• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da yardımcı olunn :(:(:(

ne diyeyim
şanslıymışsınki geç olmadan herşeyi bi şekilde öğrenmişsin
güçde olsa kendini toparlamışsın
ne güzel tebrik ederim ünv.de kazanmışsın
2 aylık yeni bir ilişkim var diyorsun
ve beni seven biri üzmek istemiyorum diyorsun
bir an bile düşünme

adam sevgilisini seninle aldatmış, senide sevgilisiyle aldatmış
resmen çifte kavrulmuş tadında olmuşsunuz

ne gerek var, yaşın daha çok küçük bak sen hayatını kurmaya
derslerine adapte ol, kendine bi yer yap
salla gitsin onuda

way bee 16-17 yasndakı ihtiraslara bak bee
bak güzelim sen dersanenı güzelce bitir sınavına çalış öösyi kazan varyaaaa
kimler gelir aklın hayalın durur boşver boyle boş hayalleri ya
gerek yok daha kaç yasndasın kı
boyle şeyler yaşaman için çok erken
herşey zmanı gelınce oluverir...

ne diyeyim
şanslıymışsınki geç olmadan herşeyi bi şekilde öğrenmişsin
güçde olsa kendini toparlamışsın
ne güzel tebrik ederim ünv.de kazanmışsın
2 aylık yeni bir ilişkim var diyorsun
ve beni seven biri üzmek istemiyorum diyorsun
bir an bile düşünme

adam sevgilisini seninle aldatmış, senide sevgilisiyle aldatmış
resmen çifte kavrulmuş tadında olmuşsunuz

ne gerek var, yaşın daha çok küçük bak sen hayatını kurmaya
derslerine adapte ol, kendine bi yer yap
salla gitsin onuda

adam deme kanka çocuk onlar daha :)))))))))))))))))))))))))))))

adam deme kanka çocuk onlar daha :)))))))))))))))))))))))))))))
Çocuk değil bu son anlattıklarımı yaşadığımda ben 18 yaşındaydım o ise 23. Yani tavırlarınız çok alaycı:olmaz: zaten aklı başında olan yaşını başını alan insanlar yaşamaz böyle olayları genelde sizin çocuk diye tabir ettiğiniz kesim yaşar.

biliyorum içinde tarifi imkansız bi acı var güzelim çok gençsin daha çocuk yaştasın arkana dönüp bakma derim hatta onu msn den sil cep noyu değişir yeni hat al sana ulaşamasın okulun hayırlı olsun canım vede yeni arkadaşın kendini çok kaptırma derslerine ver kendini en güzeli o-ku-mak tamammı

Çocuk değil bu son anlattıklarımı yaşadığımda ben 18 yaşındaydım o ise 23. Yani tavırlarınız çok alaycı:olmaz: zaten aklı başında olan yaşını başını alan insanlar yaşamaz böyle olayları genelde sizin çocuk diye tabir ettiğiniz kesim yaşar.

güzelim sakin ol kaydirigubbakcemile2
arkadaşın kötü bi niyeti yoktu, ayrıca selinin uslubu bana özel senle ilgisi yok

canım daha nasıl güveneceksinki boşver gitsin...

arkana değil önüne bak artık......

sakin sakin ona geri donmek gıbı bı sey yapma...
bu adam ıkıncı hakkınıda kaybetmis...
seni seviyorum derken aldatmıs senı ve sen hala icimden biseyler kouyo dıyecek kadar güveniyosun buna öylemiiii.......
bak ne güzel unıversıteyı kazanmissin ustelik senı seven bi erkek arkadasinda var...
hayat sana kurtulman ıcın ıkıncı bı sans vermıs...
sakın bunları elının tersıyle ıtme...o adama geri donersen elınde hayal kırıklarından baska hıcbısey olmayacak ınan bana...
neyse ben soleyecegımı soyledım umarım benıde bı kardes bılıp dusuncelerımı cıddıye alırsın sunuda unutmakı....
tavuk g...üüü yemin tutmaz derler...bu adamın yapmam etmem sozlerıne guvenme....

