Bana dua edin

Allah razı olsun canım çok sağ ol

Öncelikle allah yardimcin olsun canım benim allahından bulsun inşallah zaten peşindeyim bu nafaka olayının

Allahim yardımcın olsun üzülme isyan edme elbet bir gün rabbim ahini yerine getirir. yarına koyar ama yanina koymaz sen yaradana sığın .allahım kalbine evine huzur versin

öyle bir yazıyorsunuz ki sanki dünyanın en muhteşem çifti sizlersiniz bir gün uyanıyorsunuz eşiniz canavara dönüşmüş
böyle bir şey olmaz arkadaşım öyle bi dünya yok insan kendini belli eder
neden nasıl ne zaman bu hale geldi zorla evlendi sizinle görücü usulu müydü çocuk istemiyor muydu da şimdi hiç ilgilenmiyor
bi şey yazıyosunuz önünü sonunu bilmeden adamlara beddua edip duruyoruz
biraz olayı açsanız olma mı

Tamam karını bıraktın ama evladına babalık yapmak zorundasın yani.. evladını bırakan insanın işi gücü hiçbirşeyi rast gitmez. O çocuğun vebali var yakasında allah hayırlı bir hayat yaşatır mı.. Sen de takılma artık geçmişe çocuğun için dik durmak mutlu olmak zorundasın.. baba yok ana da kendini hırpalarsa yazık olur çocuğa

walla dünyanın en iyi kocası dediğiniz adam ki kendisi eski eşim olur hamileyken aldattı.2 yıl kapımdan ayrılmadı,evlenmek için 40 takla attı..evlendik böyle bi insan çıktığı için karşıma hep şükrettim,kuzenlerime inşallah böyle bi eşiniz olur diye dua ettim..gözümün içine bakardı,bi dediğim 2 olmazdı..3.yılda çok isteyerek hamile kaldım bu dönem sevgili yapmış..amacım sadece cinsellikti falan bi sürü şey saçmaladı..evet hiç aklıma gelmezdi ona kondurmazdım böyle bişeyi ama yaptı.bizimki bizden vazgeçmedi çok uğraştı ama olamadık bi daha...dediğiniz gibi önceden belli etmeyen karakteri zayıf çok insan var..benim ailem bile inanamadı sana bu kadar düşkünken nasıl yapar diye...

Ne yani beddua etmek için bunları yapması yetersiz mi kimse kimsenin hayatına zorla girmiyor vaatlerle umutlarla giriyorlar ve defolup gidiyorlar severek evlenmiştik iyiydi yani sonra delirmeye başladı yeterli mi bunlar senin için

Hadi diyelim ki senin dediğin gibi oldu doğmamış çocuğu terk etmesi normal mi hadi terk etti uzaktan da babalık yapabilirdi değil mi öyle uzaktan ne kadar kolay herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…