Bana eşlik edin birlikte zayıflama hikayesi yazalım. ..

lladyybugg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
337
25
38
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Bugyn burada zayiflamak icin toplandik. Hala bir basariya ulasmis degilimm yalniz erkek arkadasim ve etrafimdakiler cok canimi sıkıyor bu isi bitirmenin zamani geldide geçiyor bile.
Planim belli.

5:2 diyeti uygulamak.
Yani haftanin iki gunu oruc tutuyorsunuz yediğimiz ictigimiz 500 kaloriyi gecmiyor. (Erkeklerin bu siteyi gizli gizli okudugunu biliyorum onlar icin 600 kalori ) ve diger gunlerde abartmamak kosuluyla serbest oluyorsunuz.
Haftanin iki gunu 500 kalori diger gunlerde ise 1400 kaloriyi asmamak hedefim. ( tabi bucut kitle endeksi ve gunluk hareket miktari yas boy kilo gibi etkenler hesaplanarak gunluk almaniz gereken kalori miktarini mutlaka hesaplayin ben hesapladim 1800 kcal. )

Onun disinda spor her daim hayatimizda.

Diyetimi tamamlayamamam gibi jillian in 30 day shred programinida bir turlu tamamina erdirememistim. Bugun 6. Gunumdeyim ins bu sure zarfinda bırakmam. Sabah yuruyusler ve kosusu cok onemli yaptigim surece buradan yazacagim. Hedefime ulasmamda bana yardimci olun kizlar.

Son düzenleme:
O zaman sana ben yol arkadaşı olmak isterim çünkü bende takıntılıyım. 1.75 boyunda 62 kiloyum ve 57 kilo olmak istiyorum. Herkes kilon iyi dese de ben kilomu takıntı haline getirdim, aynaya baktığımda fazlalıklarımın olduğunu görüyorum çünkü. 5 kilo vermek istiyorum ama o 5 kilo vücudumdan bir türlü gitmiyor. Nasıl versem ne yapsam bilmiyorum kuzucum.

Allah var benden cok iyisin. :) ama gerçekten seni bu konuda anlıyorum insan vucudu farkli farkli. Bir arkadasim vatdi boyu benle hemen hemen auni belki benden bir iki cm uzun kilomuz ayni herkes onu benden kilolu sanirdi ben daha zayif dururdum. Seninde rahatsiz olmanin sebebi vardirm bence sen mutlaka spor yapmalisin kilo vermesende yaglarinin kasa donusmesi bence seni rahatlaticajtir tarti takintin var mi ? Ille o kiloyu vericen mi yoksa gorunus mu sadece cnm.

Aynen kuzum ya. Meselem o işte, hiç spor yapmıyorum. Aslında pilates gibi düzenli bir spor yapsam yemin ederim vücudum sıkılaşır toparlanır incelir 50 kilo gibi gösterir. O zaman 57 kiloya düşmeme gerek kalmaz 60ta yeterli gelir yani. Bir de tartı takıntım var, gece gündüz tartılıyorum. Yani günde bi 10 kez çıkıyorumdur tartıya Yemek yiyorum yemek yedikten sonra kaç kilo oldum diye bakıyorum hemen. 62yim ya yemek yedikten sonra 62 buçuk çıkıyorum mesela, o rakamı görünce sinirlerim bozuluyor. O derece yani. Umarım sen benim gibi değilsindir.

Ay bende oleyim. Hahaha. Ben ama tok karna tartilmaktan nefrwt ediyorum tartilmiyorum. Ama her sabah ac karna birde kiyafetsiz tartilirim. Uc gundur falan tartilmiyorum cunku gerçekten geceleri yataga girdigimde aglama krizlerine giriyorum. Gunduzleri Tutamıyorum kendimi ailem yuzunden geceleri cok pisman oluyorum. Yarin sabah tartilacagim ama diyete basladigimiz icin ama haftada bir tartilalim. 30 day sherd yapsana sende 25 dklik birsey zaten gece yatmadan once yap o yorgunlukla guzelcede uyursun. Ama evlimisin bekarmisin onuda bilmiyorum ki. Evkiysen spor yap yorul yat olmaz her aksam tabi.