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum:
Ayrılık acısını nasıl yeneriz? siz neler yaptınız ayrılınca.nasıl atlattınız çok yıpratmadan kendinizi?
bu sorunun cevabına çok ihtiyacım var.Lütfenn :(

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum:
Ayrılık acısını nasıl yeneriz? siz neler yaptınız ayrılınca.nasıl atlattınız çok yıpratmadan kendinizi?
bu sorunun cevabına çok ihtiyacım var.Lütfenn :(

senin bu soruna olumlu bi cevap vermeyi çok isterdim gerçekten ama acısız olmuyor kolay kolay atlatılmıyor:çok üzgünüm: zaman gerekiyor sadece

canım sakın ona kanma derslerine iyi çalış okulunu bitirmeye bak
seni seven yeni biride varsa eskiyi sil at önüne bak.
o seni aldatmış sende sakın onun dediklerine bir daha kanmak
eskiyi kapat

yalan kötülüklerin anasıdır.sakın onun sözlerine kanma sakın.sana o kadar sene yalanlar söylediğini hiç unutma.ve bunu tekrar yapacağını da.çünkü dürüst insan yalan söylemez ne olursa olsun hele böyle senelerce asla.onunla iletişimini kes ki zaafların seni yanıltmasın yoksa daha çok acı çeker üzülürsün.dürüst samimi insanın yanında ol dürüst biriyle evlen inan o kadar önemli ki..abla tavsiyesi.......

yalan kötülüklerin anasıdır.sakın onun sözlerine kanma sakın.sana o kadar sene yalanlar söylediğini hiç unutma.ve bunu tekrar yapacağını da.çünkü dürüst insan yalan söylemez ne olursa olsun hele böyle senelerce asla.onunla iletişimini kes ki zaafların seni yanıltmasın yoksa daha çok acı çeker üzülürsün.dürüst samimi insanın yanında ol dürüst biriyle evlen inan o kadar önemli ki..abla tavsiyesi.......

Ben çoktan bitirdim onunla olan bağlantımı numaramı değiştirdim ama ortak arkadaşımız var ne yazıık ki numaramı bulmuş yine msjlarına karşılık vermiyorum arıyor açmıyorum maillerine de cevap vermiyorum ben ona hiç bir ümit vermiyorum yani. İnşallah o da usanır beni aramaktan çünkü böyle kendimi çok suçlu hissediyorum:çok üzgünüm:

