Bana dua edin lutfenn

Cnm bu kadr eerken baktirma adetini bekle derim .. aşilama falansa bilemicem.. genede rabbim hayirlisini versin insallh bebisin gelmistir

Yeni dölleniyor ve henüz kana karışmadıysa hamileysen ve negatif çıkarsa diye diyorum acele etmişsin.. Allah gönlüne göre versin inşallah

kana geçmesi bile 10 günü buluyor, çok acele etmişsiniz derim ben. pozitifse bile çok düşük bir değer çıkacak tam sevinemeyeceksnz

Hep bunlar tatli heyecanlar
Aşilamada bile 15 gun sonra test istiolar .gec yumurtladiysan adetten sonra cikar kanda

Bn dustm bu hataya 8 gun kala yaptm 0 cikti arkadaslar hakli simdi bnde bat bklyrm hayrlisi umariim senn cikar

Canm sen göğüslerine sancı giren arkadaşmiydin ? Gebelik vardı sanki sende
Goguslerim sizliyordu cnm idrar testide yalan pozitif cikardi tabi kan testi koca bi 0 di heralde o gogus zamni yumurtlma dnmmdi bn farketmedim dmkki yada pidkolojikti ama bebis yok bat 17 si bklmedym

Goguslerim sizliyordu cnm idrar testide yalan pozitif cikardi tabi kan testi koca bi 0 di heralde o gogus zamni yumurtlma dnmmdi bn farketmedim dmkki yada pidkolojikti ama bebis yok bat 17 si bklmedym

Anladım canım benmde senin gibi göğüs ucum sadece sol olmak kaydıyla 2.3 saniye süren inanilmaz bir sancı girip hemen geçiyor şuan dokunamiyorum bile zaten nedenini hiç çözemedim

Back
X