- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi Denizsuyilmaz
-
Bana biraz fazla şey bekliyormuşsun gibi geldi, içinden geçirsin ama dokunmasın. Dokunmuyor içindende geçirmiyor ayrılacak mı vs gibi.. Ki ayrıca içinden geçirmediğini nerden biliyorsun beynine mi girdin?Bilmiyorum sonucta insan sevdiğini arzular ama bunun icin harekete Geçmez sadece içinden gecırir...bu artık içinden de gecırmıyor
Merhaba arkadaşlar
2 yıllık bi sevgilim var.2 yıl boyunca sürekli beni öpmek koklamak hatta cinsellik dahi yaşamak isteyen ve beni Buna zorlayan biriydi
Fakat ben her defasında reddettim ve en son tartışmamızda da onun Ahlaksız terbiyesiz oldugunu söyledim...baya hırpaladım gece 3 e kadar kavga ettik
Aradan 1 hafta geçti Ve özür diledi
Yalnız şöyle bi durum var artık elimi dahi sıkmıyor dün sordum benim için o konular kapandı bişey hissetmiyorum o anlamda dedi
Evet benim de istediğim buydu fakat bıanda nasıl Değişti anlamadım
Daha önce de sürekli ona bana cinsellikle ilgili hiçbi konuda gelmemesini söylediğim halde devam ediyordu...suan ne oldugunu anlamadım...benden sogudu mu baskası mı var kafam ıyıce karıştı
Nasıl davranmam napmam Lazım neden diye sorsam sen böyle olsun istemedin mi dicek
o ne demek kısNe emmeye ne gömmeye dedikleri bu olsa gerek
2 yıllık sevgilisinden cinsel talebi olduğu için adama ahlaksız ve terbiyesiz mi dedin
Nerden biliyorsun gecirmediğini.Kararlı bi şekilde devam et sen tavrını değiştirme.Onunki taktik emin ol.KOcamdan biliyorum sevgiliyken de bana aynsını yapmıştıBilmiyorum sonucta insan sevdiğini arzular ama bunun icin harekete Geçmez sadece içinden gecırir...bu artık içinden de gecırmıyor
hahahahaha hormonlar hormonlarMerhaba arkadaşlar
2 yıllık bi sevgilim var.2 yıl boyunca sürekli beni öpmek koklamak hatta cinsellik dahi yaşamak isteyen ve beni Buna zorlayan biriydi
Fakat ben her defasında reddettim ve en son tartışmamızda da onun Ahlaksız terbiyesiz oldugunu söyledim...baya hırpaladım gece 3 e kadar kavga ettik
Aradan 1 hafta geçti Ve özür diledi
Yalnız şöyle bi durum var artık elimi dahi sıkmıyor dün sordum benim için o konular kapandı bişey hissetmiyorum o anlamda dedi
Evet benim de istediğim buydu fakat bıanda nasıl Değişti anlamadım
Daha önce de sürekli ona bana cinsellikle ilgili hiçbi konuda gelmemesini söylediğim halde devam ediyordu...suan ne oldugunu anlamadım...benden sogudu mu baskası mı var kafam ıyıce karıştı
Nasıl davranmam napmam Lazım neden diye sorsam sen böyle olsun istemedin mi dicek
hadi dedi, ki öyle olduğunu düşünüyor diyelim.
neden hala beraber...
Kiz istemedigi halde cinsellik yasayalim diye israr eden adamlar bir bana mi itici ve cikarci geliyor?Ben olsam baskasini buldu diye dusunurum.Uckuruna sahip olabilen biri gibi gelmedi
Teşekkür ederim arkadaslar
Vallahı yapcak bısey yok ayrılırsa sırf bunun için ayrılsın
Ben öpmesin dokunmasın demedim bunu sürekli her ortamda yapmasın dedim
Ayrıca cinsellik konusunda tavrım net
2 gün sonra ayrıldığımızda gelip buraya arkadaslar benı kullanıp Attı demektense ayrıldık derim
Erkekler hevesleri geçene kadar beklerler sonra da giderler
AramıZda evlilik bağı yok nişanlılık yok sadece 2 senelik bir ilişki Uğruna bütün onurumu gururumu namusumu ortaya koyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?