Evet onun modelleri Harika. Ben zaten konu sahibi yerinde olsam bu kadar yakınımın düğününe giderken bu tarz ünlü modacıların elbıselerınden dıktırırım. Kumaşçılara git terzide diktirSordum arkadaşa. Zuhair Murad'mışPahalıdır baya diye tahmin ediyorum ama bir bakın yine de belki fikir edinirsiniz.
Canm ModaSelvim var eltim ho ordan aliyo bu sene ordan hm eltim hm gorumcem abiye aldilar cokta guzeldi buri yanlislikla buyuk beden almis iki gunde degistirdiler cok memnunlermerhaba arkadaslar
Bunun için konu mu acılır demeyin lütfen
İyice stres oldum
Kızkardesimin dügünü olacak
Fakat ne giyecegimi hiç bilmiyorum
En son altı yıl önce dügüne gitmiştim ve acıktım o zamanlar
Suan tesettürlüyüö
Ayrıca 10aylık bebegim var ,onunla magaza magaza gezmek imkansız gibi bişey
Sizlerden ricam ;internette hangi sitelere bakabilirim
Hani bazı siteler oluyo kıyafetler aynen görseldeki gibi cıkıyo
Öyle site arıyorum .güvenilir olsun ve kıyafetler fotolardaki gibi olsun istiyorum
Şimdiden cok tesekkürler,Allah herkesten razı olsun
İnternetle uğraşma Armine mağazasına git çok hoş tepeden tırnağa giydirirler gezmezsinmerhaba arkadaslar
Bunun için konu mu acılır demeyin lütfen
İyice stres oldum
Kızkardesimin dügünü olacak
Fakat ne giyecegimi hiç bilmiyorum
En son altı yıl önce dügüne gitmiştim ve acıktım o zamanlar
Suan tesettürlüyüö
Ayrıca 10aylık bebegim var ,onunla magaza magaza gezmek imkansız gibi bişey
Sizlerden ricam ;internette hangi sitelere bakabilirim
Hani bazı siteler oluyo kıyafetler aynen görseldeki gibi cıkıyo
Öyle site arıyorum .güvenilir olsun ve kıyafetler fotolardaki gibi olsun istiyorum
Şimdiden cok tesekkürler,Allah herkesten razı olsun
Mendili 2000 olan tasarımcının elbisesini merak ettim cidden.Ay evet bilmiyorum da tahmin ettim. Kızın kıyafetinden kalite akıyordu zaten buram buram.
Mendili 2000 olan tasarımcının elbisesini merak ettim cidden.
Canım bu sanki pek dügünlük degil gibiİnstagram butiklerden almayın da. İade olanlar her zaman için iyidir. Ben hiç problem yaşamadım. Abiye almadım gerçi hiç. Benim kardeşimin düğünü de var kara kara düşünüyorum. Abiye de sevmiyorum hiç. Şöyle bir model olur mu ki?
Eki Görüntüle 2128257
Bu da instagram dan gerçi. Koçin butik. Burada da çok hoş şeyler var. Ama iade olmayınca korkuyor insan.
Bayagi pahali.Sordum arkadaşa. Zuhair Murad'mışPahalıdır baya diye tahmin ediyorum ama bir bakın yine de belki fikir edinirsiniz.
Abiye ler de çok dar ama benim tarzıma da uygun değil. Bunu salon için, kına gecesi bayanlar arasında ona biraz daha süslü alırım zaten. Bulamıyorum ki kafama göre birşey.Canım bu sanki pek dügünlük degil gibi
Ben de abiye sevmem. Zaten bir kere giyeceğin şeye para vermek mantıklı gelmiyor. Bu koyduğunuz tarzda ama bu kadar sade olmayan bir kıyafet bence olur.Abiye ler de çok dar ama benim tarzıma da uygun değil. Bunu salon için, kına gecesi bayanlar arasında ona biraz daha süslü alırım zaten. Bulamıyorum ki kafama göre birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?