Yarin sabah gorusmek uzere. Ins sende calismiyorsundur evdesindir. Ne kadar uyum o kadar iyi bizim icin :) ben evdeyim. Çalışmıyorumm.
Uyu uyu :-D duzenli ve iyi uyuyan insanlarin kilo problemi en aza iniyor. Ben bekarim kuzum. Dedigini yapabilirim, aerobik gibi bir sey mi o? Arastirayim bir ara onu. Pilatese yazilicam ama kesinlikle. Gidipte memnun kalmayan yok. Inceltiyor sikilastiriyor. Durus bozukluklarini da duzeltiyormus. Ben cok dik durmam. O yuzden bi tasla iki kus vurcam. Seninde boyle bir problemin varsa gitmeni tavsiye ederim. Ee ne yedin ne ictin bakalim simdiye kadar?

Canım ben senin bana yazdigin o saatte ailecek kahvaltiya oturmus homur homur tikiniyordum. Yarim ekmek yedim ve yanindada guzel bir menemen cok azcikta suzme peynir yedim. Ama ekmegi o kadar cok yedigim icinde bugun baska hic bir sey yemedim. Bir latte ictim suana kadar. Dedigim programdan yediklerimin kalorisini hesapladim 709 kalori cikti bugun bir kahve daha icersem icerim ama daha birsey yemeyi düşünmüyorum. Bu arada cuma gununden itibaren yada pzt gununden itibaren bilmiyorum tam karar veremedim sabah 7 den aksam 5-6 ya kadar ev disinda olucam bakalim o zaman nasil olucak. Kutuphanede ders calismaya ve spora baslicam 30 day sherdi yapamicam bu yuzden belkide yaparim bilmiyorum ama toplamda iki iki bucuk saat yuruyup bir bir bucuk saatlik kosunun dahil oldugu antrenman yapmaya baslicam kosunun dahil oldugu derken kosu agirlikli yani ama bir bir bucuk saat araliksiz kosu değil hiz çalışmaları yaptigim gunlerde olucak. OTE="Kristewan, post: 37750391, member: 343237"]Uyu uyu :-D duzenli ve iyi uyuyan insanlarin kilo problemi en aza iniyor. Ben bekarim kuzum. Dedigini yapabilirim, aerobik gibi bir sey mi o? Arastirayim bir ara onu. Pilatese yazilicam ama kesinlikle. Gidipte memnun kalmayan yok. Inceltiyor sikilastiriyor. Durus bozukluklarini da duzeltiyormus. Ben cok dik durmam. O yuzden bi tasla iki kus vurcam. Seninde boyle bir problemin varsa gitmeni tavsiye ederim. Ee ne yedin ne ictin bakalim simdiye kadar? [/QUOTE]
anim

Sen ne
le Sen neler yedin bakalim bugun neler yaptin ? Bu arada bu spor olayina cumami baslamasam diye dusunmemin sebebi spora baslayinca biraz agrilarim olucak cumartesipazar ara verince pzt tekrar hamlik cekerim diye yani. Sende mutlaka spor yap belki diyet yaomana bile gerek kalmaz

Bixe katilmak isteyen baska birileri yokmu yahuuu. Calisan hanimlar nasil diyete uyuyorlar birileri anlatsinlar bundan sonra disarda olacagim ne yiyecegim ne icdcegim söyleyin :) :) :) :) :)

Ben cok cok az yiyorum. Bir de calistigim icin eve gidip kendime menu hazirlayamiyorum. Yakinda isvec diyeti yapacagim tam 7 gunluk.

Bixe katilmak isteyen baska birileri yokmu yahuuu. Calisan hanimlar nasil diyete uyuyorlar birileri anlatsinlar bundan sonra disarda olacagim ne yiyecegim ne icdcegim söyleyin :) :) :) :) :)

selamm, ben de katılmak isterim. boyum 1.73 kilom da 73 ve benim hedef kilom 60 mart ayına kadar vermem lazım haziranda düğünüm var inşaallah ve nisan ayında gelinlik provalarına başlayacağız. incecik bir gelin olmak istiyorum
2 gündür leslie sansone ile 4 mil yürüyüş programını uyguluyorum çünkü ben vücudumda kas olmasını istemiyorum sadece zayıflamak istiyorum. yürüyüş de kastan evvel kilo vermeye yardımcı oluyor.
çalışıyorum; çalıştığım için sabah kendime 1 dilim tam buğday ekmeğinin arasına süzme peynir ve 1 dilim hindi salam ile sandviç yapıyorum.
yemek şirkette çıkıyor ve çok lezzetli oluyor bu bir avantaj benim için. çorbayı bol içiyorum öğlenleri. sulu yemeği yiyorum yanında salatasıyla. bu güne kadar pilavı makarnayı da yiyordum yalan olmasın ama yarından itibaren yemeyeceğim

iş yerinde çikolata çerez yiyorum çoğunlukla.
akşamları da evde ne varsa yiyordum ama bundan sonra salata ya da yoğurtla geçiştirmek istiyorum.
çalışırken ara öğün yapmak imkansız gibi oluyor. yalnızca bitki çayı içebiliyorum o kadar.

