- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi bahtiyaryavrum
Maalesef kadınlarımız dul kalmaktan o kadar korkuyor ki böyle şeylere boyun eğiyor ne yazık. Kaldı ki artık nüfus kağıtlarında bile dul değil bekar yazıyor. Millet ne der diye diye insanlar istemedikleri hayatları yaşıyorlar. Benim annem ilkokul mezunuydu hiç çalışma hayatı yoktu 15 seneden sonra 2 çocukla boşandı. Ne oldu evet çok zorluklar çektik ama çalıştı çabaladı büyüttü bir ev erkeğine taş çıkartırdı valla.
Ama en çok üzüldüğüm ne yazık ki kadın kadının düşmanı. Burada konu açılıyor okuyoruz dul kadın gibi bana düğün yapmayacaklar falan diyen hemcinslerim var bunu bir kadın derse diğerleri ne yapmaz. İnanın ev arardık kiralık, ev sahiplerinin eşleri istemezdi öncelikle aman neme lazım dul kadın evlerinde yani kadınlarımız bile kadınları anlamıyor. Ama her şeye rağmen dik durmak lazım bu hayatı yaşamaktansa yalnız ama mutlu olmak daha iyi ama düzenim bozulacak diye hayatları heba oluyor.
Ama en çok üzüldüğüm ne yazık ki kadın kadının düşmanı. Burada konu açılıyor okuyoruz dul kadın gibi bana düğün yapmayacaklar falan diyen hemcinslerim var bunu bir kadın derse diğerleri ne yapmaz. İnanın ev arardık kiralık, ev sahiplerinin eşleri istemezdi öncelikle aman neme lazım dul kadın evlerinde yani kadınlarımız bile kadınları anlamıyor. Ama her şeye rağmen dik durmak lazım bu hayatı yaşamaktansa yalnız ama mutlu olmak daha iyi ama düzenim bozulacak diye hayatları heba oluyor.