O senin düşüncen. Milyon tane değişik hayat var. sevgilinin ailesi gibi.O
Sadece aile neolursa olsun evlada bakar demek istediğim bu beğenmiyorum demedim tuhaf geldi
Ailesinin konuşmaları tuhafıma gidiyor neden derseniz mesela babası evlen artık ben karımı sana mı aldım işlerini yapıyor yemeğini koyuyor şeklinde konuşmaları ondan sonra ilk gece çarşaf kontrolü ayrıca ilk evlndiği gün olmazsa oğlum erkekliğin kalmaz seklinde konuşmaları bunlar tuhaf değilmiyoo tepki vermedim konunu anlamaya çalışıyorum.
anladığım kadarıyla ailesini ve yaşantısını tasvip etmiyorsun. Yarın evlenince sen de sistemden biri olacaksın ki huylar değişmez.
Bu durumda neden evlenmek istediğini merak etmiştim. Seviyormuşsun. Tamam.
tuhaf ama onlara göre tuhaf değil demek ki.Ailesinin konuşmaları tuhafıma gidiyor neden derseniz mesela babası evlen artık ben karımı sana mı aldım işlerini yapıyor yemeğini koyuyor şeklinde konuşmaları ondan sonra ilk gece çarşaf kontrolü ayrıca ilk evlndiği gün olmazsa oğlum erkekliğin kalmaz seklinde konuşmaları bunlar tuhaf değilmi
Benim düşüncemO senin düşüncen. Milyon tane değişik hayat var. sevgilinin ailesi gibi.
Herkes aynı kalıba uymak zorunda değil.
Ona bakarsan normalde aile çocuğunu her koşulda sahiplenir ama evladını sokağa atan anneler var.
Farklı hayatlar onu diyorum.
Evet onlara göre normal hemde çok sevdiğim adama görede anormal bunlar ama karsı gelemiyor benim düşüncem öldürülmkten korkuyortuhaf ama onlara göre tuhaf değil demek ki.
yani sen de kendine göre bir aile bul canım.
merhaba arkadaşlar,
direk konuya giricem
bir sevdiğim var.onunda beni sevdiğini sanıyordum aslında hala öyle sanıyorum.ayrıyız şua ayrıldık ama birbirimizden vazgeçemiyorz.ailesi beni istemiyor.oda ailemi ezemem ben diyor.
kimseyi yadırgamam küçümsemem ama her bakıman onun yanında daha iyi duruyorum
ailesiyle kötü olmasını istemiyorum ama seviyorsan ailene resti çekersin diyorum onlarda ebet birgün affeder diyorum yok olmaz diyor.bu arada 5-6 kez birlikte olduk.çok büyük günah işledim allah beni affedermi bilmiyorum vicdan azabındanda ölüyorum.
ben onu unutmalımıyım yoksa beni ararsa devammı etmeliyim ne yaapayım lütfen söyleyin
Onlarda adet öyle imiş aile bulurmuş yaniöyle diyordu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?