yaklaşık 3 yıl önce internetten biriyle tanıştım. o zaman 16 yaşındaydım daha sağlıklı karar verebilecek yaşta değildim ve veremedim de:( 5-6 ay msn de konuştuktan sonraa yavaş yavaş karşımdaki insanı sevmeye başladım oda beni sevdiğini söylüyordu her saat her dakika onunla konuşmak istiyordum. Neyse bikaç ay sonra yanıma geldi görüştük tabi ben bu arada olanları herkesten sakladım. Çok geçmeden annem öğrendi çok uğraştı bitirmem için ama bitirmedim annemde yasak koymanın bana daha çok hata yaptıracağını düşündü ve konuştuğum kişiyle tanışmak istedi ve tanıştıdaa. Tanıştıktan sonra yine bitirmem için ısrar etti benim için daha çok erken olduğunu söyledi. Bu arada bende liseyi bitirdim üni. kazanamadım ve o yıl tekrar dersaneye başladım. Ama derslerle pek alakam yoktu sürekli evlilik hayalleri kuruyordum sevdiğim insana çok güveniyordum. O bana pek değer vermiyordu bununda farkındaydım ama o benim için çok değerliydi onu gözümde büyütmüştüm deliler gibi aşık olmuştum. Benimle sadece boş zamanlarını değerlendiriyor gibiydi ben kocaelideydim o kayseride okuyordu. Yanıma aylarcaa gelmiyordu sürekli bahaneler buluyordu. Neyse iyi kötü o yılda öyle bitmişti ben yine üni. kazanamamıştım. Ailem okumamı çok istiyordu ısrarla beni yine dersaneye gönderme kararı aldılar ve tekrar dersaneye başladım. Yine bana karşı ilgisiz çok soğuk davranıyordu ama ben direniyorr sürekli onun üstüne düşüyordum beni bırakmaması için elimden gelen her şeyi yapıyordum. Seviyordum hiç bir kötü yanını göremiyordum annem her seferinde beni uyarıyordu ama annemi tersliyor çoğu kez kavga ediyordum. Bir gün dersaneden geldim ve hemen msn girdim baktım biri eklemiş beni, kabul ettim konuşmaya başladık kız bana sevgilisinden bahsediyordu ama sevgilisinden bahsederken de bana resmen sevdiğim insanı anlatıyordu. Meğer o kız benim sevdiğim her şeyden üstün tuttuğum sevgilimin 3.5 yıllık kız arkadaşıymış kızın dediğine göre benimle tanışıncaa onu 2.plana atmış ben aralarına girmişim :( daha neler neler... tabi ben kıza inanmadım hemen kızın anlattıklarını dönüp ona anlattım. Yalanladıı ben seni seviyorum dedii sen benim evleneceğim insansın dedii bendee seviyorum yaa inandım ona öylece bu konuyu kapattım. Aradan bi kaç gün geçti bana mail gelmiş maili bi açtım o kızla sarmaş dolaş bir sürü fotograf :( hayatım karardı dünyayla olan bağlantım kesildi. Günlerce kendime gelemedim ne yemek yedim ne su içtim bi ölü gibi dolaştım ama onu içimden söküp atmayı başardım. Kendimi derslerime verdim. şu an çok şükür üni kazandım. Ama sorunum şu kii o hala beni arıyor msj atıyor mail yolluyor ısrarlaa beni bırakmadığını beni hala çok sevdiğini söylüyor. Hata yaptığını ama beni çok sevdiğini benimle evlenmek istediğini söylüyor. Benimde aklım karışıyor ona karşı sevgi kalmadı içimde ama neden bilmem onun her yalvarışında benim içimden bişeyler kopup gidiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum çünkü aynı zamanda da 2aylık yeni bi birlikteliğim var. Napıcam bilemiyorum yaniii mafoldumben bana çok acı çektirdi ama ben onun kadar katı olamıyorum mafoldumben diğer taraftanda bana gerçekten değer veren beni seven yeni erkek arkadaşımı kırmaktan üzmekten korkuyorum

mutlu olmak istiyorsan senin sevdiğini değil seni seveni tercih edeceksin yerimseniben

diğerini salla gitsin:lepi:

kaybedince değere binmişsindirÇok üzgünüm çoook uğraşmaya değmez

netten tanışılan adamlara güvenilmezkötükedihüso

Ben çoktan bitirdim onunla olan bağlantımı numaramı değiştirdim ama ortak arkadaşımız var ne yazıık ki numaramı bulmuş yine msjlarına karşılık vermiyorum arıyor açmıyorum maillerine de cevap vermiyorum ben ona hiç bir ümit vermiyorum yani. İnşallah o da usanır beni aramaktan çünkü böyle kendimi çok suçlu hissediyorum:çok üzgünüm:

sen bu adamı netten tanımamışmıydın

"ortak arkadaş" nerden çıktı ?

sen bu adamı netten tanımamışmıydın

"ortak arkadaş" nerden çıktı ?
evet netten tanıştım öncee arkadaşımla msn de konuşuyormuş sonra bi gün bize gelmişti arkadaşım al bu çocukla konuş hoş sohbeti var falan dedii bende öyle konuşmaya başladım. İşte numaramı ondan almış sonra arkadaşıma çok kızdım ama çok ısrar etti ondan verdim dedi.

2aylık yeni bi birlikteliğim var. Napıcam bilemiyorum yaniii mafoldumben bana çok acı çektirdi ama ben onun kadar katı olamıyorum mafoldumben diğer taraftanda bana gerçekten değer veren beni seven yeni erkek arkadaşımı kırmaktan üzmekten korkuyorum

Kafanızı karıştıran haliniz bilindik mevzular: :delphin:
"Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı."(Yeni bir ilişkiniz olduğu için artık bu şahıs "tam anlamıyla eski"...)
(Siz dururken başka kızla fotoğraflarını görmüşsünüz) "Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür."
(Yeni erkek arkadaşınızı kırmaktan korkuyorsunuz) "Yasaklar hep tatlıdır."

