bana destek olurmusunuz :-(

o beni bir anda sildi gitti bense hala onu unutamıyorum.
hp düşünceler sanki kirlendim nasıl temizlenirim :-(

Yazıklar olsun ona kendine de erkek mi diyormuş şimdi
diyor malesef :-(
hatta benide suçluyr zorlamı yaptım sanki
bazen çağrıyordu ben çok rahatsız olduğum için gitmek istemiyordum tartışma çıkıyodu bu konu yüzünden vermezsen verme versende bidaha yapmıcam gibi laflar söylüyordu

Terbiyesiz adam bir bayana söylenecek laf mı bu! Ah ah sende çok kabahatlisin çocuk musun cahil misin gel dediğinde geliyosun git dediğinde gidiyosun

Terbiyesiz adam bir bayana söylenecek laf mı bu! Ah ah sende çok kabahatlisin çocuk musun cahil misin gel dediğinde geliyosun git dediğinde gidiyosun
haklısınız ne cahil ne çocuğum aslında okumuş eğitimli biriyim.ama safım herkese her denilene inanıyorum :-(

Bi güzel kullanilmissiniz... Tebrik ederim... Devam kullanilmak istiyorsaniz, iliskiye devam edin tabii ki... Hayat sizin hayatiniz...

Yaslariniz kac canim?

haklısınız ne cahil ne çocuğum aslında okumuş eğitimli biriyim.ama safım herkese her denilene inanıyorum :-(
Artık gözün açıldı kanma onun söylediklerine. Herşeyi geçmişte bırak kendine bembeyaz güzel bir sayfa aç bu adamdan sana ancak zarar gelir karşına daha da çok seveceğin biri çıkacak emin ol sen yeterki kalbini düz tut

bi kurtul ondan sadece vakit harcamak için kullanmış seni istediği belliymiş zaten annesine bile nasıl anlattı seni seven insan böyle mi yapar becer sonra annem istemedi de bi de dolaşır etrafta erkeğim diye tüm kızlardan istesem verir diye düşünür gurur duyar kendinle avuntusu da "zorla mı yaptım"biraz zorla da yapmış kavgalarınıza bakılırsa damızlık hayvandan pek bir farkı yok o herifin.

Bu çocukla evlensen bile ailesi seni bir şekilde rahatsız edecek. Ağzınla kuş tutsan yaranamazsın bu insanlara. Senin deyiminle bir günah işlemişsin ama samimi olduktan sonra affolunmayacak günah yoktur. Kendini bu adam karşısında değersizleştirme. Böyle yaparsan seni daha çok ezer maalesef. Sevse zaten ailesinin karşısında ezdirmez seni, kendi de ezmez. Dik dur, yol ver.

ayrıca gider bi şekilde peşini bırakmadığını anlayınca bir delik bulur girer ve sen vazgeçince sözde mutaasıp bir ailenin ortalama 18-20 yaşındaki kapalı kızını alıp evlenir kızın burnunu bile pencereden çıkarmaz.

Şimdi ben dul bi adamla evlenmem neden?
çok sevsem de ailem asla izin vermez
ve ben doğduğum andan itibaren ailemin neyi isteyip neye asla olmaz diyeceğini bilirim,herkes bilir.
Üzgünüm ama çocuk resmen takılmış eğlenmiş sıkılınca da bahanesini bulmuş geri dönmek isterse de yine başka maceralar için döner o tip sonra yine zırvalıklar bir daha asla inanma ona ve asla bir araya gelme,unutmaktan başka çözümün yok.

Karaktersizmiş. Ailesine rest çekmesine gerek yok ikna edebilir bal gibide.
Beraber olmadan önce aklı nerdeydi ?
Ailelerin istemediği ilişkiler maalesef ki hüsranla sonuçlanabiliyor ama bu adam sizin arkanızda durmalıydı, duramayacak kadar zayıfsa , ufffff ne diyeyim

Seven insanın gözü aileyi falan görmüyor
bir şekilde ikna edebilir
ne imkansız evlilikler yapılıyor bknz B Bukrem_
sizi bunun için terk ettiyse ikinci bir şansı haketmiyor

beni kullandğı düşüncesi çıkmıyor kafamdan çok kötü hissediyorum kendimi
Sizi kullanmadi. Eğer ortada ırza geçmek gibi bir durum yoksa, kendi rizanizla yasandiysa kullanılmış olmazsınız. Esyalardir kullanılan. Siz eşya misiniz? Böyle düşünürseniz kendi mesuliyetlerinizi hakkıyla ustlenemezsiniz.

Gereken dersi çıkarın ve tecrübe hanenize ekleyin. Elbet hayatiniza birsey katmistir bu insan. Dürüst biri olduğunu düşünmüyorum. Yanlış kisiymis lütfen egosunu daha fazla sisirmeyin ve defedin hayatinizdan.

Ikinci evlılık için çok daha özenli seçimler yapın. Aileler sorun yaratmiyorsa, asgari mustereklerde bulusabiliyorsaniz, maddi manevi ihtiyaclariniz karsilaniyorsa yürür evlilikler. Aksi halde yine yıkım, yine başarısızlık olur. Bunu ikinci kez yaşamak istemezsiniz...

28 yasinda basindan bir evlilik gecmis bayan icin fazla 15-16yaş kafasiyla hareket ediyorsun seninle evlenecegi filan yoktu basindan beri

Ayağını da yere vuruyor muydu terbiyesiz çocuk! Ne bu böyle ne saçma ve çirkin tepkiler! Evlat olsa sevilmezmis.

Sevse bırakın ailesi, önünüzde dağ olsa duramazdı. Bu adam sizi sevmiyor. Ve Allah tövbe edilen her günahı affeder bunu da unutmayın. Sanırım biraz sizi elde etmiş ve bıkmış durumu var. Aileler tamamen işin bahanesi. Bence gururunuzu takınıp tamamen silin hayatınızdan. O adamdan bir cacık olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…