• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da yardımcı olunn :(:(:(

alla alla ne varsa bu kayserideki beylerde var heralde :))
benimkide kayserideydi bende internetten tanışmıştım
benzer hazin bi son da ben yaşadım :((
aşk acısı kolay atlatılmıyo canım senağlama
yaşamışsın tecrübe etmişsin..o dönemleri atlattım diyorsun hiç dönüp bakma derim geriyee
yeni ilişkinde mutlu olmaya bakk
seven insan zaten bırakmazdı emin ol.:dilcikar:. seni ne kadar üzdüğünüde sakın unutma ve ona karşı yumuşama derim canım

alla alla ne varsa bu kayserideki beylerde var heralde :))
benimkide kayserideydi bende internetten tanışmıştım
benzer hazin bi son da ben yaşadım :((
aşk acısı kolay atlatılmıyo canım senağlama
yaşamışsın tecrübe etmişsin..o dönemleri atlattım diyorsun hiç dönüp bakma derim geriyee
yeni ilişkinde mutlu olmaya bakk
seven insan zaten bırakmazdı emin ol.:dilcikar:. seni ne kadar üzdüğünüde sakın unutma ve ona karşı yumuşama derim canım

evet arkadaşım bende senin netteki aşk hikayeni okudum ve benimkine o kadar benzettim ki anlatamam. Kaç yıl geçirirsen geçir tanıyamıyorsun tatlım ve sonuç böyle hicran oluyor. Tabi ki netten tanışıp evlenip mutlu olanlar var ama çoğuu senin ki benim ki gibi hayal kırıklığıyla bitiyor:sinifsinif:

ben attım üzerimden onun üzüntüsünü sıkıntısını iştee ben şimdii onun yalvarışlarına üzülüyorum ona üzülmeye bile değmez amaa insan olmak böyle bir şey işte:1closedeyes:

Umarım sende tez vakitte ona ait her şeyden kurtulur huzura kavuşursun:Saruboceq:

evet arkadaşım bende senin netteki aşk hikayeni okudum ve benimkine o kadar benzettim ki anlatamam. Kaç yıl geçirirsen geçir tanıyamıyorsun tatlım ve sonuç böyle hicran oluyor. Tabi ki netten tanışıp evlenip mutlu olanlar var ama çoğuu senin ki benim ki gibi hayal kırıklığıyla bitiyor:sinifsinif:

ben attım üzerimden onun üzüntüsünü sıkıntısını iştee ben şimdii onun yalvarışlarına üzülüyorum ona üzülmeye bile değmez amaa insan olmak böyle bir şey işte:1closedeyes:

Umarım sende tez vakitte ona ait her şeyden kurtulur huzura kavuşursun:Saruboceq:

amin canım aminn inşallahh :Saruboceq:
aslında mantığımız biliyordan ne yapacağını bunu gönlümüze dinletmek çok zor mafoldumben
ama atlatıcam er yada geçç
bizi gerçekten hak eden birini çıkartsın rabbim karşımızaa inş tez zamanda opuyorumnanaktan

amin canım aminn inşallahh :Saruboceq:
aslında mantığımız biliyordan ne yapacağını bunu gönlümüze dinletmek çok zor mafoldumben
ama atlatıcam er yada geçç
bizi gerçekten hak eden birini çıkartsın rabbim karşımızaa inş tez zamanda opuyorumnanaktan

benim ki çıktı gibi amaa:kedi: inşallah hayırlı olur:Saruboceq:

ayy ayyy çok sevindim be tatlımmm alkisalkisalkis
hadi gözün aydınnnn :1hug:
darısıı benim başımaa du ett bu mübarek cuma günü benim içindeee a.s.

ayyy canım yaa inşallah sende kadir kıymet bilen birini bulursun:Saruboceq:

Rabbim sana daha iyilerini nasip eder inşallah:1hug:

canımmm bende senin sorunlarınla ilgilenmek istedim ama zaman aşımına uğramış bir konu değil mi?? umarım atlatmışsındır ???? atlatmadıysan eğer sana bi formül boş bi kağıt we birde silgi, silgi bitene kadar yasadıklarını düşüne düşüne sil o kağıdı.. inan silgi bitince yasadıklarını unutmuş oluyorsun.. ben hep böyle yaparım.. eltimin zehirlemeleri için hiç yapmadım dur deneyeym umarım hala işe yarıyordur.... sewgiyle kal.. ben çk sewdim seni.. bana bugün ilk yardım eden sen oldun..

Silgi olayı süpermiş ben de denicem mutlaka. İşe yarayacağına kendimi inandırırsam tamamdır. :86:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X