- 31 Temmuz 2019
- 64
- 85
- 3
- 33
- Konu Sahibi Tugceninannes
-
Karisi da dalga geçiyor canım demiyor ki senin bir evladın var nafakayı öde ödemesin diye sigortalı işinden bile çıkmış düşün video da önce allah sonra sen başka kimsem yok diye zirvaliyorçok adice ya o kadın da Yaşar aynısını yaz bi yere. O insan müsfettesi de hadi eş olmamış baba da olamamış Allahtan bulsun
Böyle insanlara ne takip ediyorsun o gözlerine yazık uzaklaştır hayatından onun vereceği nafakanın bin katını versin Allah sana sürünsün o daKarisi da dalga geçiyor canım demiyor ki senin bir evladın var nafakayı öde ödemesin diye sigortalı işinden bile çıkmış düşün video da önce allah sonra sen başka kimsem yok diye zirvaliyor
Allah yolunu daima açık etsin kizininda seninde karşınıza iyi insanlar çıkarsın .Canım üzülme keser döner sap döner gün gelir hesap döner .Kızlar öncelikle merhabalar kızım doğmadan önce ben hamileyken eşim evi terk edip gitti eşyalarımı satarak kızının yüzüne bir gün olsun bakmadı bir lira emeği yok evlenmiş daha sonra facebooktan baktım da O kadar mutlu görünüyor ki ben ilahi adalete sığındım kızlar kızımı tek başına büyüttüm ve büyütmeye devam ediyorum birgün olsun aramadı kızım nasıl iyi mi diye nafaka bile ödemiyor düşünün sizce ilahi adalet yerini bulur mu benim kızım boynu bükük kalıyor babası olan arkadaşlarının yanında görüyorum üzülüyor faceden karısıyla bana bir sürü göndermeler yapmışlar dalga geçiyorlar benimle sefil kaşar falan filan nafaka istedim diye baş harfimide yazıyorlar tabi ki tam ismimi veremiyorlar oraya mahkemeye vermeyeyim diye o kadar zor durumdayım ki bunlar benim canımı çok yakıyor allah rızası için benve kızım için dua edin psikolojik durumum iyi değil tedavi görüyorum kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin
Allah razı olsun canımAllah yardımcın olsun durumun çok zor yaptığını bulur o insan müsveddesi allahi sığın sen evladını büyüten güçlü annesin hiç bir şey yıkamaz seni
Kızına vereceğin en iyi eğitim ve destek arkasında duran psikolojisi kaya gibi bir ana... yazık etme kendineKızımı halk eğitimmerkezinde ki anaokuluna yolluyorum.parasiz diye burda kianaokulu paralı çok güzel ama yetmiyor nafakayı sırf okul için açmıştım güzel bir eğitim alsın diye vicdan azabı çekiyorum kurban olurum ona ama elimden birşey gelmiyor
Allah razı olsun canım çok sağ olAllah yolunu daima açık etsin kizininda seninde karşınıza iyi insanlar çıkarsın .Canım üzülme keser döner sap döner gün gelir hesap döner .
Sen kızın ile mutlu olmaya bak sadece.
Çok haklısın allaha çok şükür babam hıc bu konuyu yüzüme vurmadı ama ben işte hayatım bitmiş gibi hissediyorumKızına vereceğin en iyi eğitim ve destek arkasında duran psikolojisi kaya gibi bir ana... yazık etme kendine
Allah bin kere razı olsun canımMerak etme sen gulerken,o aglayacak bekle gör. Dua edecem sizin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?