- 9 Eylül 2020
- 4.603
- 6.475
- 25
- Konu Sahibi Denizzzz159
bosanmak için neyı beklıyorsunuz acaba
Seviyesiz sensin ben kimsenin icinde kavga falan cikarmadim iyice okumadiniz heralde .Bence iki tarafta gayet seviyesiz. O küfür ediyor siz insan içinde kavga çıkartıyorsunuz.. Değişik. Bence boşanın çok yüz göz olmuşsunuz
Yazdıklarınıza kısmen katılıyorum. Ama tüm kırmızı çizgiler asılmış. Artık saygı kazanma vb. bir şansı yok. K.v. tükürmus hakaret etmiş. Eş dövmüş üstelik herjesin içinde. (Gerçi tek de olsa aynı) Siz konu sahibi boşanmayacaksa mantıklı yazmışsınız ama boşanmak zorunda. Yoksa coook dayak yer maalesef.4 ayda çok yüz göz olmuşsunuz. Sekiz yılda ailesini hiç görmediniz mi.O zaman tavırları nasıldı..Evliliğinizi bitirmek istemiyorsanız fazla samimiyet kurmadan ailesi ile mesafelide olsa görüşeceğinizi bilerek davranın..Sonuçta o adamı o aile yetiştirdi..Ömür boyu onları hiç görmem diyé beklemeyin.İnatlaşmak üstün çıkmaya çalışmak , yok saymak yerine onları idare etmeye çalışın..Eşiniz ailesini silemez ama sizi gerektiğinde savunabilir..Siz saygılı davrandığınız halde onlar kötü davranıyorsa eşin bunu görecektir..Karşılıklı restleştiğinizde eşin taraf tutmak zorunda kalacak..inan erkekte olsa kadında olsa aile ile eş arasında kalmak çok zor .Daha evliliğe alışmamışken git gel lafları havada uçuşuyor...Düşün önce bu evliliğe bu şartlarda devam edebilirmiyim edemezmiyim..Edeceksen bunları göze alacaksın..Şimdiden aranıza soğukluk inatlaşma girerse sonra ailesiyle iyi olsanda eşinle ilk günki gibi olamazsın..Çünkü insan farkında olmadan içinde kin biriktiriyor.Artık herşey iyi olsa bile en ufak tartışmada bütün biriktirilenler ortaya dökülüyor....Sadece iyi düşün gerçrkten ayrılmak istiyorsan blöf yapma ayrıl..Devam etmek istiyorsan da değiştiririm diye değil ben onu gerçekten srviyorum ve zamanla herşey yoluna girer idare edebilirim diye düşünerek karar verin....Ne demişler "Ya bu deveyi güdersin, ya da bu diyardan gidersin".
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 522 gün geçti.
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 14-05-2021
Hamileliğimin 30. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 74 gün kaldı.
Bu sırada dalak tarafından kırmızı kan hücrelerinin üretimi biter ve kırmızı kan hücresi üretimini kemik iliği üstlenir. (Kırmızı kan hücreleri geçmişte sırasıyla kan adaları denilen doku grupları, daha sonra karaciğer ve en son kemik iliğinden önce dalak tarafından üretiliyordu.) Bu noktadan sonra doğuma kadar hava yolculuğu hamileler için önerilmez. Bebeğiniz ritmik olarak nefes alma hareketi yapıyor fakat akciğerleri hala tam olgunlaşmış durumda değil.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1400 gr. - Yaklaşık boyu : 39.9 cm. (Baştan Topuğa)
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 22-09-2021
Hamileliğimin 11. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 205 gün kaldı.
Önümüzdeki iki gün içinde bebeğinizin göz kapakları birleşecek ve geçici bir süre kapalı olarak kalacaktır. Annelerin, sabah bulantısı sonucu atladıkları öğünler, mide bulantısına sebep olacaktır. Öğün atlamak yerine küçük öğünler yiyin. Diğer kültürlerde doğum : İsveçde tüm doğumlar yüksek eğitimli ebeler tarafından yönetilen hastanelerde gerçekleştirilir. Doğum öncesi her türlü bakım, kontrol ve sağlık giderleri her kadın için ücretsizdir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 8 gr. - Yaklaşık boyu : 31 mm. (Baştan Popoya)
Vurdu diyorum oyuzden odaya kapandim dkyorum sen hala film gib deyip dalga geciyosun ve dun geve ben sinirden yanlis yazmisim yazdiklarim insallah basina gelmezde ozaman hulya kocyigt turkan soray gibimi odaha kpaniyosun gorursun bu birinci ikinicde biz bastan konustuk diyorum oda kabul etti ozaman en basindan diyecekti kabul etmiyorum diye iyice okumadan vicsansizca ve dalga gecercesine yorum yapkcaksan hic yapma.daha turkçe yi bile öğrenemeden evlenmişsin.
kocan sana vurmakta hatalı,kaynanan tukurmekte hatalı amenna, kabul edilebilir bir yanlış değil.
ama senin ailen eve gelmeyecek diyip kendi aileni çoluk çombalak toplayıp da "ama benim ailem benim kocama bişe yapmadıkieee" demek olmaz, onunki gelemezse seninki de gelemez. adamın asabı bozulur bu konuya, sinirlenmekte haklı, bir de içeri kapanıp ağlamalar falan hulya koçyiğit filmi gibi nedir öyle.
saçma saçma yaşlarda evleniyorsunuz, herşey evcilik gibi olacak sanıyosunuz sonra 4 ayda boşanma, dua et de çocuğun olmamış, yoksa şu saçmalığın içine bir de yanlış yetiştirilmek uzere bir yavru gelecekti.
Ne bicim konusuyosun ya dalga gecer gbi ! Esim bana
Vurdu diyorum oyuzden odaya kapandim dkyorum sen hala film gib deyip dalga geciyosun ve dun geve ben sinirden yanlis yazmisim yazdiklarim insallah basina gelmezde ozaman hulya kocyigt turkan soray gibimi odaha kpaniyosun gorursun bu birinci ikinicde biz bastan konustuk diyorum oda kabul etti ozaman en basindan diyecekti kabul etmiyorum diye iyice okumadan vicsansizca ve dalga gecercesine yorum yapkcaksan hic yapma.
Tabi canim kolayini bulsan iyi olmus vurmus diceksin . Hemcinsis sozde .eşinin yerinde ben olsam ailem ne yapmış olursa olsun onlar gelmiyorsa senin ailen de gelemezdi, gözune sokar gibi adamın aileni eve almışsın, ben olsam ben de bozulurdum, herkesin ailesi kendisine tatlı.
vurmak affedilemez orası ayrı.