canım ne güzel yeni bi hayata ve aşka başlamışsın
bırak geçmiş geçmişte kalsın aradığında aç ve anlat bence olanları artık onu istemediğini
evet çok şükür başladım ve iyi ki de başladım onun sayesinde işte hayat bu ya dedim :dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne güzel yeni bi hayata ve aşka başlamışsın
bırak geçmiş geçmişte kalsın aradığında aç ve anlat bence olanları artık onu istemediğini
ikincisi arkadaşım al zorla konuş demedi konuşursan al dedi ben kendim kabul ettim ve bunu yaptığımda daha tam olarak 16 yaşımda bile değildim çocuktum ilerisini düşünemedim ama arkadaşımın numaramı vermesi bi hataydı hatta büyük bi hata evet onu kabul ediyorum.[/B]
Yeni yeni adetler edineceğiz bu sitede belli ki...
Arkadaşınızın zorla "konuşacaksın!" demediği kalmış... "Konuşursan al" dediği şeker değil...lmaz: Hala mantıklı bir şeymiş gibi bahsediyor, hayatınızı karartma evresine getiren olayın mimarı için "zorla konuş demedi" diyorsunuz... İnternetten "muhabbeti iyidir al konuş"turucuysa bu kişi, siz böyle atlatmışsınız başka "arkadaş"larının başına neler geldi acaba...Burda seçimlerinin yanlışlığından acı çeken insanların problemleri yer alıyor, siz de yanlış bir seçim yapmışsınız ki derdinizden bahsediyorsunuz... 16 yaşın cehaleti olduğunu kabul etmişsiniz en azından... Bir de arkadaşınızın tek hatasının yeni numaranızı vermek olmadığını(o zaman demediyse şimdi al zorla konuş demiş, tabii anlayana) sizi "konuşturma" girişiminin hata olduğunu hatta ordaki hatanın daha önce de belirttiğim gibi bunu kabul ettiğiniz için size ait olduğunu anlarsanız tamamdır... Ha o 16 yaş cehaletiymiş zaten... sengözlerimebaksanab
seni aramasını istemiyorsan,seninle bağlantı kurmasını istemiyorsan yapacağın çok basit.Benim hayatımda yeni biri var,şu an çok mutluyum,ne şimdi ne de geleceğimde yerin yok.beni rahatsız etme,çünkü bu telefonum savcılık tarafından dinleniyor diyeceksin,oldu bitti işte....
ablacım ben onunla hiç bir şekilde muhattap olmuyorum ne yapsa cevap vermiyorum zaten... ama onun yalvarış yakarışlarına üzülüyorum. Ayrıca diğer kızada yazık demişiniz ona hiç mi hiç yazık değil ablacım benim olduğumu bile bilee ikimizi idare etmesine izin vermiş. Bana onu kendime bağlamak için onunla en mahremimi yaşadım yinede yaranamadım dedi insan da biraz gurur olmalı aşıkta olsa bu kadar alçalmamalı bencelmaz:.
Size söylediği gibi o kıza başka size başka yalanlar söylemiştir erkek arkadaşınız..Bunu hiç düşündünüz mü ? Kız razı olsa ,halinden memnun olsa size ulaşmaya çalışmazdı...3 buçuk yıllık ilişki de az bir zaman değil..O kız da onun yalanlarına kanmış olabilir değil mi ?Belki ben istemiyorum,o benim peşimde dedi sizin için olamaz mı ? Bunlar bir kaç ilişkisini idare etmek isteyen klasik erkek yalanlarıdır..
ben çok üzgünüm.sevgilimle ayrıyız.onun için bişey yapmam gerekıyomusş.bi fedakarlık kendısının herseyden onemlı oldugunu hıssedecegı bısey.risk almamı gerektırecek bısey heralde.ama bılmıyorum ne yapcam çok kotuyum neolur yardım edın:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Ama bana ne dedi kız ablacım biliyor musun? Benim yanımda sana mesaj atıyordu seninle konuşuyordu bi de bana sesini çıkarma sakın diyordu senin resimlerini bana gösteriyordu senin yanına gideceği zaman iştee yanına gidiyorum falan deyip beni sinirlendiriyordu dedi bi insan bunlara nasıl tahammül eder ve böyle birisine güvenipte bana bağlansın diye nasıl en mahremini açar anlayamıyorum. Ne dersen de bu bana terslmaz:
ben çok üzgünüm.sevgilimle ayrıyız.onun için bişey yapmam gerekıyomusş.bi fedakarlık kendısının herseyden onemlı oldugunu hıssedecegı bısey.risk almamı gerektırecek bısey heralde.ama bılmıyorum ne yapcam çok kotuyum neolur yardım edın:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Canım demek ki kız ona aşık olmuş,birden silip atacak durumda değildi demek ki..:bbo: