bana da yardım eder misiniz buna çok ihtiyacım var

babam nuh diyo peygamber demiyo
aramıs sevdiğimi benim verecek kızım yok egitimi devam ediyo demiş devam eden aöf işletme bölümü mü söylemiş
Sakın diretme babana, iyice inatlaşır. Tek umudun annen bence. O yavaş yavaş işlesin babana.
Siz nasıl tanıştınız bu arada? Sen çocuğu yeterince tanıyor musun?
Eskişehirde işin, iyi bir maaşın ve belli imkanların var sanırım; bunlardan vazgeçicek kadar güvenip, seviyor musun?

kafam ona da karışıyo para için mi diye ama olmadıgını biliyorum karakteri öyle biri değil eminim bunu babam nasıl anlatacagım

aslın da bir interneetten tanıstık ama iyi anlaştık bir anda oldu tanışmamız yeterin ce tanımaya çalısıyorum ablası var dünya iyisi onun la konustuk hep tam biir abla o kadar cana yakın onun da benim de hattalarımı söylüyo destegi hep üstümüzde aileme intrnet diyemeyecegimiz için iş yeri dedik

kafam ona da karışıyo para için mi diye ama olmadıgını biliyorum karakteri öyle biri değil eminim bunu babam nasıl anlatacagım

Ne kadar zamandır berabersiniz ki?

Saçtan, tüyden karakter tahlili olmaz zaten onu bir geç.
Ailelerin her dediğinin doğru olmadığına dair örneklerden yalnızca biri bu.

yok inatlaşmıyorum artık babama tamam dedim çünkü iyice baskı ve şiddeti arttırmıstı ben tamam deyince duruldu normale döndü ama biz hala ne yapacagız bilmiyorum

Ne kadar zamandır berabersiniz ki?

Saçtan, tüyden karakter tahlili olmaz zaten onu bir geç.
Ailelerin her dediğinin doğru olmadığına dair örneklerden yalnızca biri bu.
kısa bir zaman oldu 1,5 aydır beraberiz 1 ay sonun da söyledik anem ilk günden beri biliyo babam duyacak ögrenecek siyee biz bu şekilde söyleyelim dedik

kısa bir zaman oldu 1,5 aydır beraberiz 1 ay sonun da söyledik anem ilk günden beri biliyo babam duyacak ögrenecek siyee biz bu şekilde söyleyelim dedik

1.5 ayda kimse kimsenin karakterinden emin olamaz.. Babayı ikna planlarını rafa kaldır .. Önce kendin gerçekten emin ol.

1,5 ay internetten bulduğun birini tanıman için çok kısa bi zaman. İlişkinin ilk 6 ayında evlilik kararı verilmemeli diye düşünüyorum ( çok aşık olduğun için mantıklı düşünülmediği bir dönem olduğu için)

Sadece 1,5 aydır tanıdığın biriyle bu ne cesaret canım
Tamam babanın tarzı hoş değil, ama bu kadar sürede seninle evlilik düşünüyorsa bu adam, babanın haklı olma payı var. Mal mülk meraklısı erkek de çok maalesef.

1.5 ayda kimse kimsenin karakterinden emin olamaz.. Babayı ikna planlarını rafa kaldır .. Önce kendin gerçekten emin ol.
biz ailerle tanısılsın istedik bizzde sevgililik yok yonusalım görüselim mümkün degil öyle olunca rahat tanısıp konusalım görüşelim diye ailelere döylemek zorun da kaldık

Tekirdağlılar ın kültürü filan içanadoludan farklıdır biraz.
Dünya görüşünüz filan uyuyor mu?
Benim kuzenim çanakkaleye kaçtı sanırım onlar da netten tanıştı.
Sonra gidince düğün yapmışlar.
Bizimkiler filan gitti düğünde ortada rakı şişeleri. Bizimkilerin garibine gitmiş
Yani kültürlerinin çok farklı olursa sen de sorun yaşayabilirsiniz sonra.

kültür aynı aslın da aynı memleket ayılır iş için şimdi orada zor zamanlar yaşamıs annesi vefat etmiş ablası var öz üvey 2 kardeşi

Bir de netten tanıştığınız için sana daha cazip geliyor vazgeçmeyeceğini düşünüyor belki de bazı gerçekleri de göremiyor olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…