona ilgi gösterin bu adama gösterdiğiniz ilgiyi çünkü bu adam suistimal ediyor iyi niyetinizi. Çok istiyorsa kendisine bir tercuman tutsun. Ama yok cimri demiştiniz değil mi hmmm yeterince açık sanırım anlatmak istediğim, dünyada ki tek erkek bu değil inanın sizi anlayacak biri çıkar karşınıza siz kendinizi toparlayın oğlunuzla mutlu olun :kahve:

Back
X