Bana En Uygun Bikini

yesilmavigri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
341
0
46
İstanbul
Arkadaşlar ölçülerim 75-65-90 , bacaklarım inceciktir, göbeğim çok az var yok denecek kadar az, belim pek ince sayılmaz, bel oyuntum var ama incecik değil, göğüslerim büyük değil ve maalesef sarkık Ben göğüslerimi toparlayacak çizgisini çıkaracak ve vücuduma yakışır bir bikini istiyorum. Bu yaz tatilinde 5 gün erkek arkadaşımda bizimle kalacak ve daha da dikkat etmeliyim. Lütfen önerilerinizi bekliyoruuuummm. Hııı bu arada boyum 165

Son düzenleme:

Yardımcı olacak yok mu?

canim vucudun cok muntazammis her bikini cok yakisir bence sadece gogus kisminda biraz dikkat et straplez modellerden kacin bence bunun disinda hepsi cok yakisir

anlattığın vucüt ölçilerinden anladığım kadarıyla bulduklarımı paylaştım, umarım faydası olur

VÜCUDUNUZ DÜZ HATLARA MI SAHİP?

Bacak oyuğu çok yüksek kesimli modeller ile bantlarla hareketlendirilmiş mayo ve bikiniler sizi daha uzun gösterir. Dikey çizgili mayo ve bikiniler de kısa boylu hanımlar için idealdir. Üçgen ve altı bağlamalı bikiniler de tercihleriniz arasında üst sıralarda yer alabilir. Kesinlikle kaçınmanız gereken modeller ise mini şortlu veya etekli olanlarla yüzücü mayoları ve altı kalın bikiniler olmalı.

GÖĞÜSLERİNİZ KÜÇÜK, KALÇALARINIZ GENİŞMİ?

Göğüsleriniz küçükse takıp çıkarılabilen destekli veya fırfır detaylarla süslü bikini üstlerini kullanabilirsiniz. Ayrıca, bağlamasını dilediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz ipli bikini altları geniş kalçalı olanlar için idealdir. Üstü açık renkli, altı koyu renkli modelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca, üstü kuplu
ya da balenli altı V şeklinde oyuk modeller de size uygun.

GÖĞÜSLERİNİZ KÜÇÜK MÜ?

Çapraz askılı, drapeli mayo ve bikiniler tam size göre!.. Ayrıca, sıra dolgulu, balenli ve kabarık göğüslü modellerle de süper görünebilirsiniz. Renk olarak da çarpıcı tonları tercih edin. Kesinlikle almamanız gereken mayo ve bikiniler: Atletik kesim mayo ve bikiniler, straples kesimler, çok az veya çok fazla göğüs dekoltesine sahip modeller.Göbeğiniz varsa, asla üçgen bikini giymeyin, Düz renk mayoları tercih edin. Desenli bir model giyerseniz, göbek kısmınızdaki desenler balon üzerindeki resim misali irileşeceği için yine dikkatleri göbeğinize çekmiş olursunuz...

bunlar sizin vucudunuza uyar kalçalarınız geniş onun için alt tek renk olmalı göğsünüz kalçaya oranla küçük onun için desenli olmalı.iyi tatiller

canim vucudun cok muntazammis her bikini cok yakisir bence sadece gogus kisminda biraz dikkat et straplez modellerden kacin bence bunun disinda hepsi cok yakisir

Teşekkür ederim canım geçen yıl düz renkli bir straplez bikini almıştım gerçekten hoş durmuyordu. Bir de kol altı kısmım biraz etlidir , straplez iyice kötü duruyordu, üçgen alayım bari :)

Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için :) Demek ki straplezden kaçınıp üçgen altı da bağlamalı bir model almalıyım, hıı tabii alt tek renk üst renkli :))

Kızlar göğüs kısmına bazı bikinilerin göğüslerin çizgisi çıksın daha dolgun görünsün diye dolgu, silikon koydurulabiliyormuş? O dolgu nerelerde bulunuyor? Bilen gören varsa yardımcı olabilir mi??

Benim bir arkadaşım vardı normal sütyen dolgusunu kesip kullanıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…