bana destek olurmusunuz :-(

ailesinin istemediğini nereden biliyorsun? adam resmen sallıyor, muhtemelen ailesinin haberi bile yok.. oyalayabildiği kadar oyalayacak seni, sonrada kesin ailesinin zorladığı (!) biriyle evlenecek..

çok güzeel yazmışsınız teşekkür ederim.
ben ona evlenmeyeceksek bana dokunma dedim hatta yanına gitmedim bir kere kıyame koptu gitmiyorum yanına eve diye
sonrada zorlamı birlikte olduk zorlamı oldu yaptım gibi tabirler kullandı bana
söz vermişti benimle evlenmezse başkasıylada evlenmicek diye şimdi ailesi ona kız bakıyormuş

ailesinin istemediğini nereden biliyorsun? adam resmen sallıyor, muhtemelen ailesinin haberi bile yok.. oyalayabildiği kadar oyalayacak seni, sonrada kesin ailesinin zorladığı (!) biriyle evlenecek..
belki söylememiştir ama inandım ona çok inandırıcı geldi konuşmalrı

seni sanki kullanmıs su soylediklerinden bu cıkıyor bi erkeği kimse zorla evlendiremez bahane üretmiş önüne bak hayatından cıkar

Böyle cümleleri kuran adamlar baştan belli ediyor kendini. 15 yaşında değilsiniz bu laflara inanasınız. Doğru düzgün bir adamın hayatınıza girmesi için şuankinden kaçın kurtulun.

Ya hiç mi türk filmi izlemediniz, yada çok türk filmi izlediniz.Seni oyalıyor uyan

Kendi daha fazla kullandırma. Seviyorum demesi sadece bu ilişkiyi evlenmenden şimdiki gibi sürdürmek için.

gerçekten seven adam aile istemiyor deyip vazgeçmez seni kandırmasına izin verme üzülmede o istemiyor seni

birlikte olmayı bırak bence.
o zaman çocuk da seni bırakacak muhtemelen.
seviyorsa bir yolunu bulur seni kabul ettirir ailesine.

canım böyle diyen birini unut gitsin .ve de günahlarını dile getirme derim sen de kalsınlar şahit bırakma derim.. o seni taşıyabilecek güce sahip olsa kimseyi takmaz sonuçta evlenmiş olmanız istememeleri için bahane olarak sunulmuş sevgisinin arkasında durabilmeli insan .Rabbim yardımcınız olsun hayırlı kapılar açsın size .dönseniz bile ailesi ile hep sorun yaşarsınız ailesine sığınan biriyle

yapmışsın bir HATA ama zararın neresinden dönersen kardır.ailesi istemiyormuş ozaman neden bukadar ileri gidiyorsun kardeşim diye sorarlar adama ??adam şimdi sizin ile birliktelikte sağlamış malesef yani çokta üstelemiyor seven adam gerçekten seviyosa mucadele eder arkanızda değil yanınızda dururdu.Sizi çağırsa bile bundan sonra sadece kendi duygularını tatmin etmek için çağırır daha fazla bu adam ile görüşmeyin yok illa israr ederse adam gibi ailesinin gönlünü yapsın kapına gelsin yoksa kendinizi daha fazla buadama kullandırtmayın sizi üzmesine izin vermeyin siz yıpranırsınız .Allah afedermi diye yazmışsınız rabbim kapısına gelen herkesi afeder yeterki dua edin .DUA.

dile getirmiyorum allah o ben biliyor bunu.
resmen beni oyalamış ama okadar inandırıcı konuşuyoduki
çok pişmanım ben nasıl kandım

dile getirmiyorum allah o ben biliyor bunu.
resmen beni oyalamış ama okadar inandırıcı konuşuyoduki
çok pişmanım ben nasıl kandım
malesef biz kızlar inanmak istiyoruz sevdiğimize böyle kandırıyolar canım işte zaman kötü...düşünme artık hayatına devam et ..

dua ediyorum namaz kılıyorum
tövbe ettim rabbim beni inşallah affeder
çok söyedim bak olmayacaksa dokunma bana diye ama o bana hep dokundu

Yazıklar olsun ona kendine de erkek mi diyormuş şimdi

Siz kendinizi üzmeyin, sevmişsiniz belli ki ve inanmışsınız. Siz hala temiz bir insansınız, erkek arkadaşınızın ise ruhu pis. Yalan söylemek de günah değil mi? Siz temiz kalbinizle mutlu olursunuz, onun ise Allah kalbine göre verir hiiiç merak etmeyin canınızı da sıkmayın. Hatanın neresinden dönerseniz kardır, öyle düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…