- 11 Aralık 2013
- 409
- 287
- 88
İnsanlar yuva kuruyor, ayrılıyor başkası ile evlenip yine mutlu olabiliyor, ikinci bir kişiye dokunuyor... Kendinizi neden çözümsüz bir durum içindeymiş gibi bir psikolojiye sokuyorsunuz ki? Siz kendinizden eminseniz ve ailenin de sizi istememek için geçerli bir nedeni yoksa, buna rağmen bu adam sevgisine sahip çıkamıyorsa, varsın ikinci birisi dokunsun size, ileride göreceklerinizden daha az yakar canınızı emin olun.ama bana dokunduğu için başkası artık olmaz gibime geliyor böyle düşünüyorum.unutamıyorum
sevse benimle olurdu savaşırdı
ama seviyorum diyor
kalbime bir türlü söz geçiremiyorum
bunalıma girdim sanki
merhaba arkadaşlar,
direk konuya giricem
bir sevdiğim var.onunda beni sevdiğini sanıyordum aslında hala öyle sanıyorum.ayrıyız şua ayrıldık ama birbirimizden vazgeçemiyorz.ailesi beni istemiyor.oda ailemi ezemem ben diyor.
kimseyi yadırgamam küçümsemem ama her bakıman onun yanında daha iyi duruyorum
ailesiyle kötü olmasını istemiyorum ama seviyorsan ailene resti çekersin diyorum onlarda ebet birgün affeder diyorum yok olmaz diyor.bu arada 5-6 kez birlikte olduk.çok büyük günah işledim allah beni affedermi bilmiyorum vicdan azabındanda ölüyorum.
ben onu unutmalımıyım yoksa beni ararsa devammı etmeliyim ne yaapayım lütfen söyleyin
merhaba arkadaşlar,
direk konuya giricem
bir sevdiğim var.onunda beni sevdiğini sanıyordum aslında hala öyle sanıyorum.ayrıyız şua ayrıldık ama birbirimizden vazgeçemiyorz.ailesi beni istemiyor.oda ailemi ezemem ben diyor.
kimseyi yadırgamam küçümsemem ama her bakıman onun yanında daha iyi duruyorum
ailesiyle kötü olmasını istemiyorum ama seviyorsan ailene resti çekersin diyorum onlarda ebet birgün affeder diyorum yok olmaz diyor.bu arada 5-6 kez birlikte olduk.çok büyük günah işledim allah beni affedermi bilmiyorum vicdan azabındanda ölüyorum.
ben onu unutmalımıyım yoksa beni ararsa devammı etmeliyim ne yaapayım lütfen söyleyin
haklısınız ama ben sanırım takıntı yaptım bu olayı.İnsanlar yuva kuruyor, ayrılıyor başkası ile evlenip yine mutlu olabiliyor, ikinci bir kişiye dokunuyor... Kendinizi neden çözümsüz bir durum içindeymiş gibi bir psikolojiye sokuyorsunuz ki? Siz kendinizden eminseniz ve ailenin de sizi istememek için geçerli bir nedeni yoksa, buna rağmen bu adam sevgisine sahip çıkamıyorsa, varsın ikinci birisi dokunsun size, ileride göreceklerinizden daha az yakar canınızı emin olun.
evet biliyordu.Seninle tanıştığında dul olduğunu biliyordu, ailesinin bu durumda tepkisinin ne olduğunuda bilir eee niye seninle görüştü sevgili oldu? Maalesef ailesini ortaya koyması tamamen bahane. Neticede çocuk değilsiniz ikinizde, koca adam seviyor olsa ailesini gerekirse karşısına alır. Bir daha görüşme ve cevap verme.
bakire olmasamda birlikte oldum diye kızıyorum kendime inandığım için ona kızıyorum kendimeKendine yapacağın en büyük iyilik,bu defteri kapatıp önüne bakmak olur.
Diyelim ailesi seni istemiyor,bu işten hayır gelmez.
Diyelim ailenin haberi yok,adam yalan söylüyor.Yine bu işten hayır gelmez.
O yüzden olmayanı zorlamanın anlamı yok.Allah hayırlısını nasip etsin.
Birlikte oldun diye mahkummuşsun diye konuşunca,bakireydin sandım.
Öyle bir sorunun da yokmuş,daha ne düşünüyorsun ?
evet bende çok düşündüm.ailesine gerçekten söyledimi diye.ya aile büyük problem görmüyormusun mıllet burda aile yuzunden neler çekıyor sükret arkanı dön git çocuk sevmiyor bencede bahane etmiş cnm
Zarı yerli yerinde durup da;haklısınız ama ben sanırım takıntı yaptım bu olayı.
oysa o hiç bişey artık benim için öyle olmalı.sözünün eri olmayan bi inanı bu kadar önemsemeye değmez aslında
zmanla atlatıcam zaten artık bir daha evlenmekte istemiyorum.
Evet zaten şuan çökmüş durumdayımTerbiyesiz o adam için diyebileceğim tek şey bu bir insanın duyguları ile oyna gönlünü eğlendir sonra ailem seni istemiyor diyip kaç git Allah a havale ediyorum kendinizi suçlamayın lütfen bir faydası olmaz aksine sizi psiklojik olarak çökertir bu durum yaşananları geri alamıyoruz maalesef bundan sonra hayatınıza girecek insanları ince eleyip sık dokuyun iyi tanıyın lütfen üzüldüm bu durumunuza Alah ıslah etsin o adamı
Ben sana yalan söyleyip kandırıp hiç bişey söylemezdim diyor ama ben öyle biri değilim diyorSeven insan ailem seni istemiyor bile demez, belli etmez karşısındaki üzülmesin diye. Bu insanla devam etsen bile mutlu olamazsın, tırt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?