Şu anda yeni bir ilişkiniz olmasına rağmen "ona karşı katı olamıyorum, yeni erkek arkadaşımı kırmaktan korkuyorum..." diyerek "gönlünüzü kanatlandırırsanız" kendinizi suçlu hissetmeniz gayet doğal olur zira hem kendinizi hem de mevcut ilişkinizi ateşe atmış olursunuz... :delphin:

evet netten tanıştım öncee arkadaşımla msn de konuşuyormuş sonra bi gün bize gelmişti arkadaşım al bu çocukla konuş hoş sohbeti var falan dedii bende öyle konuşmaya başladım. İşte numaramı ondan almış sonra arkadaşıma çok kızdım ama çok ısrar etti ondan verdim dedi.

Sizin ilk yol vermeniz gereken o "ortak arkadaş"mış... Baksanıza manavda elma tartıp verir gibi hoşsohbet diye "acemi bir hovarda"yı size musallat edip neredeyse hayatınızı karartıyormuş.(Sizin kabul etmeniz de doğru değil tabii... Kadın olmak özel ve güzeldir; sadece hoşsohbetiyle değil, değerli vasıflarıyla beyler çalmalı kapımızı sengözlerimebaksanab ) Yetmemiş, bakmış kurtulmuşsunuz, "hayatını nasıl mahvedebilirim" diye düşünmüş, ilişkiniz olmasına rağmen yeni numaranızı vermiş. :olmaz: Demek ki kendinizi korumanız gereken insanlar var "etrafınızda"... Daha sağlam adımlar atın ve güvenilmezliği du denli aleni insanları hayatınızdan çıkararak huzur dileyin... vereliniortak

canım ne güzel yeni bi hayata ve aşka başlamışsın
bırak geçmiş geçmişte kalsın aradığında aç ve anlat bence olanları artık onu istemediğini

Kafanızı karıştıran haliniz bilindik mevzular: :delphin:
"Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı."(Yeni bir ilişkiniz olduğu için artık bu şahıs "tam anlamıyla eski"...)
(Siz dururken başka kızla fotoğraflarını görmüşsünüz) "Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür."
(Yeni erkek arkadaşınızı kırmaktan korkuyorsunuz) "Yasaklar hep tatlıdır."

Şu anda yeni bir ilişkiniz olmasına rağmen "ona karşı katı olamıyorum, yeni erkek arkadaşımı kırmaktan korkuyorum..." diyerek "gönlünüzü kanatlandırırsanız" kendinizi suçlu hissetmeniz gayet doğal olur zira hem kendinizi hem de mevcut ilişkinizi ateşe atmış olursunuz... :delphin:

Sizin ilk yol vermeniz gereken o "ortak arkadaş"mış... Baksanıza manavda elma tartıp verir gibi hoşsohbet diye "acemi bir hovarda"yı size musallat edip neredeyse hayatınızı karartıyormuş.(Sizin kabul etmeniz de doğru değil tabii... Kadın olmak özel ve güzeldir; sadece hoşsohbetiyle değil, değerli vasıflarıyla beyler çalmalı kapımızı sengözlerimebaksanab ) Yetmemiş, bakmış kurtulmuşsunuz, "hayatını nasıl mahvedebilirim" diye düşünmüş, ilişkiniz olmasına rağmen yeni numaranızı vermiş. :olmaz: Demek ki kendinizi korumanız gereken insanlar var "etrafınızda"... Daha sağlam adımlar atın ve güvenilmezliği du denli aleni insanları hayatınızdan çıkararak huzur dileyin... vereliniortak

Birincisi benim gönlüm kanatlanmıyor artık eski erkek arkadaşıma karşı içimde ne sevgi ne nefret hiç bir duygu yok sadece onun yalvarışları beni üzüyor sanırım o da katı yürekli olmamamdan kaynaklanıyor.

ikincisi arkadaşım al zorla konuş demedi konuşursan al dedi ben kendim kabul ettim ve bunu yaptığımda daha tam olarak 16 yaşımda bile değildim çocuktum ilerisini düşünemedim ama arkadaşımın numaramı vermesi bi hataydı hatta büyük bi hata evet onu kabul ediyorum.

Back
X