- 28 Kasım 2016
- 117
- 38
- 48
- 44
- Konu Sahibi Estetisyen1981
Simdi adetine 6 gun var ve ben suanda kanda hcg baktirvam.lutfen bebis olsun sonucu yazarim asiri bir heycan var rabbim hayilisini nasip etsin insallahh bol duaa lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizede haber ver dualarim seninleSuanda belli olmasi gerkor 6 gun var reglime beklemicem sabrim.kalmadi artik
Cnm bnm daha erken de ondan dedim tabiki belli olur ama negatif olursa fazla uzulme adet gunu tekrar baktir gec dollenme oldugunda pozitif sonuc gec cikioSuanda belli olmasi gerkor 6 gun var reglime beklemicem sabrim.kalmadi artik
Insallah vardr cnm bbnm insallah........Simdi adetine 6 gun var ve ben suanda kanda hcg baktirvam.lutfen bebis olsun sonucu yazarim asiri bir heycan var rabbim hayilisini nasip etsin insallahh bol duaa lutfen
Bn dustm bu hataya 8 gun kala yaptm 0 cikti arkadaslar hakli simdi bnde bat bklyrm hayrlisi umariim senn cikar
Goguslerim sizliyordu cnm idrar testide yalan pozitif cikardi tabi kan testi koca bi 0 di heralde o gogus zamni yumurtlma dnmmdi bn farketmedim dmkki yada pidkolojikti ama bebis yok bat 17 si bklmedymCanm sen göğüslerine sancı giren arkadaşmiydin ? Gebelik vardı sanki sende
Sonuc ???? Kacta cikiyrSuanda belli olmasi gerkor 6 gun var reglime beklemicem sabrim.kalmadi artik
Goguslerim sizliyordu cnm idrar testide yalan pozitif cikardi tabi kan testi koca bi 0 di heralde o gogus zamni yumurtlma dnmmdi bn farketmedim dmkki yada pidkolojikti ama bebis yok bat 17 si bklmedym
Bata ne kadar varAnladım canım benmde senin gibi göğüs ucum sadece sol olmak kaydıyla 2.3 saniye süren inanilmaz bir sancı girip hemen geçiyor şuan dokunamiyorum bile zaten nedenini hiç çözemedim
NegatifBizede haber ver dualarim seninle
Kac cikti cnmNegatif
hadi inşallah vardır bişeyler :)Anladım canım benmde senin gibi göğüs ucum sadece sol olmak kaydıyla 2.3 saniye süren inanilmaz bir sancı girip hemen geçiyor şuan dokunamiyorum bile zaten nedenini hiç çözemedim
hadi inşallah vardır bişeyler :)