canım ben jillian denemiştim ama ilk seansta pes ettim kaldıramadım çok zor ya

:) :) :) :) :)[/QUOTE]

tatlım Callenetics araştır derim. ben nişanımdan önce 2,5 ay kadar düzenli yaptım (haftada 4 gün) ve kilo vermediğim halde 2 beden inceldim (42'den 38'e) sonra tekrar kilo alıp Callenetics'i de bırakmasam iyiydi

Ben cok cok az yiyorum. Bir de calistigim icin eve gidip kendime menu hazirlayamiyorum. Yakinda isvec diyeti yapacagim tam 7 gunluk.

İsveç diyetini de denedim peşine hemen kilo aldım. O yüzden kısa süreli çareler aramayın bence. Beraber vermeye çalışalım kiloları

Herkesin hayalidir incecik gelin olmak ol valla. Kac yasindasin. Ay bende bu yasta bu kilo sende benim gibi ayni boy kiloya sahipsin. Verelim kurtulalim kizlar. Ben duzenli bir diyet listesi gerçekten yapamiyorum sabah bpeynir zeytinyicem oglen et aksam sebze vs bole hep ayni şeylere gelemiyorum. Nasil yapcam bilmiyorum ama yapicam artik bir sekilde aksam yemegini birakmak sabah hafif kahvalti oglen guzel bir ogun iyi olurdu ama oglen yemegini disarda nereden bulacagim hala bilmiyorum :)) spor onerisi icin tsk ederim izlicem degerlendiricem. Ben gunluk kardiyomu disarda yapmis olacagim zaten o yuzden kas calistirici 20-30 dklik hafif bir spor uydurmak lazim.

canim dedigini arastiracagim. 4 haftada oyle bir sonuc alman cok iyi.
simdi ben diyet psikolojisini sevmiyorum acikcasi. O yuzden isvec diyeti gibi hizla kilo verdiren diyetleri yapip vermem gereken kiloyu vermeye calisiyorum. Sonrada koruyorum.

Nasıl koruyorsun ben hep alirlar diye düşünüyorum. Acep bende sana eslik edebilirmiyim yapabilirmiyim ki. Birde dayanirsan neden 13 gunluk yapmıyorsun ?E="Kristewan, post: 37758894, member: 343237"]canim dedigini arastiracagim. 4 haftada oyle bir sonuc alman cok iyi.
simdi ben diyet psikolojisini sevmiyorum acikcasi. O yuzden isvec diyeti gibi hizla kilo verdiren diyetleri yapip vermem gereken kiloyu vermeye calisiyorum. Sonrada koruyorum.[/QUOTE]
Nadil

canim dedigini arastiracagim. 4 haftada oyle bir sonuc alman cok iyi.
simdi ben diyet psikolojisini sevmiyorum acikcasi. O yuzden isvec diyeti gibi hizla kilo verdiren diyetleri yapip vermem gereken kiloyu vermeye calisiyorum. Sonrada koruyorum.

? Alinti yapamiyormuyummm ? :) simdi oldu galiba ama oburleri olmadi sanirsam

yaşım 23 canım senin yaşın kaç?

OTE="Kristewan, post: 37758894, member: 343237"]canim dedigini arastiracagim. 4 haftada oyle bir sonuc alman cok iyi.
simdi ben diyet psikolojisini sevmiyorum acikcasi. O yuzden isvec diyeti gibi hizla kilo verdiren diyetleri yapip vermem gereken kiloyu vermeye calisiyorum. Sonrada koruyorum.[/QUOTE]
Birde daha once bu diyeti yaptin galiba sen tecrubeni paylasirmisin bizimle kac gunde kac kilo verdin kacamak yaptinmi kilonu nasil korudun kac ay sonra tekrar kilo aldin ?

Kuzum ölcuyu kacirmazsan niye kilo alasin ki? Her sey senin elinde. Ha benim ölcuyu kacirdigim olmuyor mu oluyor? Ama o gun abartmissam ertesi gun hemen toparliyorum. Ertesi gun de dikkat etmedin mi ipin ucu kacar. Kural bu :)
Daha evvel bir kez daha isvec diyeti yapmistim. Yanlis olmasin tam 6 gun yapmistim ama 6 kilo vermistim. 69dan 63e dusmustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…