• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana da bir yorum yapın lütfen

papatya gelini sana imrendim gerçekten hele o kundaktaki ufaklığı mıncıklayasım geldi:KK33:
aynı bensin biliyor musun bu konuda:)) bende senin gibi duygusal bebek ve hamile gördüğünde dayanamayıp ağlayan bir yandan anne olmak için yanıp tutuşan bir yandan da yaşayacaklarımı düşündükçe aman yok ben yapamam benden anne olmaz yok uykusu gazı yemeği büyümesi okulu oyyyyy derken isteğimden o an vazgeçiyordum kiiii...ben daha uzun yıllar olmaz die düşünürken kendimi rahatlatırken bir yandan da olsun die tedavi olan olmuyor die ağlayan saçma sapan bir insandım rabbim bana ders verircesine sen ne istediğini bilmiyon al sana çocuk diip 4 üz verdi:)) al şimdi ne olacak 1 tane ile üdşündüklerini 4 ile çarp tansiyonum çıkıyor:))) bende hala aynı korkuları yaşıyorum sanırım kucağıma alınca geçecek bu korkular inşallah geçer..

artık akşamları bi yandan karnımı sevip bi yandan tv izlerken iyi izle satu bi daha bu kadar rahat saatlerce tv ye bakamayacaksın diyorum ah çok karışık duygular:)))

Yaşın kaç canım eğer küçükse acele etme,ama 25 yaş üstüysen bence artık zamanı gelmiştir.Şayet tek çocuk düşünmüyorsan(!)Annelik öyle öğrenilen bir şey değil yaradan karnına o canlıyı nasip ettiği dakika o duyguyu da aynı anda veriyor sana hiç şüphen olmasın.Gece yarısı bebişin ,senin o tatlı uykunu bölüp ağladığında yatağından bir sinirle kalkarsın beşiğin başına bi gidersin onun o küçük suratını görürsün bütün sinirin bir anda dağılıverir.Senden bir parçayı büyütmek onu yetiştirmek en büyük mucizen olur :KK36:Benimde 6,5 yaşında bir oğlum var 2.yi yapmam artık diyordum ama hormonlar bebek diye tutturdu,çok istiyorum şimdi kucağıma almayı :anneadayı::KK200:

aynı bensin biliyor musun bu konuda:)) bende senin gibi duygusal bebek ve hamile gördüğünde dayanamayıp ağlayan bir yandan anne olmak için yanıp tutuşan bir yandan da yaşayacaklarımı düşündükçe aman yok ben yapamam benden anne olmaz yok uykusu gazı yemeği büyümesi okulu oyyyyy derken isteğimden o an vazgeçiyordum kiiii...ben daha uzun yıllar olmaz die düşünürken kendimi rahatlatırken bir yandan da olsun die tedavi olan olmuyor die ağlayan saçma sapan bir insandım rabbim bana ders verircesine sen ne istediğini bilmiyon al sana çocuk diip 4 üz verdi:)) al şimdi ne olacak 1 tane ile üdşündüklerini 4 ile çarp tansiyonum çıkıyor:))) bende hala aynı korkuları yaşıyorum sanırım kucağıma alınca geçecek bu korkular inşallah geçer..

artık akşamları bi yandan karnımı sevip bi yandan tv izlerken iyi izle satu bi daha bu kadar rahat saatlerce tv ye bakamayacaksın diyorum ah çok karışık duygular:)))

:eek:ayyy valla aynı beni anlatmışsın canım tam olarak duygularım böyle sayılır.bu arada Allah yardımcın olsun işin çok çok çok çok zor.

Yaşın kaç canım eğer küçükse acele etme,ama 25 yaş üstüysen bence artık zamanı gelmiştir.Şayet tek çocuk düşünmüyorsan(!)Annelik öyle öğrenilen bir şey değil yaradan karnına o canlıyı nasip ettiği dakika o duyguyu da aynı anda veriyor sana hiç şüphen olmasın.Gece yarısı bebişin ,senin o tatlı uykunu bölüp ağladığında yatağından bir sinirle kalkarsın beşiğin başına bi gidersin onun o küçük suratını görürsün bütün sinirin bir anda dağılıverir.Senden bir parçayı büyütmek onu yetiştirmek en büyük mucizen olur :KK36:Benimde 6,5 yaşında bir oğlum var 2.yi yapmam artık diyordum ama hormonlar bebek diye tutturdu,çok istiyorum şimdi kucağıma almayı :anneadayı::KK200:

canım yaşım 30 3 yıllık evliyim.daha önceden de yazdım evlendiğimden beri ameliyat,tedavi,borçlar derken hep erteledim.şimdi yavaş yavaş istiyor gibiyim.Allah nasip ederse 2 çocuk istiyorum ama gel gör ki daha birincide kafam allak bullak.anneme ve kayınvalideme bakarsan onlar evlendiğim günden istiyorlar biz bakarız diyorlar.zaten şimdi yapmaya karar versem doktora git ilaca başla falan en az 2-3 ay geçecek.

:eek:ayyy valla aynı beni anlatmışsın canım tam olarak duygularım böyle sayılır.bu arada Allah yardımcın olsun işin çok çok çok çok zor.
:KK53: evet seni okurken de aynı ben demiştim:)) akışına bırak, bırakalım düşünürsen çıkamıyoruz içnden..
aminnnn çok zor gerçekten rabbim sabır versin ne diim:))

herkese selam.
aslında benimki biraz dertten ziyade kafa karışıklığı.bana da bir yorum yapın kızlar.
daha öncede buna benzer konular açmıştım fakat hala çözemedim ve konuşabileceğim kimsem yok kafam karıştıkça karıştı.konuya gireyim en iyisi..
3 yıllık evliyim.hamile kalmak istiyorum ama bazı günler bu düşünce,annelik duygusu tavan yapıyor bazende hiç istemiyorum.eşim,ailesi,benim ailem dünden razı hamile kalmama ama ben çok kararsızım.korkuyor muyum yoksa rahata alıştığım için mi onuda bilmiyorum.bu kararı nasıl vereceğim onuda bilmiyorum.buradaki yazıları yorumları okuyunca tamam diyorum karar verdim ama düşünüp kendimi hayal edince korkuyorum.
bu hisleri yaşayanlar,ikilemde kalanlar var mı?ne yapayım,kime ne sorayım çok karışığım..
Ben cok yasadim canim onu. Hep dusunceler sikintilar. Hamileyken daha cok dusunuyosun. Hatta dogurdum ilk gunler zor tabi. Yapmasa miydim acaba yeterince sevemiyo muyum cocugumu diye bile dusundum. Ama sonra hepsi geciyo:KK68:

inşallah maykay. böyle tecrübeli anneler yorum yapıp cesaret verince daha kendime güvenim geliyor.

Back
X