• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da akil verebilir misiniz evlilik ile ilgili

şimdiden bunları yapan evlenince şiddete başvurur. bu net.
o yüzden yavaş yavaş uzaklaş ve bitir arkadaşım.
hayatını zindan etme..

Senin psikolojinle oynamaya çalışıyor ve ona muhtaç oldugunu düşündürmeye çalışıyor.Boyle adamlara prim vermeyin lütfen sonra TV de birsuru olay izliyoruz hep bu şekilde başlıyor olaylar bunlar ilk aşamaları.ayril ve tüm baglantini kopar

2 yillik bir iliskim var..ilk zamanlar iyiydik guzeldi ama simdi en ufak birseyde bagiriyor agir laflar ediyor. ben muhendisim o lise mezunu..ama is bulamadigi icin bi firmaya isci olarak girdi calisiyor.onceden asla takmadim sevgi varsa olur dedim.. ama mesela yolda yururken sana yurumeyi ogretemedim diyor gulme erkekler ustune alinir diyo biyere gidiyoz erkekler vardi niye baktin allahim kimseyi gordugum de yok konusuyor da konusuyor.. tanistigimizda kadin haklari oyle boyle kultur edebiyat iste anlatiyordu allahim ne guzel insan demistim.. ama simdi durmadan senin yuzunden senin icin yapiyorum senin icin calisiyorum benim yaptigim birsey de yok bekliyorum evlilik icin aileme karsi paramiz olsun biriksin evleniriz diye.ama sen diyo yukumu almiyorsun yardim etmiyorsun ben ne yapabilirim ki kiz olan benim.. zaten meslegim var bekliyorum isi olsun diye.. Ama bana hep sen nankorsun diyor. insan kendisi icin calismaz mi yani anlayamiyorum herkes baskasi icin degil kendisi icin calisir di mi.. bagir cagir hep beni bitirdin bıktırdın beni delirtiyorsun iliskimiz icin birsey yapmiyorsun ailene soylemiyorsun falan zaten annem biliyo yani is guc olmadan nasil olacak babama ne dicem diyo hakli annem de okumus devlet memuru. artik ne yapacagimi bilemedim sorun bende mi diyorum ama ben ona asla kotu bir soz etmedim o bana neler neler diyo kisiligime hakaret ediyo aklin yok senin diyo ailene karsi pisiriksin diyo ben hep bana bagiran adam icin nasil ailemi karsima alayim ki hem para yok iş yok.. Pesinden kosamam diyo birde beni boguyorsun diyo sonra da evlenelim seviyorum diyo boyle sevgi olur mu.. olay buyumesin diye susuyorum sonradan ona icimi doktum yazdim.. yazdim cunku yuzyuze konusmak mumkun degil.. anlattim bana boyle yapma duzelt kendini diye daha da kotu laflar soyledi. onu oyle yapan benmisim. ben bagirtiyormusun cildirtiyormusun o yuzden ben ondan ozur dilemeliymisim onu delirten ben misim. beni cildirtiyorsun senin yuzunden boyleyim diyo allahim ne yapmaliyim ?

sence ne yapmalısın?

tek iyi bişey göremedim ben?

Senin kendinle bir derdin mi var? Adam bütün sebepleri sermiş önüne daha ne yapayım diyorsun. Arkana bile bakma. Bağıracak, çağıracak, hakaret psikolojik şiddet ne varsa yapacak. Sonrada seviyorum diyecek. Ağzına kürekle vurmak lazım böylelerinin. Sevgi öyle değil böyle olur diye. Lise/ üniversite mezunu olması değil önünüzdeki sorun. Sevgilinizin "ayı" olması.

başkalarından önce kendi ruh sağlığı düşün. adam evlendikten sonra sana neler yapacak hiçbir tahminin var mı?

