bana destek olurmusunuz :-(

Ne kadar da kolay suçu aileye atıp herşeyden sıyrılmak.. Kusura bakmayın ama kişiliksizin biriymiş. ailesi kız bakıyormuş, ailesini çigneyemezmiş falan da filan.. ucuz insanların ucuz lafları.. böyle bir adamı değil eş diye evinize paspas diye bile almayın zaten. Kurtulduğunuz çok iyi olmuş. Ama bir kez daha konuşma fırsatınız olursa bu saçmalıkları yutmadığınızı, böyle kişiliksiz birini sizin de istemediğinizi belirtin derim ben. Sewgiler

Ben ailemi asla çiğnemem diyor bende defalarca ona dedim anne baba elbet bigün affeder ama sen sevmediğin biriyle nasıl ömür boyu geçinceksin dedim
Yok diyor olmaz diyor benimde gururum var nekadar bazı şeyler yaşanmış olsada ayaklaına kapanacak halim yok dedim
zaten kaç gündür görüşmüyoruz sevseydi dayanamaz arardı ailesini takmazdı
Demekki her söylediği yalanmış
allah herkesi böyle insanlardan korusun ne diyeyim buda bana ders oldu kensimi ibadete allah yoluna verdim

ailesi neden seni istemiyor?

hem senle birlikte oldu,
hemde ailem seni istemiyormu diyor?
bi zahmet uçkuruna sahip olaydı..

65 i gorunce bir de aile,adetler falan deyince oyle sandim da:)sizin yerinizde olsam daha fazla ustelemem cunku simdi istemeyen ilerde hic istemiyor.bide burunlari hep evliliginizin icinde oluyor.hele sizin durumunuzu her firsatta yuze vurma da isin bonusu.ailesini anlattiginiz kadariyla tahminlerimi soyluyorum:)

Bu ilişki onları enterese eder bence. Seni neden bu kadar gerdi bu para mevzusu?
Yok beni germedi orda demek istediğim şuydu: yani eve para götürmese onun hiç bir işini yapmayacaklar öyle şeyler anlatıyorfu bana mesela bazen hasta işe gitmek istemiyor annesi kalk bugünkü yevmiye gitmesin der işe yollarmış.ailesi ona böyleyken o hala onları dinliyor bunu demek istemiştim

Aynı evde yaşıyorlar sence bu normal değil mi?
Sen evlenmiş olan bu adamla para hesabını aynen böyle yapmaz mısın?
Bir de hayatlar çeşit çeşit öyle yetiştirmişler demek ki.
Madem bu yönleri var biliyorsun ve beğenmiyorsun neden evlenmek istiyorsun?

Yani vana yakın sayılırız aslında
Evet istensem bile en ufak bişeyde yüzüme vururlardı vurmamaları içinde eşimin beni korumadı gerekirdi ama o malesef ailesine en ufak laf bile söyleyemez
aslında öylede üzülürdüm böylede ama sanırım şimdi üzülmek ve unutmak daha iyi

Rvet aynı evde yaşıyor olabilirler ama ne demek biz sana iş yapmayalım
Evlat candır kandır benim oğlum olsa çalışsa para vermese bana ben yine oğluma bakardım
evlenmek istedim çünkü seviyorum
siz niye bukadar tepki verdiniz bna anlamadım

yoo tepki vermedim konunu anlamaya çalışıyorum.
anladığım kadarıyla ailesini ve yaşantısını tasvip etmiyorsun. Yarın evlenince sen de sistemden biri olacaksın ki huylar değişmez.
Bu durumda neden evlenmek istediğini merak etmiştim. Seviyormuşsun. Tamam.

O
Sadece aile neolursa olsun evlada bakar demek istediğim bu beğenmiyorum demedim tuhaf geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…