Bana Destek Olup Moral Verseniz :)

Teşekkür ederim. Sanırım annem babamda etkiledi beni. Moralim bozuldu. Haklılar ama verdiğim çabayıda biliyorlar. İYİ niyetlede söylenmiş olsa insan üzülüyor
Teşekkür ederim. Sanırım annem babamda etkiledi beni. Moralim bozuldu. Haklılar ama verdiğim çabayıda biliyorlar. İYİ niyetlede söylenmiş olsa insan üzülüyor
ole ne yapcn iste agzi olan konusuyo annen babanda olsa bazen lafin nereye gidecegini bilmiyolar sanki is varda senmi calismiyosn sagligin yerinde olsunda gerisi bos esinle huzurunz yerinde olsun salla gerisini nasibinde varsa olur zaten elinden geleni yapiyosun zaten valla istda gordugum kadariyla esinin polisligiyle ovunen emine erdogan edasinda gezen sorsan belki ortaokulu zor bitirmis ayakli kuyumcu gibi dolasan cokkk polis esi taniyorumm oyuzden kendine dert etme bi kocada senin icin calisiyo burdakilerin lafi:halay:

ole ne yapcn iste agzi olan konusuyo annen babanda olsa bazen lafin nereye gidecegini bilmiyolar sanki is varda senmi calismiyosn sagligin yerinde olsunda gerisi bos esinle huzurunz yerinde olsun salla gerisini nasibinde varsa olur zaten elinden geleni yapiyosun zaten valla istda gordugum kadariyla esinin polisligiyle ovunen emine erdogan edasinda gezen sorsan belki ortaokulu zor bitirmis ayakli kuyumcu gibi dolasan cokkk polis esi taniyorumm oyuzden kendine dert etme bi kocada senin icin calisiyo burdakilerin lafi:halay:
Benim eltim memur ve şans eseri girdi öyle söyliim. İYİ kazanıyor ileride müdür olma şansı var ona rağmen her gördüğümde benim kocam seninki gibi memur olsa asla çalışmazdım diyor.. Hep memnuniyetsiz. Böyle düşünen insanlar önümde bir bir atandı ben kaldım. Birde bazı bayanlar ev hanımı olmaktan çok memnun. Heleki polis eşleri:) ama ben hep çalışma aşkıyla yandım kendimi hiç ev hanımı olarak hayal etmedim. Sanırım ondan bu kadar dert ediyorum. Kocam bu çabama üzülüyor. Kendine bu kadar dert etme diye

Gerçekten kendinizi adayıp sağlam çalışırsanız olur

Hoş mülakat falan kısmı var orasını bilemiyorum

Ama babanız haklı bence de işiniz olsun çocuklar büyüyünce işinize sarılırsınız

Gerçekten kendinizi adayıp sağlam çalışırsanız olur

Hoş mülakat falan kısmı var orasını bilemiyorum

Ama babanız haklı bence de işiniz olsun çocuklar büyüyünce işinize sarılırsınız
Haklı olduğu kesin. İYİ niyetle söylediği aşikar. Ama o kadar çaba verdim ki bunu böyle pat diye duymak canımı yaktı sanırım.. Çünkü bu durum benimde fazlasıyla kafamı kurcalayan bir konu

Benim eltim memur ve şans eseri girdi öyle söyliim. İYİ kazanıyor ileride müdür olma şansı var ona rağmen her gördüğümde benim kocam seninki gibi memur olsa asla çalışmazdım diyor.. Hep memnuniyetsiz. Böyle düşünen insanlar önümde bir bir atandı ben kaldım. Birde bazı bayanlar ev hanımı olmaktan çok memnun. Heleki polis eşleri:) ama ben hep çalışma aşkıyla yandım kendimi hiç ev hanımı olarak hayal etmedim. Sanırım ondan bu kadar dert ediyorum. Kocam bu çabama üzülüyor. Kendine bu kadar dert etme diye
Ah bu eltiler az degiller cidden eltimm calisiyodu haftada bir nobete gidiyodurdu 10gun evdeydi saglikci kendisi kaynimda ayni kaynm herseferinde yok benim esim memur yok benim esim sole bole okdr yuceltirdiki eltimde 38yasinda hicbi halttan anlmayan bilmemezlige vurduran evinin temizligine kdr kvdm yapar cocuklari bakip buyutmus kahvaltisina kdr hazirlayan kvdem herzmn kaynm herzmn esime yok kardesime dedim okdr calisan bi bayanla evlen yok ankarada kizmi kalmadi okdr laf laf sineye cektim hep Allah buyuk dedim nisanldk yine ayni laflar bak benim esim memur sole bole eside saglik lisesi mezunu tahsili bu yani dedimki simay Allah birak bayagi bi ugrastilar kardesiyle ayirmk icin turlu turlu oyunlar dalavereler 45yasinda kaynmda cahil yapmz onun yaptiklarini eltim zamaninda banka hesabi acms malum sahisin banksndn icinede para yatirms birikim olsun diye once aciga aldilar aylarca bekledi sonrasinda ihrac avukat tuttu kaynm kacbinlirasi gitti hicbi xamn buyuk laf konusup buyuklenmeyeceksn zamaninda bana ettigi laflari Allah tek tek sordu hesabini durumlari iyi kvdemde destek cikiyo simdilerde ise zaten calisip yoruluyomsda er gec adalet yerini bulackms eltimi gorsen yilan gibi ortaligi karistirip oturuyodu simdilerde ise akli basina gelmis okdr soguttularki kendilerinden bi dugun yaptik ama burnumzdan dokmuslerdi oyuzdsn eltiyms gorumceyms kv mesefeliyim guvenmiyorm uzak durmk en iyisi cekemiyolar sen esinle ne kdr iyi oluyorsn

son atamada okulumuza 38 yasinda bir hanım atandı:) kpss yi sonunda yendim diyor:)
neden olmasin ki:)
yeterki inanin kendimize

Back
X