bana destek olurmusunuz :-(

zeynep-65

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
153
17
13
39
merhaba arkadaşlar,
direk konuya giricem
bir sevdiğim var.onunda beni sevdiğini sanıyordum aslında hala öyle sanıyorum.ayrıyız şua ayrıldık ama birbirimizden vazgeçemiyorz.ailesi beni istemiyor.oda ailemi ezemem ben diyor.
kimseyi yadırgamam küçümsemem ama her bakıman onun yanında daha iyi duruyorum
ailesiyle kötü olmasını istemiyorum ama seviyorsan ailene resti çekersin diyorum onlarda ebet birgün affeder diyorum yok olmaz diyor.bu arada 5-6 kez birlikte olduk.çok büyük günah işledim allah beni affedermi bilmiyorum vicdan azabındanda ölüyorum.
ben onu unutmalımıyım yoksa beni ararsa devammı etmeliyim ne yaapayım lütfen söyleyin

unut bence yani ikiniz olmazsınız gibi geldi bana.ailesi seni istenmiyormuş evlenseniz bile bu aile sana kinlendiyse oglunu bir şekilde kendilerine çeker.sonra huzursuzluk artar daha çıkmaz bir yola girersiniz.yol yakınken dön

dipnot:birlikte olman vazgeçmiyceksin demek diil...

ama bana dokunduğu için başkası artık olmaz gibime geliyor böyle düşünüyorum.unutamıyorum
sevse benimle olurdu savaşırdı
ama seviyorum diyor
kalbime bir türlü söz geçiremiyorum
bunalıma girdim sanki

Ailesi seni neden istemiyor? Mantıklı bir sebep var mı? Sen ailesiyle tanıştın mı yoksa erkek arkadaşın mı dedi ailem istemiyor diye?

sevse zaten savasırdı sevgisi için bence..bahane gibi geldi bana ailesi seni neden istemiyor?

Canım, moralini bozmak istemem ama malum toplumumuzda evlenip boşanmış kadın algısı çok çok kötü.

Erkek arkadaşının da bu bakış açışında olduğunu düşünüyorum. Nasılsa başkasıyla da birlikte olmuş, benim üstüme kalmaz diyerek seninle gönül eğlendirmiş gibi geliyor bana. Çok ahmakça buluyorum bu düşünceyi, insanlar cinsellik yaşayabilir, bunu asla ve asla yadırgamıyorum çok görmüyorum sakın yanlış anlaşılmasın.

Ailesine senden bahsettiğini hiç sanmıyorum. Ayrıca ailesine bu durumdan söz etmek bile zorunda değildi ki. Senle tanışırlardı, severlerdi, sonra öğrenilerdi madem böyle bir şeye karşılar. Hem madem ailesinin karşı çıkacağını biliyordu ne diye senle birlikte oldu?

Lütfen biraz mantıklı bakmaya çalış, sen de gerçekleri göreceksin. Sen onu arama, o ararsa da telefonlarını da açma. " Bana insan olmayı başarmış erkek lazım, senin gibi biri değil" de ve önüne bak.

Evet bence de gönül eğlendirmiş senle. Çünkü ailesinin boşanmış biriyle evlenmesine izin vermeyeceğini bilmiyormuymuş? İnsan ailesinin tepkisini az çok bilir yani. Ailesine söylememiştir bile seni.

çok güzeel yazmışsınız teşekkür ederim.
ben ona evlenmeyeceksek bana dokunma dedim hatta yanına gitmedim bir kere kıyame koptu gitmiyorum yanına eve diye
sonrada zorlamı birlikte olduk zorlamı oldu yaptım gibi tabirler kullandı bana
söz vermişti benimle evlenmezse başkasıylada evlenmicek diye şimdi ailesi ona kız bakıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…