- Konu Sahibi berican9186
-
Aslında ben konu sahibinin babasına hak verdim ama şu yönden hak verdim konu sahibi nette tanışmış ve daha üstelik 1.5 ay olmuş ve ayrı şehir hemen nasıl güveniyor bu adama orası düşündürücü.2000 maaş az mıymış?
Siz bayağı zenginsiniz anlaşılan.
Aslında ben konu sahibinin babasına hak verdim ama şu yönden hak verdim konu sahibi nette tanışmış ve daha üstelik 1.5 ay olmuş ve ayrı şehir hemen nasıl güveniyor bu adama orası düşündürücü.
Konu sahibine göre asıl sebep maaş diyor ama bence değil hangi baba 1.5 ayda tanışılan birisine hem de sanal alemde tanışılımış verir 1.5 aylık tanışmada benim babam bile vermez.Eeee o zaman maaştan bahsetmesin konuyu açmış.
Asıl sebep yok ortalıkta :)
Konu sahibine göre asıl sebep maaş diyor ama bence değil hangi baba 1.5 ayda tanışılan birisine hem de sanal alemde tanışılımış verir 1.5 aylık tanışmada benim babam bile vermez.
biz de yarın gidelim evlenelim demiyoruz ki birbirimizi daha iyi tanımak için ailelerin tanısmassı gerekti babamın bu kadar tepki yapacagını hiç düşünmedikDoğru.
Konu sahibindeki cesaret de korkunç..
Babasının haberi yokki internette tanistigindan öyle anladım benKonu sahibine göre asıl sebep maaş diyor ama bence değil hangi baba 1.5 ayda tanışılan birisine hem de sanal alemde tanışılımış verir 1.5 aylık tanışmada benim babam bile vermez.
aynen öyle haberi yok netten tanıştıgımızdan normal biliyo şirkete geldi geldi orada görmüş diye ayarladıkBabasının haberi yokki internette tanistigindan öyle anladım ben
2 kez görüştük yz yüze annem izin vermiyo biri görür duyar diye erkek kardeşm vardı birin de öyle görüştük birinde de iş yerine geldi uzun oturduk konustuk nası görüşecegiz işte ailem sıkı insanlar annem de destek olmuyo o yüzden bu kadar çıkmazdayızSen babandan önce Sevgilini iyi tanımaya bak. Kaç kere yüzyüze görüştün ?
Bir insanı sadece sanal olarak taniyamazsin telefonla internetten görüşerek bi yere kadar.
Seni yadirgamiyorum bende eşimle internette tanıştım.3 ay sonra evlenme teklifi aldim. Şu an 4 buçuk aylık evliyim hala kimse bilmez bizim internetten tanistigimizi.
Önce Sevgilini tanı ama gerçekten tanı.
Babanı ikna kısmına gelince sen iyice tanidiktan emin olduktan sonra yüzyüze görüşmeleri gerek. Fotoğrafa bakarak insan hakkında yorum yapmak zordur ve bilemezsin belki de baban haklıdır
bu arada hayırlı olsun evlililiginiz mutlulugunuz daim olsun insallahSen babandan önce Sevgilini iyi tanımaya bak. Kaç kere yüzyüze görüştün ?
Bir insanı sadece sanal olarak taniyamazsin telefonla internetten görüşerek bi yere kadar.
Seni yadirgamiyorum bende eşimle internette tanıştım.3 ay sonra evlenme teklifi aldim. Şu an 4 buçuk aylık evliyim hala kimse bilmez bizim internetten tanistigimizi.
Önce Sevgilini tanı ama gerçekten tanı.
Babanı ikna kısmına gelince sen iyice tanidiktan emin olduktan sonra yüzyüze görüşmeleri gerek. Fotoğrafa bakarak insan hakkında yorum yapmak zordur ve bilemezsin belki de baban haklıdır
Amin inşallah ve inşallah seninde kaderin benimki gibi olur eskisehirliyim evlenip bursaya geldim. Inşallah karşındaki insan senin için en iyisidirbu arada hayırlı olsun evlililiginiz mutlulugunuz daim olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?