belki söylememiştir ama inandım ona çok inandırıcı geldi konuşmalrıailesinin istemediğini nereden biliyorsun? adam resmen sallıyor, muhtemelen ailesinin haberi bile yok.. oyalayabildiği kadar oyalayacak seni, sonrada kesin ailesinin zorladığı (!) biriyle evlenecek..
seni sanki kullanmıs su soylediklerinden bu cıkıyor bi erkeği kimse zorla evlendiremez bahane üretmiş önüne bak hayatından cıkarçok güzeel yazmışsınız teşekkür ederim.
ben ona evlenmeyeceksek bana dokunma dedim hatta yanına gitmedim bir kere kıyame koptu gitmiyorum yanına eve diye
sonrada zorlamı birlikte olduk zorlamı oldu yaptım gibi tabirler kullandı bana
söz vermişti benimle evlenmezse başkasıylada evlenmicek diye şimdi ailesi ona kız bakıyormuş
Böyle cümleleri kuran adamlar baştan belli ediyor kendini. 15 yaşında değilsiniz bu laflara inanasınız. Doğru düzgün bir adamın hayatınıza girmesi için şuankinden kaçın kurtulun.çok güzeel yazmışsınız teşekkür ederim.
ben ona evlenmeyeceksek bana dokunma dedim hatta yanına gitmedim bir kere kıyame koptu gitmiyorum yanına eve diye
söz vermişti benimle evlenmezse başkasıylada evlenmicek diye şimdi ailesi ona kız bakıyormuş
Kendi daha fazla kullandırma. Seviyorum demesi sadece bu ilişkiyi evlenmenden şimdiki gibi sürdürmek için.çok güzeel yazmışsınız teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar,
direk konuya giricem
bir sevdiğim var.onunda beni sevdiğini sanıyordum aslında hala öyle sanıyorum.ayrıyız şua ayrıldık ama birbirimizden vazgeçemiyorz.ailesi beni istemiyor.oda ailemi ezemem ben diyor.
kimseyi yadırgamam küçümsemem ama her bakıman onun yanında daha iyi duruyorum
ailesiyle kötü olmasını istemiyorum ama seviyorsan ailene resti çekersin diyorum onlarda ebet birgün affeder diyorum yok olmaz diyor.bu arada 5-6 kez birlikte olduk.çok büyük günah işledim allah beni affedermi bilmiyorum vicdan azabındanda ölüyorum.
ben onu unutmalımıyım yoksa beni ararsa devammı etmeliyim ne yaapayım lütfen söyleyin
çok güzeel yazmışsınız teşekkür ederim.
beni kullandğı düşüncesi çıkmıyor kafamdan çok kötü hissediyorum kendimiseni sanki kullanmıs su soylediklerinden bu cıkıyor bi erkeği kimse zorla evlendiremez bahane üretmiş önüne bak hayatından cıkar
merhaba arkadaşlar,
direk konuya giricem
bir sevdiğim var.onunda beni sevdiğini sanıyordum aslında hala öyle sanıyorum.ayrıyız şua ayrıldık ama birbirimizden vazgeçemiyorz.ailesi beni istemiyor.oda ailemi ezemem ben diyor.
kimseyi yadırgamam küçümsemem ama her bakıman onun yanında daha iyi duruyorum
ailesiyle kötü olmasını istemiyorum ama seviyorsan ailene resti çekersin diyorum onlarda ebet birgün affeder diyorum yok olmaz diyor.bu arada 5-6 kez birlikte olduk.çok büyük günah işledim allah beni affedermi bilmiyorum vicdan azabındanda ölüyorum.
ben onu unutmalımıyım yoksa beni ararsa devammı etmeliyim ne yaapayım lütfen söyleyin
dile getirmiyorum allah o ben biliyor bunu.canım böyle diyen birini unut gitsin .ve de günahlarını dile getirme derim sen de kalsınlar şahit bırakma derim.. o seni taşıyabilecek güce sahip olsa kimseyi takmaz sonuçta evlenmiş olmanız istememeleri için bahane olarak sunulmuş sevgisinin arkasında durabilmeli insan .Rabbim yardımcınız olsun hayırlı kapılar açsın size .dönseniz bile ailesi ile hep sorun yaşarsınız ailesine sığınan biriyle
malesef biz kızlar inanmak istiyoruz sevdiğimize böyle kandırıyolar canım işte zaman kötü...düşünme artık hayatına devam et ..dile getirmiyorum allah o ben biliyor bunu.
resmen beni oyalamış ama okadar inandırıcı konuşuyoduki
çok pişmanım ben nasıl kandım
dua ediyorum namaz kılıyorumyapmışsın bir HATA ama zararın neresinden dönersen kardır.ailesi istemiyormuş ozaman neden bukadar ileri gidiyorsun kardeşim diye sorarlar adama ??adam şimdi sizin ile birliktelikte sağlamış malesef yani çokta üstelemiyor seven adam gerçekten seviyosa mucadele eder arkanızda değil yanınızda dururdu.Sizi çağırsa bile bundan sonra sadece kendi duygularını tatmin etmek için çağırır daha fazla bu adam ile görüşmeyin yok illa israr ederse adam gibi ailesinin gönlünü yapsın kapına gelsin yoksa kendinizi daha fazla buadama kullandırtmayınsizi üzmesine izin vermeyin siz yıpranırsınız .Allah afedermi diye yazmışsınız rabbim kapısına gelen herkesi afeder yeterki dua edin .DUA.
Yazıklar olsun ona kendine de erkek mi diyormuş şimdiçok güzeel yazmışsınız teşekkür ederim.
dua ediyorum namaz kılıyorum
tövbe ettim rabbim beni inşallah affeder
çok söyedim bak olmayacaksa dokunma bana diye ama o bana hep dokundu
yinede onu ayrılırken kötü konuşmadım allahından bulsun ne diyim çok üzgünüm çokmalesef biz kızlar inanmak istiyoruz sevdiğimize böyle kandırıyolar canım işte zaman kötü...düşünme artık hayatına devam et ..
aynen canm baska yapcak bişey yok Allahından bulur meraklanma sen ..yinede onu ayrılırken kötü konuşmadım allahından bulsun ne diyim çok üzgünüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?