Hadi burada evli, cocuklu ve issiz kadinlar bu hareketler karşında hemen dan diye bosanip hayatlarını değiştiremiyorlar da siz neyi bekliyorsunuz ben anlamadim? Gencecik yasinizda okumus etmis para kazanmaya baslamissiniz da kendinize niye hakaretler ettiriyorsunuz? Kendinize bunca emegi ve yatirimi allahın cahili ve karaktersizi (kusra bakmayın ama az bile söylüyorum bence) gelip yerle bir etsin diye mi yaptiniz? Lutfen bunu kendinize yapmayın ve ayrilin.

2 yillik bir iliskim var..ilk zamanlar iyiydik guzeldi ama simdi en ufak birseyde bagiriyor agir laflar ediyor. ben muhendisim o lise mezunu..ama is bulamadigi icin bi firmaya isci olarak girdi calisiyor.onceden asla takmadim sevgi varsa olur dedim.. ama mesela yolda yururken sana yurumeyi ogretemedim diyor gulme erkekler ustune alinir diyo biyere gidiyoz erkekler vardi niye baktin allahim kimseyi gordugum de yok konusuyor da konusuyor.. tanistigimizda kadin haklari oyle boyle kultur edebiyat iste anlatiyordu allahim ne guzel insan demistim.. ama simdi durmadan senin yuzunden senin icin yapiyorum senin icin calisiyorum benim yaptigim birsey de yok bekliyorum evlilik icin aileme karsi paramiz olsun biriksin evleniriz diye.ama sen diyo yukumu almiyorsun yardim etmiyorsun ben ne yapabilirim ki kiz olan benim.. zaten meslegim var bekliyorum isi olsun diye.. Ama bana hep sen nankorsun diyor. insan kendisi icin calismaz mi yani anlayamiyorum herkes baskasi icin degil kendisi icin calisir di mi.. bagir cagir hep beni bitirdin bıktırdın beni delirtiyorsun iliskimiz icin birsey yapmiyorsun ailene soylemiyorsun falan zaten annem biliyo yani is guc olmadan nasil olacak babama ne dicem diyo hakli annem de okumus devlet memuru. artik ne yapacagimi bilemedim sorun bende mi diyorum ama ben ona asla kotu bir soz etmedim o bana neler neler diyo kisiligime hakaret ediyo aklin yok senin diyo ailene karsi pisiriksin diyo ben hep bana bagiran adam icin nasil ailemi karsima alayim ki hem para yok iş yok.. Pesinden kosamam diyo birde beni boguyorsun diyo sonra da evlenelim seviyorum diyo boyle sevgi olur mu.. olay buyumesin diye susuyorum sonradan ona icimi doktum yazdim.. yazdim cunku yuzyuze konusmak mumkun degil.. anlattim bana boyle yapma duzelt kendini diye daha da kotu laflar soyledi. onu oyle yapan benmisim. ben bagirtiyormusun cildirtiyormusun o yuzden ben ondan ozur dilemeliymisim onu delirten ben misim. beni cildirtiyorsun senin yuzunden boyleyim diyo allahim ne yapmaliyim ?
Aşırı bi kompleks gordum.. Sana kendini yetersiz gostererek bu açığını kapatmaya calisiyor sanki..
Hem derdi neymis de surekli seni suçluyor, azarlayip bagirip cagiriyor..
Simdiden boyleyse dusunmek istemiyorum ilerisini..

Evet sen hatalısın. Bu adamı çektiğin için, bu kadar hakarete, özgürlüğünü kısıtlamasına ve adam vasfında pek bişey taşımamasına rağmen hala bu şahıstan kendine bir koca çıkarmaya çalıştığın için hatalısın.

Hatalısın yanii...yeryüzünde dolaşan son erkek değilse, bile bile ladesee gidiyorsun.

mühendis birinin işsiz vasıfsız lise mezunu biri ile ne işi olur anlamıyorum
sonra da böyle şeyler yaşarsınız işte

Back
X