• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da bir fikir verin lütfen....

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nuci

Ziyaretçi
merhaba arkadaslar a.siçinden çıkamadıgım bır sorunum var sızlere danısmak ıstedım fıkırlerınız onemlı....ben daha yenı sozlendım ve sözlum işi geregi 4 5 gun eve gelmıyo ama hiç:teselli: bu durumda ben evde yanlız kalıcam..biz tanıstıgımızdada bu işi yapıodu ve ben onu boyle kabul ettm bırbırımızı yıllardır tanıyorz:asigim:..ilk basta ailem bıraz sorun çıkardı ama okey dedıler ... sozlendıkten sonra çevremdekı herkez bole olmaz bu adam evlenıncede 4 5 gun eve gelmıcek (işinden dolayı) ve sen yanlız kalıcaksın çok pişman olursun gıbı seyler solemeye basladılar...sımdı arkadaslar sıze soruyorum ozellıklede evlı ablalara..? ne yapmalıyım sevdıgım ınsandan sırf işi boylede dıye vazmı geceyımÇok üzgünüm çoook bu işi konusunda baska bı sorun yok iyi anlaşıyoruz. ailler gayet iyi anlasıo ama bu mesele artk kafama çok takılıyo...ne olur bana fıkır verırmısınız.

tatlım sevdiceğinden işi gereği 4 / 5 gün evine gelemiyor die ayrılmak çok saçma ve çok duygusuzca verilen bir karar gibi geldi bana. Asker eşleri polis eşleri ne yapsın o halde. Ne yani vardiyalı yada nöbetli çalışanlar evlenmesin mi ?

siz yalnız kalmak istemiyor musunuz ?

Hos birsey degil tabiki lakin ayrilma sebebi olamaz...en azindan bence...:kahve:

Ekmek aslanin agzinda degil migdesine...müstakbel esinin isi gücü oldugna sevinmelisin...ayrica evlendikten sonrada bu tarz bir ise girebilirdir...o zaman ne yapicaktin??:delphin:

canım senin ne hssedeceğin önemli
şöyle bi sesiz yalnız kalacağın b yere otur
4-5 yıllık evli gibi hayal et kendini

ne hissediyorsun bu durumla ilgili ne düşünüyorsun bi tart kafanda...
ama 4-5 yıllık evli olduğunu iyice yer ettir zihninde...

sonra sor.. kendine.
dayanabilir miyim? diye

ha ilk aylarınız biraz sıknıtlı olur hani hep beraber olmak bieşyler yapmak istersin ama o işi gereği hep yanında olamayacağı çin sıkntı olabilir...
ama bu sana bağlı sen sabırlı mısın tolare edebilr msin???
burdsa senin önceliklern önemlii...

millet der ne demişler e şeğin kyuruğunu meydanda kesme kimi uzun der kimi kısa...

senin nası gördüğün önemli......

siz yalnız kalmak istemiyor musunuz ? [/QUOben ıstemıyorum degıl yaparım bısey olmaz...zaten sozlumde dıyo ben olmadımda annende kalırsın yada benım annmede kalırsın evd eyanlız kalmak zorunda degılsın dıyo...ama çevremdekı herkes bu duruma karsı çıkıyo...

benim babam da annemle evlendiginde sadece haftada 1 gun eve gelebiliyormus. iki uc sene boyle surmus bu durum. simdiden o isin hep oyle gidecegi belli olmaz... annemle babam 26 senelik evli, hem evliligin en kritik yillari ilk birkac yildir... ustelik bizde kaynana + gorumce faktoru de vardi. yani demem o ki, gonul ve kafa birligi olunca neden sorun olsun...

önemli olan evde olduğu zaman değil,evdeyken yaşadıklarınız,yaşayacaklarınız bana göre.
eşi asker,polis vs olanlar ne yapsın o zaman?
yalnız işi nedir hakkaten çok merak ettim:sm_confused:

Hos birsey degil tabiki lakin ayrilma sebebi olamaz...en azindan bence...:kahve:

Ekmek aslanin agzinda degil migdesine...müstakbel esinin isi gücü oldugna sevinmelisin...ayrica evlendikten sonrada bu tarz bir ise girebilirdir...o zaman ne yapicaktin??:delphin:

işte aynen bend ebu sekılde dusunuyorum tesekkur ederım sıze...sonuçta hiç işi gucude olmayabılırdı...sonuçta oda suan mecbur çalısmaya para kazanmaya:teselli:

siz yalnız kalmak istemiyor musunuz ? [/QUOben ıstemıyorum degıl yaparım bısey olmaz...zaten sozlumde dıyo ben olmadımda annende kalırsın yada benım annmede kalırsın evd eyanlız kalmak zorunda degılsın dıyo...ama çevremdekı herkes bu duruma karsı çıkıyo...

