o beni bir anda sildi gitti bense hala onu unutamıyorum.Siz kendinizi üzmeyin, sevmişsiniz belli ki ve inanmışsınız. Siz hala temiz bir insansınız, erkek arkadaşınızın ise ruhu pis. Yalan söylemek de günah değil mi? Siz temiz kalbinizle mutlu olursunuz, onun ise Allah kalbine göre verir hiiiç merak etmeyin canınızı da sıkmayın. Hatanın neresinden dönerseniz kardır, öyle düşünün
diyor malesef :-(Yazıklar olsun ona kendine de erkek mi diyormuş şimdi
Terbiyesiz adam bir bayana söylenecek laf mı bu! Ah ah sende çok kabahatlisin çocuk musun cahil misin gel dediğinde geliyosun git dediğinde gidiyosundiyor malesef :-(
hatta benide suçluyr zorlamı yaptım sanki
bazen çağrıyordu ben çok rahatsız olduğum için gitmek istemiyordum tartışma çıkıyodu bu konu yüzünden vermezsen verme versende bidaha yapmıcam gibi laflar söylüyordu
haklısınız ne cahil ne çocuğum aslında okumuş eğitimli biriyim.ama safım herkese her denilene inanıyorum :-(Terbiyesiz adam bir bayana söylenecek laf mı bu! Ah ah sende çok kabahatlisin çocuk musun cahil misin gel dediğinde geliyosun git dediğinde gidiyosun
merhaba arkadaşlar,
direk konuya giricem
bir sevdiğim var.onunda beni sevdiğini sanıyordum aslında hala öyle sanıyorum.ayrıyız şua ayrıldık ama birbirimizden vazgeçemiyorz.ailesi beni istemiyor.oda ailemi ezemem ben diyor.
kimseyi yadırgamam küçümsemem ama her bakıman onun yanında daha iyi duruyorum
ailesiyle kötü olmasını istemiyorum ama seviyorsan ailene resti çekersin diyorum onlarda ebet birgün affeder diyorum yok olmaz diyor.bu arada 5-6 kez birlikte olduk.çok büyük günah işledim allah beni affedermi bilmiyorum vicdan azabındanda ölüyorum.
ben onu unutmalımıyım yoksa beni ararsa devammı etmeliyim ne yaapayım lütfen söyleyin
Artık gözün açıldı kanma onun söylediklerine. Herşeyi geçmişte bırak kendine bembeyaz güzel bir sayfa aç bu adamdan sana ancak zarar gelir karşına daha da çok seveceğin biri çıkacak emin ol sen yeterki kalbini düz tuthaklısınız ne cahil ne çocuğum aslında okumuş eğitimli biriyim.ama safım herkese her denilene inanıyorum :-(
aynı yaştayızEski sevgilin kac yasinda?
Sizi kullanmadi. Eğer ortada ırza geçmek gibi bir durum yoksa, kendi rizanizla yasandiysa kullanılmış olmazsınız. Esyalardir kullanılan. Siz eşya misiniz? Böyle düşünürseniz kendi mesuliyetlerinizi hakkıyla ustlenemezsiniz.beni kullandğı düşüncesi çıkmıyor kafamdan çok kötü hissediyorum kendimi
28 yasinda basindan bir evlilik gecmis bayan icin fazla 15-16yaş kafasiyla hareket ediyorsun seninle evlenecegi filan yoktu basindan beriçok güzeel yazmışsınız teşekkür ederim.
ben ona evlenmeyeceksek bana dokunma dedim hatta yanına gitmedim bir kere kıyame koptu gitmiyorum yanına eve diye
sonrada zorlamı birlikte olduk zorlamı oldu yaptım gibi tabirler kullandı bana
söz vermişti benimle evlenmezse başkasıylada evlenmicek diye şimdi ailesi ona kız bakıyormuş
Ayağını da yere vuruyor muydu terbiyesiz çocuk! Ne bu böyle ne saçma ve çirkin tepkiler! Evlat olsa sevilmezmis.diyor malesef :-(
hatta benide suçluyr zorlamı yaptım sanki
bazen çağrıyordu ben çok rahatsız olduğum için gitmek istemiyordum tartışma çıkıyodu bu konu yüzünden vermezsen verme versende bidaha yapmıcam gibi laflar söylüyordu
Sevse bırakın ailesi, önünüzde dağ olsa duramazdı. Bu adam sizi sevmiyor. Ve Allah tövbe edilen her günahı affeder bunu da unutmayın. Sanırım biraz sizi elde etmiş ve bıkmış durumu var. Aileler tamamen işin bahanesi. Bence gururunuzu takınıp tamamen silin hayatınızdan. O adamdan bir cacık olmaz.merhaba arkadaşlar,
direk konuya giricem
bir sevdiğim var.onunda beni sevdiğini sanıyordum aslında hala öyle sanıyorum.ayrıyız şua ayrıldık ama birbirimizden vazgeçemiyorz.ailesi beni istemiyor.oda ailemi ezemem ben diyor.
kimseyi yadırgamam küçümsemem ama her bakıman onun yanında daha iyi duruyorum
ailesiyle kötü olmasını istemiyorum ama seviyorsan ailene resti çekersin diyorum onlarda ebet birgün affeder diyorum yok olmaz diyor.bu arada 5-6 kez birlikte olduk.çok büyük günah işledim allah beni affedermi bilmiyorum vicdan azabındanda ölüyorum.
ben onu unutmalımıyım yoksa beni ararsa devammı etmeliyim ne yaapayım lütfen söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?