bana destek olurmusunuz :-(

İnsanlar yuva kuruyor, ayrılıyor başkası ile evlenip yine mutlu olabiliyor, ikinci bir kişiye dokunuyor... Kendinizi neden çözümsüz bir durum içindeymiş gibi bir psikolojiye sokuyorsunuz ki? Siz kendinizden eminseniz ve ailenin de sizi istememek için geçerli bir nedeni yoksa, buna rağmen bu adam sevgisine sahip çıkamıyorsa, varsın ikinci birisi dokunsun size, ileride göreceklerinizden daha az yakar canınızı emin olun.

şimdiden ailem diye rest çekiyosa ondan bi cacık olmaz..
zira nişanlıyken ailesini önemsemeyip evlenince kıymete bindirenlerle dolu etraf...

ya aile büyük problem görmüyormusun mıllet burda aile yuzunden neler çekıyor sükret arkanı dön git çocuk sevmiyor bencede bahane etmiş cnm

benim ailemde istemiyo ama ben sevdiğim için karşıma alıyorum.ailemin söyledikleri ne kadar gruruna dokunsa da o da benden vazgeçmiyo.ki sevip sevmemesinden önce sözünde durmamış.ikinci evliliğiniz olcak eminim daha temkinli davranıyosunuzdur bu sefer.güvenemiyceğiniz bi adam üzerinde daha fazla düşünmeyin.

Kendine yapacağın en büyük iyilik,bu defteri kapatıp önüne bakmak olur.
Diyelim ailesi seni istemiyor,bu işten hayır gelmez.
Diyelim ailenin haberi yok,adam yalan söylüyor.Yine bu işten hayır gelmez.
O yüzden olmayanı zorlamanın anlamı yok.Allah hayırlısını nasip etsin.
Birlikte oldun diye mahkummuşsun diye konuşunca,bakireydin sandım.
Öyle bir sorunun da yokmuş,daha ne düşünüyorsun ?

Seninle tanıştığında dul olduğunu biliyordu, ailesinin bu durumda tepkisinin ne olduğunuda bilir eee niye seninle görüştü sevgili oldu? Maalesef ailesini ortaya koyması tamamen bahane. Neticede çocuk değilsiniz ikinizde, koca adam seviyor olsa ailesini gerekirse karşısına alır. Bir daha görüşme ve cevap verme.

canım bir kere evlenip boşanmışsın ne kadar zor olduğunu görmüşsün bu adamda seninle gönül eğlendirmek istemiş belli ki, onunla birlikte olman evet günah ama eğer samimi bir şekilde pişman olduysan dua et Rabbim öyle merhametli ki kendisine yönelenleri geri çevirmez... Ondan sonra da önüne bakacaksın seni seven değer veren birini bulacaksın inşallah hayatında ki sıkıntılardan bu sayede kurtulursun....

Senin için bu kadar önemliydi madem birlikte olmayacaktın arkadaşım.

Ailesi yüzünden karısını boşayan, çocuğundan vazgeçen herif kaynıyorken ortalıkta,
sevgilisini bırakan tuhaf gelmiyor bana.

haklısınız ama ben sanırım takıntı yaptım bu olayı.
oysa o hiç bişey artık benim için öyle olmalı.sözünün eri olmayan bi inanı bu kadar önemsemeye değmez aslında
zmanla atlatıcam zaten artık bir daha evlenmekte istemiyorum.

evet biliyordu.
zaten artık engellemiş silmiş beni
bende aynı şekilde
dua ediyorum namaz kılıyorum
allaha havale ediyorum

bakire olmasamda birlikte oldum diye kızıyorum kendime inandığım için ona kızıyorum kendime

ya aile büyük problem görmüyormusun mıllet burda aile yuzunden neler çekıyor sükret arkanı dön git çocuk sevmiyor bencede bahane etmiş cnm
evet bende çok düşündüm.ailesine gerçekten söyledimi diye.
söylediyse bile anlattığına göre lafları sıralamışlar

her insan hata yapar. ama bunu devam ettirirse hata olmaz bu. bence yolunuza bakın artık.
erkeklerin hepsi de bakire değil yani..
utanman bile bir erdem.
madem evlilik yok ailemi ezmem seni ezerim diyor. artık bundan sonra seni kullanmış olur devam edersen.

Zarı yerli yerinde durup da;
1.Haramda gözü olan,
2.Kendisini seven birisinin duyguları ile oynayan,
3.İnsanları kıran inciten, yüze gülüp dedikodu yapan,
4.Hayatındaki kişiyi aldatan, milletin eşinde gözü olan, yuva yıkan,
5.o zarı koruyup da onun dışında her haltı yiyen birisi iyi de mesela siz mi kötüsünüz?
İnsan olabilmek en büyük erdemdir bunun önüne başka hiç bir şey geçemez.Benim için namus göstergesi bunlardır.Sizin için de öyle olmalı bence. Takıntı edecekseniz, insanlığınızla ilgili bir kusurunuz varsa onu takıntı edin, yoksa başınız dim dik yürüyün. Zamanla atlatacağınızı bilmeniz bile güzel, emin olun öyle olacak.

Seven insan ailem seni istemiyor bile demez, belli etmez karşısındaki üzülmesin diye. Bu insanla devam etsen bile mutlu olamazsın, tırt.

Terbiyesiz o adam için diyebileceğim tek şey bu bir insanın duyguları ile oyna gönlünü eğlendir sonra ailem seni istemiyor diyip kaç git Allah a havale ediyorum kendinizi suçlamayın lütfen bir faydası olmaz aksine sizi psiklojik olarak çökertir bu durum yaşananları geri alamıyoruz maalesef bundan sonra hayatınıza girecek insanları ince eleyip sık dokuyun iyi tanıyın lütfen üzüldüm bu durumunuza Alah ıslah etsin o adamı

Seni istemiyor ailesi diye ;
senden vazgeçen adamdan koca olmaz..
unut gitsin değmez ..

Evet zaten şuan çökmüş durumdayım
Her zman herşeye bir bahane buldu
onun dediklerini istediklerini yqpmazsambeni azarladı kızdı uzaklaştı
Şimdi düşünüyorum seviyorum deyip deyip benimle gönül eğlendirmiş allahından bulsun ne diyeyim artık kimseye inancım kalmadı

Seven insan ailem seni istemiyor bile demez, belli etmez karşısındaki üzülmesin diye. Bu insanla devam etsen bile mutlu olamazsın, tırt.
Ben sana yalan söyleyip kandırıp hiç bişey söylemezdim diyor ama ben öyle biri değilim diyor
Ben istiyorum ama ailem karşı
kendi istedikleriyle evlendireceklermiş annesi arayış içindeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…