çevrenizdekiler sizin yalnızlığınızdan şikayetçi..
peki neden huzursuzlanıyorlar sordunuz mu ?
dile getiriyorlar mı düşüncelerini ?

işte aynen bend ebu sekılde dusunuyorum tesekkur ederım sıze...sonuçta hiç işi gucude olmayabılırdı...sonuçta oda suan mecbur çalısmaya para kazanmaya:teselli:

Anladigim kadariyla aslinda bu konuda sorun yaratan sen degil ailen...muhtemelen baski altinda kaliyorsun...CADIARZU

Ailenle konus ve senin icin bunun hic sorun olmadigni söyle...hem kimbilir belki ilerde daha degisik bir is bulur yada bu isinde sabit bir bölüme girebilir...a.s

Sorununuz sadece bu ise...ayrilmak cidden cok sacma...:delphin:

aılem degılde akrabalarım çevremdekı arkadaslarım baskı yapıyo... evet sorunumuz sadece onun işi baska sorunumuz yok çok sukur ...ilerde duzenlı bır işe gırme ımkanıda var ama suan degıl :1no2:

önemli olan evde olduğu zaman değil,evdeyken yaşadıklarınız,yaşayacaklarınız bana göre.
eşi asker,polis vs olanlar ne yapsın o zaman?
yalnız işi nedir hakkaten çok merak ettim:sm_confused:

evet haklısınız ...sozlum denızcı

merhaba arkadaslar a.siçinden çıkamadıgım bır sorunum var sızlere danısmak ıstedım fıkırlerınız onemlı....ben daha yenı sozlendım ve sözlum işi geregi 4 5 gun eve gelmıyo ama hiç:teselli: bu durumda ben evde yanlız kalıcam..biz tanıstıgımızdada bu işi yapıodu ve ben onu boyle kabul ettm bırbırımızı yıllardır tanıyorz:asigim:..ilk basta ailem bıraz sorun çıkardı ama okey dedıler ... sozlendıkten sonra çevremdekı herkez bole olmaz bu adam evlenıncede 4 5 gun eve gelmıcek (işinden dolayı) ve sen yanlız kalıcaksın çok pişman olursun gıbı seyler solemeye basladılar...sımdı arkadaslar sıze soruyorum ozellıklede evlı ablalara..? ne yapmalıyım sevdıgım ınsandan sırf işi boylede dıye vazmı geceyımÇok üzgünüm çoook bu işi konusunda baska bı sorun yok iyi anlaşıyoruz. ailler gayet iyi anlasıo ama bu mesele artk kafama çok takılıyo...ne olur bana fıkır verırmısınız.

Ekmek parası kolay kazanılmıyor ne yazık ki.. Çevrenızı kınıyorum canım.. Sözlünüzde istemez tabiki böyle olmasını,karısını 4-5 gun evde yalnız bırakmayı ama artık su zamanda ekmek aslanın agzında canımcım..
Benımde eşimin nöbetlerı oluyor,yenı evlıyım bı basıma kalıyorum.. kalmak zorundayım.Bu zamanda bırbırınıze arka cıkmıcaksınızda ne zaman cıkcaksınız..

esınız gecelerımı nobette oluyo sadece

bencede canım çevrenizdeki insanları pek fazla umursamayın bu konuda benim arkadaşımda nişanlıydı ve denizciydi vede 6 ay boyunca eve gelmiyecekti onada çok şeyler sölendi,söledik hattananiknanik ama o dinlemedi ama sonunda anlaşamayıp bu konuyla alakası olmayan sebebten dolayı ayrıldılar sen yine iyisin bu durumda o anca 6 ay duruyo 1-2 ay burda olup tekrar dönüyodu..sende umursama düşünme sevdiğinle mutluysan gerisi mühim değil bence tabiki zor bi durum ama içinde çıkılmıycak bi durum değilsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

tesekkur ederım.... verdıgınız fıkırler benım ıçın çok onemlıyerimseniben

aılem degılde akrabalarım çevremdekı arkadaslarım baskı yapıyo... evet sorunumuz sadece onun işi baska sorunumuz yok çok sukur ...ilerde duzenlı bır işe gırme ımkanıda var ama suan degıl :1no2:

Hadi ailen olsa tamam diyecem bir yerde onlarin sözleri seni etkiler ...fakat akrabalara arkadaslara niye bu kadar takiyorsunki?? Onlarda kim ya?? Dis kapinin dis mandali güzelim...bosversene!!:delphin:

Hic sorun etme...hem ilerde düzenli bir ise girme imkanida varmis...konusanlara kulaklarini tika...ben kabul ettikten sonra sizi ilgilendirmez de olsun bitsin.:delphin:

evet haklısınız ...sozlum denızcı

şekerim sende hamama girmek istiyosun ama terlermiyim diye soruyosunbenneyaptımki
denizci adam elbette eve gelemeyebilir.
bence bunda abartılacak bişey yok.işi bu adamın.niye gelmedin deiyemezsin.
anladığım kadarıyla senin bi derdin yok bu durumla alakalı,milletin derdi seni germiş.
bişey diyenlere üsturuplu bi şekilde bi şikayetin olmadığını,memnun olduğunu,hatta bir ömür boyu hasret çekerek sevgililik kıvamını koruyacağınız için mutlu olduğunu,onun geleceği geceler özenle hazırlanacağını,her zaman olabilecek pejmurde halini görmeyeceğini vs.. vs.. anlatki karşı taraf bunalıma girsin benim kocam niye her gün evde diye-tatlicadiarzu-

çevrendekilere ne alalala sen dayanabilirim sorun olmaz diyecek kadar kendine güvenebildikten sonra kimene

Back
X