- 27 Ocak 2017
- 86
- 22
- 38
- 43
- Konu Sahibi Denizsuyilmaz
-
Bilmiyorum sonucta insan sevdiğini arzular ama bunun icin harekete Geçmez sadece içinden gecırir...bu artık içinden de gecırmıyorİstedigin olmus iste daha ne? Belkide senin ona yaklasman icin böyle yapiyor. Hem sogumussa sogumus ne olcak yani. Insan nerde ne yapicagini bilmeli. Adam daha evlenmeden cinsel iliski yasamak istiyor, sizi ne kadar seviyor bu kafayla
Hayır gayet ciddiydi ve dayanamaz 1 hafta illa açardı o Konuları ama 1 haftadır hıcbi ters hareketi konuşması yok konusuyorum dinlemiyor faceten yazısalım dıyorum uykum var dıyorAklıma ilk olarak size bir ders vermek için böyle davrandığı geldi
Aklınca size "Tamam tamam ne istiyorsan yap" dedirtecek sanki.
Kendi fikrim, cinsellik için ısrar eden erkeğin sevgisinden şüphe duyuyorum.
Cok fazla öpmek koklamak istiyordu olur olmaz yerlerde...ben okadar labali biri Değilim hoşlanmıyorum ama onu cok sevıyorum.suan hepsini bırakmıs durumdaBir ilişkide cinsellik illa olmamalı ama öpüşme el ele tutşma sarılma okşama vs olmazsa normal arkadaştan ne eksiği var?
Bunlara karşıysan eğer niye sevgilin var ?
Şikayetçi degilim sadece bunun sebebi ne olabilir diyorum gayet mutluyum bu durumdan ama sebebi soguma olabılır mıİşye insan
olunca olmasın olmayınca olsun der
Ne yapsan yaranamazsın:)))))
Kış olunca yaz yaz olunca kışı özler
Yazdıgımı anladınız mı?ben bunun sebebini merak ediyorum sonuçtan gayet memnunumSiz once ne istediginize karar verin.
Sizi arzuluyor diye ahlaksiz terbiyesiz ilan etmisiniz simdide bana dokunmuyor baskasimi var benden sogudumu diuorsunuz.
Istemem yan cebime koy mantigi bu
Sebebi alınmış soğumuş yada stratejik oynuyordurYazdıgımı anladınız mı?ben bunun sebebini merak ediyorum sonuçtan gayet memnunum
Zaten bu 2 sinden biri oldugunu biliyorum stratejik oynamıyor cunku bakışları da çok donuk boş sankı normal bi arkadası gibi...sanırım soguma...Sebebi alınmış soğumuş yada stratejik oynuyordur
Kaçan kovalanır gibi
Hayır gayet ciddiydi ve dayanamaz 1 hafta illa açardı o Konuları ama 1 haftadır hıcbi ters hareketi konuşması yok konusuyorum dinlemiyor faceten yazısalım dıyorum uykum var dıyor
Insan sevdiğini heryerde herkesin ortasında sürekli öper mi?nefret ediyorum bu geniş tavırlarından insanı deli ediyor.özel seyleri insanların icinde yasamanın bi anlamı var mı?seven insan bıraz daha dikkatli özenli olmaz mı?Dokunmak isteyeceğini mi bırakmışsın ki çocuğun? Istememesi gayet normal. O kavgadan sonra oturup düşünmüş gurur yapmış belli ki. Cinselligi kabul etmezsen ona zorlayamaz tamam onu geçtikte öpmesine sarılmasına bile müdahale edersen soğur tabi ne bekliyordun ki.
Bi süre sonra da "ayrılalım" diye gelmez umarim.
Bi dahaki buluşmanızda bu soğukluğunun moralini bozduğunu anlatabilirsin.
Böyle şeyleri söylemek hoşuma gitmiyor kendimi konuştuğum insanın yerine koyuyorum üzülüyorum ama o zaman sizinle cinsellik umudu için birlikteydi üzgünümHayır gayet ciddiydi ve dayanamaz 1 hafta illa açardı o Konuları ama 1 haftadır hıcbi ters hareketi konuşması yok konusuyorum dinlemiyor faceten yazısalım dıyorum uykum var dıyor
Iyı de öyle olsa ayrılır...bıdaha bu konuları acmıcagını artık istemediğini söyledi bu konularda konusmayı...sadece sana artık dokunmak istemıyorum gercekten dediBöyle şeyleri söylemek hoşuma gitmiyor kendimi konuştuğum insanın yerine koyuyorum üzülüyorum ama o zaman sizinle cinsellik umudu için birlikteydi üzgünüm
yav biraz mantık 2 senedir sevgiliymiş bunlar ne alaka şimdi bu yorumBöyle şeyleri söylemek hoşuma gitmiyor kendimi konuştuğum insanın yerine koyuyorum üzülüyorum ama o zaman sizinle cinsellik umudu için birlikteydi üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?