Ben ailemi asla çiğnemem diyor bende defalarca ona dedim anne baba elbet bigün affeder ama sen sevmediğin biriyle nasıl ömür boyu geçinceksin dedimNe kadar da kolay suçu aileye atıp herşeyden sıyrılmak.. Kusura bakmayın ama kişiliksizin biriymiş. ailesi kız bakıyormuş, ailesini çigneyemezmiş falan da filan.. ucuz insanların ucuz lafları.. böyle bir adamı değil eş diye evinize paspas diye bile almayın zaten. Kurtulduğunuz çok iyi olmuş. Ama bir kez daha konuşma fırsatınız olursa bu saçmalıkları yutmadığınızı, böyle kişiliksiz birini sizin de istemediğinizi belirtin derim ben. Sewgiler
ailesi neden seni istemiyor?merhaba arkadaşlar,
direk konuya giricem
bir sevdiğim var.onunda beni sevdiğini sanıyordum aslında hala öyle sanıyorum.ayrıyız şua ayrıldık ama birbirimizden vazgeçemiyorz.ailesi beni istemiyor.oda ailemi ezemem ben diyor.
kimseyi yadırgamam küçümsemem ama her bakıman onun yanında daha iyi duruyorum
ailesiyle kötü olmasını istemiyorum ama seviyorsan ailene resti çekersin diyorum onlarda ebet birgün affeder diyorum yok olmaz diyor.bu arada 5-6 kez birlikte olduk.çok büyük günah işledim allah beni affedermi bilmiyorum vicdan azabındanda ölüyorum.
ben onu unutmalımıyım yoksa beni ararsa devammı etmeliyim ne yaapayım lütfen söyleyin
Birincisi annesi kndi bulacakmış ikincisi evlenip ayrıldığım içinailesi neden seni istemiyor?
Anladım.. zaten kendi evleneceği kızı kendisi bulamıyor da annesine bırakıyorsa ondan koca olmaz ya da seninle evlenmemek için bahanedir.Birincisi annesi kndi bulacakmış ikincisi evlenip ayrıldığım için
Onlarda adet öyle imiş aile bulurmuş yaniöyle diyordu bilmiyorumAnladım.. zaten kendi evleneceği kızı kendisi bulamıyor da annesine bırakıyorsa ondan koca olmaz ya da seninle evlenmemek için bahanedir.
kesinlikle bahane..Onlarda adet öyle imiş aile bulurmuş yaniöyle diyordu bilmiyorum
Onlarda adet öyle imiş aile bulurmuş yaniöyle diyordu bilmiyorum
Anamı kıramıyorum diyordu.ama annesine birgün para vermesin bisürü laf işitiyordukesinlikle bahane..
Seven erkek anasına laf geçirir.
Bu ilişki onları enterese eder bence. Seni neden bu kadar gerdi bu para mevzusu?Anamı kıramıyorum diyordu.ama annesine birgün para vermesin bisürü laf işitiyordu
65 i gorunce bir de aile,adetler falan deyince oyle sandim da:)sizin yerinizde olsam daha fazla ustelemem cunku simdi istemeyen ilerde hic istemiyor.bide burunlari hep evliliginizin icinde oluyor.hele sizin durumunuzu her firsatta yuze vurma da isin bonusu.ailesini anlattiginiz kadariyla tahminlerimi soyluyorum:)Yok değilim
Yok beni germedi orda demek istediğim şuydu: yani eve para götürmese onun hiç bir işini yapmayacaklar öyle şeyler anlatıyorfu bana mesela bazen hasta işe gitmek istemiyor annesi kalk bugünkü yevmiye gitmesin der işe yollarmış.ailesi ona böyleyken o hala onları dinliyor bunu demek istemiştimBu ilişki onları enterese eder bence. Seni neden bu kadar gerdi bu para mevzusu?
Aynı evde yaşıyorlar sence bu normal değil mi?Yok beni germedi orda demek istediğim şuydu: yani eve para götürmese onun hiç bir işini yapmayacaklar öyle şeyler anlatıyorfu bana mesela bazen hasta işe gitmek istemiyor annesi kalk bugünkü yevmiye gitmesin der işe yollarmış.ailesi ona böyleyken o hala onları dinliyor bunu demek istemiştim
Yani vana yakın sayılırız aslında65 i gorunce bir de aile,adetler falan deyince oyle sandim da:)sizin yerinizde olsam daha fazla ustelemem cunku simdi istemeyen ilerde hic istemiyor.bide burunlari hep evliliginizin icinde oluyor.hele sizin durumunuzu her firsatta yuze vurma da isin bonusu.ailesini anlattiginiz kadariyla tahminlerimi soyluyorum:)
Rvet aynı evde yaşıyor olabilirler ama ne demek biz sana iş yapmayalımAynı evde yaşıyorlar sence bu normal değil mi?
Sen evlenmiş olan bu adamla para hesabını aynen böyle yapmaz mısın?
Bir de hayatlar çeşit çeşit öyle yetiştirmişler demek ki.
Madem bu yönleri var biliyorsun ve beğenmiyorsun neden evlenmek istiyorsun?
yoo tepki vermedim konunu anlamaya çalışıyorum.Rvet aynı evde yaşıyor olabilirler ama ne demek biz sana iş yapmayalım
Evlat candır kandır benim oğlum olsa çalışsa para vermese bana ben yine oğluma bakardım
evlenmek istedim çünkü seviyorum
siz niye bukadar tepki verdiniz bna anlamadım
Sadece aile neolursa olsun evlada bakar demek istediğim bu beğenmiyorum demedim tuhaf geldiAynı evde yaşıyorlar sence bu normal değil mi?
Sen evlenmiş olan bu adamla para hesabını aynen böyle yapmaz mısın?
Bir de hayatlar çeşit çeşit öyle yetiştirmişler demek ki.
Madem bu yönleri var biliyorsun ve beğenmiyorsun neden evlenmek istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?