bana da yardım eder misiniz buna çok ihtiyacım var

berican9186

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
66
8
13
33
Merhaba ablalarım kardeşlerim sıkılmadan okur yorumlarsanız çok sevinirim.
Benim sevdiğim hayatım da olan bir erkek arkadaşım var ben 91 o 86 doğumlu annem biliyordu bu kişiyi benden uzak ben eskişehir o Tekirdağ da şu an biz artık bir şeyler olsun babam duysun dedik ve 10 gün önce babama iş yerine geldi görmüş beğenmiş tanışmak istedi bende ailelerle tanışırsak olur dedim babama bu şekilde söyledik konuşmaya sevgili olayına karşı bir babam var. Ben babamlla aynı yerde çalışıyorum yani babam iş yerinde o yüzden ne yapacağım bilmiyorum.
Söyledik ama söylemez olaydık her şey berbat oldu benim ailem zengin baya varlıklı onu ezmek tanımak istemiyorlar benim için zenginlik önemli değil önemli olan huzur çok sorun yaşadım sevdiğim 2000 tl maaş alıyor az diyolar nasıl davranacam bilemedim onun benim le para için birlikte olduğunu söylüyolar babam dan şiddet gördüm beni vazgeçirmeye çok çalıştı onla olmaz deyip eksiklerini anlattı ailesini araştırmaya bile tenezül etmedi o kişi de memleketlimiz sayılır nasıl davranacağım bilmiyorum ailesi gelmek tanışmak istiyo ama benim babam o kadar gaddar ki erkek arkadaşıma karşı da çok mahçup durumdayım birbirimizi çok seviyoruz nasıl ikna ederiz düşünceleriniz benim için çok önemli şimdiden çok teşekkür ederim.

erkek arkadaşınız mı iş yerine geldi.
orası net olmamış kim kimi gördü beğendi tanışmak istedi.
ama bence iş yerine gelmeden önce siz çıtlatsaydınız ve eve gelselerdi daha iyi olurdu sanki.

İşyerine gelip beğenen kim?
Sadece maddiyatmı? babanız başka hangi eksilerini size söyledi?

istememesi faceden baktı tipini begenmemiş bi ara saçı uzunmus ama artık kısa saçı 2 sene önce uzunmus meslegi harita teknikeri parası az gezen koca olmaz para içindir tanımak istemiyorum diyo

Ailen bu kadar şiddetle karşı çıkıyorsa zor bu iş olsa bile

sonrası büyük sorunlar sizi bekliyor.

iş yeri olayı şöyle biz nasıl tanıstıgımızı anlatamayınca işyerine geldi görmüş begenmiş öylelikle konusmak istiyoruz dedik

babam nuh diyo peygamber demiyo
aramıs sevdiğimi benim verecek kızım yok egitimi devam ediyo demiş devam eden aöf işletme bölümü mü söylemiş

bilmiyoruz bekliyoruz onun ailesi biliyo istemeeye gelelimdiyolar ama ben hiç birşey yapamıyorumbabam konuyu kapattı eger illa da evlenem diyo ssan aileni göremezsin hiiç birşekilde yardım etmem 10 günde alsın götürsünler diyo

Zormuş.
Allah yardımcın olsun.
Ailene karşi gelme bi bekle bakalım. Belki sakinleşir baban.
Acaba babanın seni vermeyi düşündüğü biri mi var ki.
Genelde zengin kız babaları damadını kendi seçer.

Off durumun zor arkadaşım ya. Peki annenin tutumu ne bu konuda. Tut ki evlendiniz diyelim Tekirdağ'da mı yaşayacaksiniz?

Canım benim öncelikle hayırlı neyse o olsun. Anne Babalar genellikle bizim goremedigimiz yada görmediğimiz şeyleri görüyorlar. Senle para için birlikteyse az çok belli etmiştir kendini ufak tefek açıklar verir sözleriyle. Mesela hiç maddi konularda konuşuyor mu , maaşını ailenin maddi durumunu soruyor mu? Bunlara bakarak karar ver bence.Ama aranızda çok uçurum kadar fark varsa ben pek olabileceğini düşünmüyorum.bende benimle maddiyatim icin evlenmek istediğini düşündüğüm birinden ayrıldım çok şükür rabbime nişan söz vs. Olmadan gerçek yüzünü gösterdi. Hakkında hayırlısı olsun....

babanın para için istememesi hiç hoş bişi değil ama gezen koca olmaz kısmına katılmadan edemedim. yine de sevgilinin karakterine bağlı tabi nası birisi olduğu belki de gezse bile evine bağlı olur

vemek istedigi kimse yok aklın ca kafamı dagıtmaya çalısıyo işte okulunu bitir dükkan açarım sana araba alırım falan içime sinse tanımak isterim ama içime sinmiyo diyo tanımıyo ki tanısa belki sinecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…